Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Pawełek » 01 kwie 2016, 17:07

Nie możecie po prostu się zwrócić z tym pytaniem do jakiegoś neurologa, który Wam to wytłumaczy i się okaże kto ma rację? No chyba, że jedna z Was jest lekarzem i posiada specjalizację z neurologii lub neurochirurgii, bo jeśli nie, to uważam że nie ma sensu się tak przekrzykiwać, nawet jeśli wszystko można przeczytać na Wikipedii lub w internecie.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 01 kwie 2016, 17:09

Pawełek bardzo słuszna uwaga, ale ja tylko nie pozwalam na zmianę znaczenia moim słowom i przekształcanie ich na inne.
danut

Postautor: Natasza » 02 kwie 2016, 13:32

danut pisze:
Przecież jasno przez te relacje z uprowadzeń wynika, że to właśnie oni ( te cywilizacje pozaziemskie)wykorzystują technologię w złym kierunku.
jeszcze nie tak dawno wyśmiewałaś mnie za mówienie o ,, kosmitach,, teraz wygłaszasz przemówienie na temat obcych cywilizacji?
oczywiście mogłaś zmienić zdanie i uznać, że nie jesteśmy solówką we wszechświecie; ok to też dobry kierunek uwolnienia myśli
co do wykorzystywania nas przez Obce cywilizacje - nie za bardzo Cię rozumiem a może jeszcze o czymś nie wiem, jaka technologia jest wykorzystywana przeciwko nam?

do tego jestem zdania, że nie mamy do czynienia z jedną ale wieloma cywilizacjami - ja miałam tylko z jedną a przynajmniej o tej jednej wiem

OneNigth zapytał dlaczego wokół najnowszych odkryć nie ma większego poruszenia, instytuty te nie dostają potrzebnych środków wspomagających je, choć one już istnieją. Kto za tym stoi i powstrzymuje ten proces?

bardzo dobre pytanie! danut ale nie do obcej cywilizacji ale do ludzi , którzy mają władzę nad ludźmi, manipulują rzeczywistością , przepływem informacji, i robią wszystko by ograniczyć rolę człowieka do prostych czynności życiowych, konsumpcji, to nie obcy zakładają hodowle, to nasi ziemscy bracia
sądzę , że na świecie istnieją inne odkryte źródła energii, a wciąż czerpiemy ze źródeł typu ropa , prastare źródełka na których utrzymuje się sztucznie całą naszą cywilizację
w 2001 odbyła się konferencja w Waszyngtonie przed sztabem dziennikarzy z całego świata , osoby dokonujące publicznego ujawnienia podali swoje nazwiska, stopnie naukowe , zajmowane miejsce w armii, NASA, rządzie, wystawili się na okno świata by mówić o tym, że mają dowody na istnienie innych cywilizacji i wezwać kongres do rozpoczęcia ogólnoświatowego procesu - heh Hillary Clinton coś obiecuje na ten temat przed wyborami, ale wątpię , by nawet po zostaniu prezydentem mogła wreszcie wyjawić całą sprawę przed którą zamknięty jest cały świat żyjący w zaciemnieniu i otumanieniu i tak niezbyt różowego życia
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 kwie 2016, 13:43

Wyśmiewałam przypisywanie cech boskich obcym cywilizacjom, tworzenie wokół nich religii, uważanie że wśród nich znajduje się Jezus tylko, że Jego wygląd ma być podobny do potworka, lub jakiegoś biorobota. I nic w tym względzie w swoim pojmowaniu nie zmieniam.
danut

Postautor: Natasza » 02 kwie 2016, 13:48

kto im nadaje boskie cechy? jeśli ktoś to uznaj to za jego prawo wyboru, nie wyśmiewaj, na tym polega wolność

co do mojej opinii jasno ją wyraziłam- nie uznaję żadnych bogów poza nami - ludźmi - to my nimi jesteśmy tak mówiłam i mówię i mówić będę
tak samo jak szukanie demonów a sami nimi potrafimy być i jesteśmy
homo duplex- człowiek anioł/bóg i człowiek demon
szukanie winnych i świętych, szukanie raju i piekła - jesteśmy wszystkim i mieszkamy we wszystkim - raz czując jedno a raz drugie i tak bez końca
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 02 kwie 2016, 13:53

Opisywałaś ich statek kosmiczny w tym temacie? Mogłabyś mi go wskazać, bo się pogubiłem?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 02 kwie 2016, 13:53

No nie :lol: piasek na pustyni nie może być całym światem, noga człowiekiem, itp. nie jesteśmy wszystkim, bo mamy swoje miejsce i cel odpowiedni do naszego zasięgu, gdybyś była wszystkim musiałabyś być tak naprawdę niczym.
danut

Postautor: OneNight » 02 kwie 2016, 13:56

Nie jestem pewien, ale chyba słowo "wszystkim" oznaczało "zarówno dobrem i złem".
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 02 kwie 2016, 14:00

OneNight pisze:Nie jestem pewien, ale chyba słowo "wszystkim" oznaczało "zarówno dobrem i złem".

Nie, bo jak by się to miało do kosmitów, bogów i tego, że nimi jesteśmy?
danut

Postautor: Natasza » 02 kwie 2016, 16:45

w wielkim uproszczeniu ,, jesteśmy wszystkim,, dla mnie oznacza , że jesteśmy kowalami własnego losu
kiedyś o tym dużo tu napisałam i nie chcę dublować wypowiedzi

co do statku- opisałam kilka rzeczy jakie widziałam a wiele nie , tak samo jak treści jakie usłyszałam zostawiam dla siebie, tak samo jak część twarzy - to są elementy jakie chcę mieć dla porównania z osobami , które miały lub mają z nimi kontakt
ras / gatunków jest więcej niż sądzimy, tak jak mówię - ja zobaczyłam jedną, ale wierzę ludziom, którzy mają lepsze dane niż ja

z technicznego punktu widzenia powiem - byłam raz sama zostawiona w pustym pomieszczeniu - podłoga, z lewej strony mini audytorium - szukam słów by to nazwać, były tam jakby szyby a za nimi stali ONI ( 4-5 postaci) - jakby na półpiętrze, siedziałam na podłodze i mogłam spokojnie sama patrzeć w przestrzeń nazwijmy to przeszkleń i widziałam..
reszta nie ma dla was znaczenia gdyby miało pozwolili by nakręcić film choćby na kamerę i wam pokazać a najlepiej jakby się wkoncu sami ujawnili - ale nie zrobią tego - takie mam wnioski niestety

do tego jest jedna postać która nigdy mi się nie pokazuje - słyszę jedynie jej głos- przy tym głosie nie zachowasz się w stylu ,, hi hi ha ha,, - głos męski, gdybym miała określić wiek ludzki może 45-50 lat; prawdopodobnie to od niego musiałam odebrać bezpośrednią wiadomość gdy miałam 17 lat; mała postać ciągnęła mnie tylko do jednej postaci na tylu stojących przede mną

niestety nie wiem dlaczego ze mną się kontaktują - nie jest to częste o nie, ale jest; niestety nie potrafię przezwyciężyć strachu i uważam, że znalazłabym o wiele odważniejsze osoby , które mogłyby pozyskać o wiele więcej informacji ode mnie ; choć i tak zadałam już kilka pytań a to które szykowałam odnośnie tego co dzieje sie z człowiekiem po śmierci - dokąd idzie , zostało wychwycone i kontakt natychmiast przerwany

kontakt z nimi nie jest dla mnie prosty, jak widać ledwo wydukałam przez te lata kilka pytań , a mając postać całą przed sobą potrafiłam patrzeć i dotykać jedynie jego dłoni w rękawicy , a w myślach prosiłam by jej nie ściągał
nie jestem na to gotowa, tyle lat nie jestem

a skoro nie jestem to mogli po prostu się pomylić co do wyboru i na to też jestem gotowa
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm