Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Natasza » 01 mar 2016, 18:55

jeszcze w kwestii duchów- osoba , którą powinnam widzieć jako pierwszą najbliższą mojemu sercu jest nikt inny jak mój Tato ( nota bene bo często go wspominamy- był mężczyzną szalenie przystojnym i wysportowanym , elokwentny po prostu facet z klasą i tak Ci się też przedstawił soldado; miał tylko 52 lata, nigdy tego nie zaakceptuję )

jest coś co mi się kilka razy nie zgodziło w nim - już o tym wspominałam - były dwie sytuacje w których miałam z nim kontakt i przekazywał mi dokładne podkreślam DOKŁADNE wskazówki co do osób których się informacja tyczy: kto będzie w niebezpieczeństwie, kiedy i co mam zrobić aby je uratowac przed smiercia . Wykonałam wszystko i uratowałam im zycie w tym bratu. To co mi nie pasuje to wrazenie, ze jednak nie byl to mój tato a ktos kto uzyl jego ciała i głosu; były szczegóły w zachowaniu , które nie nalezaly do niego

oczywiste jest ,ze ktokolwiek to był DZIEKUJE .....a wlasciwie brak mi słów .....
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 01 mar 2016, 19:56

Jest mnóstwo dawnych opisów podobnych sytuacji związanych z tzw. wiedźmami i ich kontaktem z diabłami. Zwykle jest to zobrazowane w podobny sposób jak Horpyna mieszkająca w Czarcim Jarze w "Ogniem i mieczem". Jest mnóstwo przekazów o kobietach mających kontakty z istotami diabelskimi, przy błyskach, ognikach pojawianiu się diabelskich wersetów w ich domach na ścianach, samych diabełkach wychodzących z ich zapiecków i chowających się po kątach, o paktach z nimi i tym sposobem uzyskiwaniu jakichś dla siebie profitów. Do czego teraz zmierzam - szczególnie te przekazy o ranczu Skinwalkera, czy osławionego przez soldado Nowaka o górze św. Anny i choćby wklejony film - to jest to samo, mimo że w nowoczesnym wydaniu, zmienia się obraz istot i nazywa się ich kosmitami. Stara czarna magia, rytualizm, umiejscowienie w pobliżu tzw. miejsc mocy na podobieństwo których to wcześniej druidzi szukali miejsc swojego kultu do wzywania zaświatów i kontaktu z nimi i konsekwencje tego w postaci opętań, wielkiego pokłonu i strachu przed tymi istotami i podpisania paktu - daruje ci życie ale ty mi za to zapłacisz.. :D O nie, biada tym ludziom i niech żałują w co oni się wplątali, z tego się cało nie wychodzi, uwierzę tym którzy piszą o zaprzysiężeniu w niecnym celu swojej duszy. Przypominam byłam zawieziona do takiej mądrej baby czyli wiedźmy w starym wydaniu, bała się moich istot jak diabła, bo doskonale wiedziała, że ja ten rower rozplątam a wtedy wszytko zło która ona wypuściła choć bardzo dawno temu do niej wróci w dwójnasób i za uzyskane taką paskudną drogą jakichś tam płonnych chwil szczęścia słono zapłaci. Pozdrawiam!
danut

Postautor: soldado » 01 mar 2016, 19:57

właśnie z kwestią ,, wiary ,, mam pewien problem, bo wszystkie zjawiska i moje doświadczenia są od zawsze - zwłaszcza w czasach mojego szczytu religijności i duchowości ; moja wiara w boga zupełnie mnie nie chroniła a każde kolejne doświadczenie pokazywało, że nic i nikt mnie nie chroni ; dopiero zupełnie niedawno dowiedziałam się, że są przy mnie Strażnicy - Ci sami, którzy Tobie się przedstawili; wiem, że jest ich ok. 4 przy mnie - nie wiem jeszcze po co są

Oglądnij proszę do końca ten materiał

https://www.youtube.com/watch?v=VLYkg6ae6EM
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 01 mar 2016, 20:42

danut ty faktycznie zaczynasz uwstecznianie - baba jagi na miotle i klimat wiedźm - twój świat jak z średniowiecznego komiksu- mam nadzieję , że lepiej się czujesz:))

soldado- dziękuję za link, tak znam tego człowieka, ale on całkowicie jest zafiksowany na religie , zresztą należał do grupy New Agę i innych takich

moim zdaniem rzeczywistość jest zupełnie inna, właśnie wiara w cokolwiek czym to bóstwo będzie - z czasem nałoży na nas wieczne kajdany i zniewoli i omami nas po śmierci; obraz po śmierci będzie tak zmanipulowany pod nasze wierzenia , że nie odróżnimy dobra od zła i nie zauważymy , że podlegamy niewolnictwu

pozostawiam swój umysł wolny od wszelkich doktryn - ufam tylko sobie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 01 mar 2016, 20:48

Czuję sie bardzo dobrze i tak pozostanie. Baby Jagi we współczesnym świecie nadal istnieją tylko dziś nazywa się ich wróżkami, nauczycielkami duchowymi, itp. ale ezoteryka mnie nie złamie to ja połamałam ich kody i niczym mnie nie zaskoczą ani wystraszą, to w średniowieczu ludzie się ich bali dziś nie średniowiecze :D
danut

Postautor: soldado » 01 mar 2016, 21:06

soldado- dziękuję za link, tak znam tego człowieka, ale on całkowicie jest zafiksowany na religie , zresztą należał do grupy New Agę i innych takich

Bardzo dobrze rozumiem Twoją niechęć.
Zobacz chociaż od 49 minuty ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: OneNight » 01 mar 2016, 21:23

danut, mam wrażenie, że jesteś jakąś wariatką. Ciągle piszesz, że się zło Ciebie boi, bo rozpracowałaś ich kody :lol:
Spróbuj rozpracować kod w moim opisie, a nie zwątpie w Twoją inteligencje :)

Soldado, możesz mnie nakierować na odpowiednią literaturę na ten temat? Zdaje się, że już obiło mi się to o uszy.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 01 mar 2016, 21:27

OneNight pisze:danut, mam wrażenie, że jesteś jakąś wariatką. Ciągle piszesz, że się zło Ciebie boi, bo rozpracowałaś ich kody :lol:
Spróbuj rozpracować kod w moim opisie, a nie zwątpie w Twoją inteligencje :)

Soldado, możesz mnie nakierować na odpowiednią literaturę na ten temat? Zdaje się, że już obiło mi się to o uszy.

Jedna noc i Twoje jazdy znów zrobią na kimś wrażenie- na takiej wariatce jak ja - nie, rozpracowałam cię dawno.
danut

Postautor: Natasza » 01 mar 2016, 21:41

Joe właśnie ma to ,, uduchowienie,, które działa na mnie odpychająco ... wszelkie ruchy religijne i sekty omijam

przeszłam wiele etapów poszukiwań bo robiłam je będąc małą dziewczynką i miałam szansę zagłębić się w wiele nurtów i za każdym razem wniosek ten sam= religia zniewolenie i poddanie czemuś i komuś w zamian za ,, niebo,, - wielu ludzi zostało zwiedzionych i nie może przejśc dalej , jestem pewna że widziales wiele ludzi po smierci przy ziemi zamiast iść dalej są tu i wiesz jak trudno zmienić ten stan ich świadomosci a wielu z nich to chrześcijanie i to mnie martwi
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 01 mar 2016, 21:43

OneNight pisze:

Ta niżej to bardzo dobra książka, oparta na faktach autentycznych.

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/63610/ws ... a-opowiesc

Autorem jest człowiek, który jest znany w Stanach z pisania poczytnych książek.
W tej z kolei książce opisuje własne doswiadczenia z tymi Istotami.
Na podstawie niej nakręcono również film.

https://www.youtube.com/watch?v=yLY4E2olRkE
Ostatnio zmieniony 01 mar 2016, 22:00 przez soldado, łącznie zmieniany 1 raz
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm