autor: Natasza » 09 gru 2015, 15:06
Pawle
nie jestem spirytystką , nie należę do żadnego wyznania religijnego, i w ogóle nie lubię się przypisywać do jakiejkolwiek instytucji ,, duchowej ,, czy mediumicznej
a wiem, że istnieje inny wymiar- jak zwał tak zwał
niemal codziennie do ogólniaka szłam z kumplem ( heh obecnie on specjalizuje się w chirurgii zwierząt) , mieszkał niedaleko mojego domu
któregoś dnia zobaczył wóz - śmieciarę i krzyknął ,, patrz śmieciara! będziemy mieli fartowny dzień ,, hmm spojrzałam na niego ale.. dzień był mega fartowny, od tamtej pory uznałam , że zobaczona przed lekcjami ciężarówka będzie oznaczała cudowny dzień w szkole- i uwierz, tak było przez 4 lata, przynosiła mi farta , że hej
jeśli szczęście przynosi Ci wiara w opiekuna i lepiej Ci się przechodzi przez życie z tą wiarą - to zachowaj ją póki uznajesz to za Twoją tarczę
kiedyś też wierzyłam w anioły, ale parę doświadczeń z tamtą stroną szybko zweryfikowało, że ich nie ma........to tylko dało mi do myślenia , że najważniejszy jest człowiek kowal własnego losu
upadasz na kolana przez przypadek , decyzje innych lub własny wybór - nie działa tu klątwa, czy inne dziadostwo tylko zwykła codzienność a to jak sobie poradzisz z tym - będzie zależało od Twojej siły charakteru, Twoich genów i umiejętności jakie nabyłeś przez całe swoje życie , masz też wybór umiesz pływać albo ktoś rzuci Ci kapok
w wierze w ,, coś,, trzeba wziąć pod uwagę ryzyko , że nagle może się okazać , że jest zupełnie inaczej i czy będziesz umiał żyć jak upadną wszelkie doktryny i to w co wierzyłeś i się okaże , że Twoje życie to było pasmo tylko i wyłącznie Twoich decyzji i mierzenia się ze zwykłymi problemami natury biologicznej, naturalnej, społecznej i kulturowej itp itd
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,