Otwarte spotkania pt. "Pytania i odpowiedzi"

Wszystko o Spirytyzmie w Internecie: ciekawe strony, nagrania, linki do książek w wersji elektronicznej, informacje o ciekawych aukcjach.

Otwarte spotkania pt. "Pytania i odpowiedzi"

Postautor: Voldo » 05 mar 2013, 20:29

W każdy czwartek o godzinie 20.00 zapraszam na czat Uniwersytetu Spirytystycznego http://members.globallivetalk.com/conference,23927509 na otwarte spotkania pt. "Pytania i odpowiedzi", na których będę starał się odpowiadać na pytania dotyczące szeroko pojętego spirytyzmu.
Dla spirytystów/sympatyków może być to kolejna okazja, żeby "posiedzieć razem", bądź też po prostu pomóc mi odpowiedzieć na jakieś pytanie, jako że daleko mi do znania wszystkich odpowiedzi.
Start 07.03 - godzina 20.00

Jednocześnie polecam zapoznać się z kalendarzem - http://www.uniwersytet.spirytyzm.pl/ind ... Itemid=146 - są tam wszystkie wydarzenia razem z godzinami.
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Re: Otwarte spotkania pt. "Pytania i odpowiedzi"

Postautor: juniperus » 06 mar 2013, 11:25

No, no Tomeczku, widzę rozkręcasz się :) To się chwali.
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Postautor: Voldo » 06 mar 2013, 16:36

Robię co mi tylko do głowy wpadnie.
Czy to moje pomysły, czy Duchów, nie wiem, ale i tak staram się je realizować :D
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: Voldo » 14 mar 2013, 19:15

Wiem, że tak na ostatnią chwilę, ale dzisiaj oczywiście jest kolejny czat o 20.00 :)
Tomasz

Wiceprzewodniczący PTSS
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: 000Lukas000 » 14 mar 2013, 19:19

A to jednak jakiś nowy pomysł, genialny, na tych to bym nawet uczestniczył gdyby nie nocka
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Wróć do Spirytyzm w Internecie