OneNight pisze:Wybacz, ale czytałem poprzednie posty i już się pogubiłem jakiej jesteś płci
danut, jak dobrze że jesteś na forum. Bałem się, że nikt nie rozumie o czym piszę.
To już wiesz ze ponoć podwójnej hehehe
OneNight pisze:Wybacz, ale czytałem poprzednie posty i już się pogubiłem jakiej jesteś płci
danut, jak dobrze że jesteś na forum. Bałem się, że nikt nie rozumie o czym piszę.
danut pisze:blackbitch pisze:OneNight pisze:Człowiek wykorzystuje 100% i to każdy. Gdybyś nie używał jakiejś części mózgu, to zaniknełaby i nadal używałbyś 100%.
Może i tak jest nie jestem ekspertka; ) mózg to organ którego nikt nie jest w stanie rozszyfrować to zagadka ludzkości i długo napewno nikt go nie pozna bo każdy jest inny a tu już napewno ma wpływ podświadomość doświadczenia poprzednich wcieleń to moje zdanie ale mówię kolejny raz nie jestem ekspertka jestem laikiem znam inne dziedziny życia ale akurat duchowość jest moim hobby od niedawna wiec moge się mylić ale nie uważam się za wyrocznie jak niektóre osoby poprostu wypowiadam się
Oczywiście masz do tego prawo. Ja też nie jestem ekspertem od mózgu ale do poznania wielu jego funkcji i budowy zmusiło mnie życie, miałam już trzy operacje na nim, rozmowy z neurologami, angio TK i wiele dokładnych zdjęć z jego obszarów, jako ciekawostka do tematu - zniszczony ośrodek wzroku u mnie odbudował się w innym miejscu i działa bez zarzutu, piszę bez okularówwiec elastyczność i ciągła aktywność mózgu jest faktem, jak i przystosowywanie go do odpowiednich funkcji jest w ciągłym ruchu. Pozdrawiam.
Natasza pisze:Heh a co to za wątek bez związku z tematem , one night scieme lokujesz skrywając sie za technologia poza tym rozwinąłeś myśl nie mająca sensu odniesienia do zdania jakie napisalam
danut pisze:Można tak ująć. Duże wrażenie kiedyś na mnie wywarła relacja w tv - człowiek, który miał odstrzeloną prawie całą połowę mózgu nie dość, ze przeżył ten wypadek, to jeszcze druga półkula przejęła wszystkie funkcje potrzebne mu do życia i człowiek ten ukończył studia i żył całkowicie normalnie.
Mirek pisze:danut pisze:Można tak ująć. Duże wrażenie kiedyś na mnie wywarła relacja w tv - człowiek, który miał odstrzeloną prawie całą połowę mózgu nie dość, ze przeżył ten wypadek, to jeszcze druga półkula przejęła wszystkie funkcje potrzebne mu do życia i człowiek ten ukończył studia i żył całkowicie normalnie.
I tu masz danut potwierdzenie na to, że wszystko jest przechowywane w naszym umyśle, który istnieje poza mózgiem. Pisał już o tym Dimitri Wereszczagin.
Mirek pisze:danut pisze:Można tak ująć. Duże wrażenie kiedyś na mnie wywarła relacja w tv - człowiek, który miał odstrzeloną prawie całą połowę mózgu nie dość, ze przeżył ten wypadek, to jeszcze druga półkula przejęła wszystkie funkcje potrzebne mu do życia i człowiek ten ukończył studia i żył całkowicie normalnie.
I tu masz danut potwierdzenie na to, że wszystko jest przechowywane w naszym umyśle, który istnieje poza mózgiem. Pisał już o tym Dimitri Wereszczagin.
danut pisze:Skoro jesteśmy nieodizolowaną częścią całości to oczywistym jest, że nie możemy się skupiać tylko na sobie, bo nie żyjemy tylko dla siebie ani tylko tu i teraz. Mieszkamy na jednej z najpiękniejszych planet, no ale " to Istoty i najwyższym zasięgu moralnym; gdy ratujemy zwierzęta uwalniamy je - dając im pełną swobodę w ich naturalnych środowisku" - to w żadnym wypadku nie mogą tworzyć z nami całości skoro nie pracują dla wspólnego dobra wszystkich w tym i nas, a traktują nas jak bydło puszczone samopas.
danut pisze:Nataszo te Twoje oceny dotyczą właśnie Ciebie, nawet super to po określałaś, ale nie zwalaj swoich wad na innych, a na pewno nie na mnie, bo Ci na to nie pozwolę..
blackbitch pisze:Nie podoba mi się zastraszanie nie jesteś Natasza bogiem i nie możesz osądzać danut [...] co ty możesz wiedzieć o jej rozwoju kobieto. Nie osadzaj bo sama nie możesz być osadzona bo na to nie pozwalasz . Nie groź ludziom i nie wciskają ciemnoty to co ty teraz wypisujesz danut dawno już przeżyła . Co cie zjada ? Zazdrość o ta książkę ? Zazdrość to źle uczucie a tobą kieruje . Stąd twoje trudne życie musisz to doświadczyć za karę bo póki co nic nie przekazalas ludzkości prócz gróźb
blackbitch pisze:Żadne zdanie które napisałaś nie ma sensu i sedna ty je rozwiń a my się wypowiemy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość