Nikita pisze:Mialam juz rozne dziwne rzeczy....w tym domu, gdzie teraz mieszkam od czasu do czasu cos lazi. To musi byc jakis dobry duch bo nic zlego nie robi ale ja czuje te obecnosc. Ale czasami pojawia sie cos co mnie atakuje. Gdy to sie do mnie zbliza zwykle nad ranem to mam takie mroczne ciemne sny i nagle zaczynam sie bac i uswiadamiam sobie, ze cos jest nie tak
Mirek pisze:W życiu wszystko co robimy wynika z miłości albo ze strachu. Nie ma innego dzialania.
Mirek pisze:Jeżeli będzie kierował się strachem, to to zawładnie nim. Jezeli miłściom, to to pokona.
To z czego wynika nasze działanie, to wiedza. Teraz o tym wiesz dlatego wiesz z czego wynikało Twoje działanie.
Mirek pisze:Egzorcyzmy, np. w Kk wynikają ze strachu przed demonem. Brak wiedzy powoduje, że nie kierują się miłością.
Nic nie jest wstanie przezwyciężyć potęgi miłości. Te niby demony, to duchy takich śmiertelników jak my, a nie upadłe anioły, jak wierzą Chrześcijanie.
Mirek pisze:Takich istot nie ma. Są jedynie twory energo-informacyjne, które my powołujemy do istnienia po przez nasz strach.
Gdy egzorcysta kieruje się miłością, to nie ma miejsca na zwątpienia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości