Estia72 pisze:Zarzucasz CzarnemuMagowi ze jego doswiadczena sa niespojne , nielogiczne i bez sensu, ze sa wymyslem jego umyslu, a czym jest Twoj zolnierz , jakies dziwne ataki rzekomych magow i kule rzucane w Ciebie z ktorych wyszly jakies "weze"...dziwne pozary, albo Twoja mania przesladowcza gdzie widzisz ciagle wszedzie tylko wrogow i ataki na Ciebie tych w skafandrach i bez...czym jest to jak nie wytworem chorego umyslu ktorego dysfunkcje skorygowalas psychotropami jak sama o tym pisalas w swoim temacie. To kto jest bardziej wiarygodny CzarnyMag czy osoba wspomagajaca sie psychotropami ? Twoje twierdzenia, rzekome doswiadczenia byly by dla kazdego rzetelnego naukowca tyle warte co twierdzenia tysiacy chorych ludzi przebywajacych w zakladzie psychiatrycznym, oni tez maja swoje maniaki a i pewnie nie jeden widzial Twojego zolnierzyka..
Napisz prosze co to za prawdziwe zrodlo ktore doprowadzilo Cie prawie na skraj obledu? O ile mi wiadomo z moich doswiadczen jak i innych prawdziwe zrodlo nie czyni krzywdy a wrecz przeciwnie ,dziala kojaco i uzdrawiajaco, wzmacnia i chroni , pomaga ludziom sie podniesc po upadku , a nie doprowadza ludzi do szalenstwa , pogardy innymi, kontakt z nim sprawia ze wyciagamy ze swojej glebi to co w nas najlepsze a nie najgorsze Danut. Zrodlo uczy nas tolerancji i wspolczucia a nie osadu i pogardy.
Moje zrodlo nauczylo mnie patrzec na kazdego czlowieka jak na brata , czasem bardzo zagubionego tak jak te prostytutki, narkomani , bezdomni i opuszczeni w majakach alkoholowych , zadufani i egoistyczni, czasem okrotni, czasem szaleni ale zawsze to sa moi bracia ktorem nalezy sie wspolczucie i milosierdzie bo zagubili sie, odcieli od zrodla, nie maja czasem wrecz juz sily by sie podniesc, pokonaly ich nalogi, traumy, ciezkie doswiadczenia, zlamalo ich zycie. O tych braciach wlasnie mowil Jezus, mowi biblia , mowia inne pisma , my nie mamy byc ich tyranami i oskarzycielami lecz tymi ktorzy chocby przez dobre slowo, podarowanie im posilku i usmiechu wniosa odrobine swiatla w ich trudny los.
Krzysztofie a czy np. ten post Esti został rozpatrzony, zgłaszałam go.