Rozwiązywanie problemów Centrum Spirytystycznego

Wszystko o Spirytyzmie w Internecie: ciekawe strony, nagrania, linki do książek w wersji elektronicznej, informacje o ciekawych aukcjach.

Rozwiązywanie problemów Centrum Spirytystycznego

Postautor: Krzysztoff » 14 sty 2013, 22:26

Zapraszam do przeczytania artykułu-przedmowy do wydania The Spiritist Magazine nr 19 autorstwa Vanessy Anseloni

Temat myślę dla nas ważny

http://www.portal.spirytyzm.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=423:rozwi%C4%85zywanie-problem%C3%B3w-centrum-spirytystycznego&Itemid=248
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Re: Rozwiązywanie problemów Centrum Spirytystycznego

Postautor: Nikita » 16 sty 2013, 13:03

Tak bardzo wazny jest ten temat. Jestesmy tylko ludzmi i mamy tendencje do wsadzania sobie igielek...
Ze swojej strony przyrzekam, ze popracuje nad soba i zaczne akceptowac to co jest i ludzi takimi jakimi sa...i mniej sie czepiac...ale pozwole takze sobie byc soba i mowic o rzeczach, ktore sa dla mnie wazne...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: atalia » 16 sty 2013, 17:51

Ja bardzo pracuję nad sobą ( lepiej późno niz wcale ) i staram się wyzbyć nadmiernej impulsywności w połączeniu z wybuchami gniewu. :oops:
Kto mnie zna, na pewno oceni, ile w tym prawdy. 8-)
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Krzysztoff » 16 sty 2013, 20:13

masz rację Nikita, każdy ma prawo do własnego zdania i własnej indywidualności
Jedność o której mówi Vanessa wypływa z wspólnych wartości , z wzajemnej życzliwości, wspólnej pracy, wspólnych pozytywnych celów.
pozdrawiam
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Wróć do Spirytyzm w Internecie