O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: danut » 16 lut 2017, 17:36

Ja czytam uważnie, dlatego wyłapuje te nielogiczności w waszych wypowiedziach, a wszystko jest do wglądu, więc inni wyrobią sobie własne zdanie.
danut

Postautor: Pawełek » 16 lut 2017, 17:50

danut pisze:W tych błędach logicznych zmówiły się tu jednomyślnie trzy osoby

Wypraszam sobie, bo ja z nikim się nie zmówiłem i nie rzucaj w moją stronę bezpodstawnych oskarżeń. Dziękuje.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Estia72 » 16 lut 2017, 17:51

Gdybys czytala uwaznie to bys nie wypisywala takich glupot...!
Nikt tu z nikim sie nie zmawial , masz naprawde powazne problemy z odbiorem rzeczywistosci :roll:
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 16 lut 2017, 17:59

Pawełek pisze:
danut pisze:W tych błędach logicznych zmówiły się tu jednomyślnie trzy osoby

Wypraszam sobie, bo ja z nikim się nie zmówiłem i nie rzucaj w moją stronę bezpodstawnych oskarżeń. Dziękuje.

A czy ja napisałam, że to Ty? Nie nad interpretuj, bo tez to jest niesmaczne. Nie, bo ja miałam na myśli Estię, Nataszę i Czarnego maga i już chyba wszyscy to widzą, którzy ich czytają, że te osoby trzymają się jednej spiskowej nielogicznej i przestarzałej teorii o reptilianach, stworkach i kosmitach i to jest podpisanie się pod nią i ich w tym zmowa. A sedno tkwi w tym, że oni wszyscy popełniają takie same błędy logiczne i uprawiają przekręt dobrego na złe i odwrotnie :shock: Mało z tego posługują się tym samym stylem pisania, jak wskazałam w innym temacie Nataszę i maga, co jest nie byle jakim spostrzeżeniem, zwłaszcza że styl jest raczej tak indywidualny jak linie papilarne. ;)
Ostatnio zmieniony 16 lut 2017, 18:13 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: Pawełek » 16 lut 2017, 18:05

danut pisze:A czy ja napisałam, że to Ty? Nie nad interpretuj, bo tez to jest niesmaczne.

Danut, to było pierwsze zdanie od razu pod tym, jak właśnie zacytowałaś MOJĄ wypowiedź, więc miałem całkowite prawo zinterpretować to w taki sposób że masz na myśli mnie.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 16 lut 2017, 18:08

Pawełek pisze:
danut pisze:A czy ja napisałam, że to Ty? Nie nad interpretuj, bo tez to jest niesmaczne.

Danut, to było pierwsze zdanie od razu pod tym, jak właśnie zacytowałaś MOJĄ wypowiedź, więc miałem całkowite prawo zinterpretować to w taki sposób że masz na myśli mnie.

Nie, nie miałeś takiego prawa, ponieważ wyraźnie odniosłam się i nawet poparłam własnie tę twoją wypowiedź o błędach logicznych i po to ją zacytowałam.
danut

Postautor: Mirek » 16 lut 2017, 18:12

Danut, Nataszo macie prawo się kłócić ale nie macie prawa tego robić na tym forum. Wasze kłótnie nikogo nie interesują. Wymieńcie się telefonami i kłócicie się przez nie. Tak będzie najlepiej dla nas wszystkich.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 16 lut 2017, 18:15

Mirek pisze:Danut, Nataszo macie prawo się kłócić ale nie macie prawa tego robić na tym forum. Wasze kłótnie nikogo nie interesują. Wymieńcie się telefonami i kłócicie się przez nie. Tak będzie najlepiej dla nas wszystkich.

Nawet nie wiesz o czym się tu pisze, a już wtrącasz swoje trzy grosze, z kim ja się tu kłócę? Może definicję kłótnia ci przytoczyć?
danut

Postautor: Mirek » 16 lut 2017, 18:18

Ciągle sie o coś spieracie, że już się nie chce niczego czytać o czym piszecie. Jedna chce być lepsza od drugiej, a cała tajemnica tkwi w pokorze, a nie w pysze.
Pamiętaj, że definicję kłótni też ktoś z ludzi stworzył, kto nie wiedział wszystkiego.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Pawełek » 16 lut 2017, 18:20

danut pisze:Nie, nie miałeś takiego prawa, ponieważ wyraźnie odniosłam się i nawet poparłam własnie tę twoją wypowiedź o błędach logicznych i po to ją zacytowałam.

No tak, faktycznie, nie miałem. Tak wyraźnie się odniosłaś w pierwszym zdaniu pod moją wypowiedzią o tym że trzy osoby się zmówiły, że na prawdę nie miałem choćby cienia powodu by myśleć że chodzi o mnie. Następnym razem napisz po prostu wprost kogo masz na myśli (od razu) żeby zaoszczędzić niepotrzebnych nieporozumień, bo to tylko szkoda czasu.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm