danut pisze:W tych błędach logicznych zmówiły się tu jednomyślnie trzy osoby

Pawełek pisze:danut pisze:W tych błędach logicznych zmówiły się tu jednomyślnie trzy osoby
Wypraszam sobie, bo ja z nikim się nie zmówiłem i nie rzucaj w moją stronę bezpodstawnych oskarżeń. Dziękuje.
danut pisze:A czy ja napisałam, że to Ty? Nie nad interpretuj, bo tez to jest niesmaczne.

Pawełek pisze:danut pisze:A czy ja napisałam, że to Ty? Nie nad interpretuj, bo tez to jest niesmaczne.
Danut, to było pierwsze zdanie od razu pod tym, jak właśnie zacytowałaś MOJĄ wypowiedź, więc miałem całkowite prawo zinterpretować to w taki sposób że masz na myśli mnie.
Mirek pisze:Danut, Nataszo macie prawo się kłócić ale nie macie prawa tego robić na tym forum. Wasze kłótnie nikogo nie interesują. Wymieńcie się telefonami i kłócicie się przez nie. Tak będzie najlepiej dla nas wszystkich.
danut pisze:Nie, nie miałeś takiego prawa, ponieważ wyraźnie odniosłam się i nawet poparłam własnie tę twoją wypowiedź o błędach logicznych i po to ją zacytowałam.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość