Albo prześwietny Kraków zechce przekroczyć niezbyt wysokie stołeczne progi, kto wie...
Luperci Faviani pisze:Zgodnie z zapowiedzią będę
A na jakim osiedlu??? Bo ja aktualnie własnie w Nowej Starej Hucie zamieszkuję od 10 lat? Sama mimo,ze urodziłam sie w Krakowie pochodze z miejscowości pod Krakowem. Natomiast wyszłam za krakusa z 5 pokoleń i tak do końca to dla nich nigdy nie będę rodowitą krakowianką. Zreszta znasz te klimaty pewniesigma pisze:W Krakowie mieszkałem 9 lat . 2 lata w Centrum a pozostałe 7 w Nowej Hucie.
sigma pisze:W Nowej Hucie mieszkałem przez 5 lat na osiedlu Dywizjonu 303, później na (chyba ówczesnym, teraz może się nazywać inaczej) osiedlu Dąbrowszczaków i na Złotej Jesieni. A w Krakowie 2 lata pod Filharmonią. W Hucie bardzo mi się podobało. Bardziej niż w Krakowie.
lilo pisze:Czy waszym zdaniem, pytam moralnie nie formalnie jest uczciwe wstąpienie do stowarzyszenia, jeżeli nie mam zamiaru uczestniczyć w seansach, i mimo, że jest to istotna dziedzina wiedzy dla mnie świat się nie kończy na spirytyźmie i zdaję sobie sprawę, że zbyt aktywnym działaczem nie będę?
sigma pisze:Ja wstępując do PTSS kierowałem się nauczaniem Buddy: "Nie wierzcie niczemu. Wszystko sprawdzajcie". Pewnie że kierując się tą zasadą można wstąpić nie tylko tu (...)ps.: Niewykluczone że Jul to przeczyta. Ciekawe co napisze...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość