Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: JESTEM MEDIUM (o ludziach ze zdolnościami mediumicznymi)

Postautor: Natasza » 10 paź 2015, 14:01

OneNight pisze:Ani trochę nie ironizuję i chcę odpowiedzi. Czy nie zastanawia was czemu materia działa na coś niematerialnego?

Dobre pytanie, odpowiedź byśmy znaleźli gdybyśmy wiedzieli z czego ONI są zbudowani ( jak kto woli stworzeni). Czarnej dziury czy białej dziury nie widać gołym okiem a wiesz przecież jak one funkcjonują na tyle ile już udowodniono. Tak mogłabym mówić w nieskończoność o kwarkach, subatomach itp. To rzeczy do których doszły najtęższe umysły ale wszystko zabrało tysiąclecia jak widać a spirala niewiedzy jest nieskończona póki co.
Jak dla mnie ONI- to jakaś Rasa mająca wpływ na materię i antymaterię, wykorzystująca telepatię, łamiąca granice czasoprzestrzeni i niestety może manipulować ludźmi jak chce, wykorzystując naszą niewiedzę, ufność i emocje. Jestem bliska pewności w swoim myśleniu.
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Arronax » 11 paź 2015, 11:20

Czyli to nie są duchy niskie, tylko istoty bardziej od nich "zaawansowane" i mogące więcej dokonać.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Natasza » 11 paź 2015, 11:52

byc może fizyka kwantowa da nam odpowiedź za 100 lat , być może TS ( teoria strun- zostanie udowodniona) a niezrozumiałe i niewyjąsnione dla nas pojęcia będą zwykłą oczywistością dla ludzi przyszłości
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 11 paź 2015, 22:10

Natasza pisze:
mnie martwi to, że Oni ( mi się nie przedstawili, nie mieli tez rogów, ani kopyt) istnieją; chciałam Wam to powiedzieć, bo mam wrażenie , że mogą być kim chcą, podszywać się pod każdą z ludzkich form, udawać wspaniałe słodkie i niewinne duchy ,a pokazali mi się w swojej najprawdziwszej odsłonie - jestem pewna, że właśnie tak wyglądają a przebywanie przed nimi uwierzcie- ugina kolana najsilniejszym

Napisałaś coś bardzo ważnego.
To istoty wielowymiarowe, które mogą manipulować czasem, mogą jak napisałaś pokazać się nam w różnej formie, mogą nam wgrać inne wspomnienia, lub skasować prawdziwe. Mają ogromną wiedzę, wiedzą doskonale, że w rzeczywistości prawdziwej czas przeszły, teraźniejszy i przyszły to jedno, a w hologramie takim jak ten, w którym żyjemy, czas jest 4 wymiarem, który jest tylko i wyłącznie podporządkowany do niego i można nim dowolnie manipulować.
Wiedzą, że jeszcze nie mamy takiej wiedzy jak oni i to wykorzystują.

Jak dla mnie ONI- to jakaś Rasa mająca wpływ na materię i antymaterię, wykorzystująca telepatię, łamiąca granice czasoprzestrzeni i niestety może manipulować ludźmi jak chce, wykorzystując naszą niewiedzę, ufność i emocje. Jestem bliska pewności w swoim myśleniu.

Po latach doszedłem jednak do wniosku, że jest coś, nad czym nie panują i tylko w jeden sposób można im się oprzeć.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Edi » 12 paź 2015, 08:18

soldado pisze:
Po latach doszedłem jednak do wniosku, że jest coś, nad czym nie panują i tylko w jeden sposób można im się oprzeć.

Dokończysz myśl?
Awatar użytkownika
Edi

Postautor: Edi » 12 paź 2015, 08:21

Natasza a czy sól i biała szałwia pomogły?

Opisałaś jak to się zaczęło u Ciebie. Napisz co było później?
Awatar użytkownika
Edi

Postautor: Natasza » 12 paź 2015, 13:10

tak zastosowałam ;wybaczcie mi, że nie opisuję tego co mnie spotyka, ale nie ja jestem najważniejsza i moje historie, wydaje mi się ,że ważniejsze jest to aby ludzie wiedzieli , że coś tu nie jest tak i naprawdę byli ostrożni, bo mówię Wam , że nie wszystko jest tym co widzimy i czujemy , a mówię do Was jako osoba , która na zimno analizuje i wyciąga wnioski. Jeśli choć jedna osoba zastanowi się nad tym głębiej i wyciągnie dla siebie wnioski to będzie dobrze.
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 12 paź 2015, 13:22

,,Napisałaś coś bardzo ważnego.
To istoty wielowymiarowe, które mogą manipulować czasem, mogą jak napisałaś pokazać się nam w różnej formie, mogą nam wgrać inne wspomnienia, lub skasować prawdziwe. Mają ogromną wiedzę, wiedzą doskonale, że w rzeczywistości prawdziwej czas przeszły, teraźniejszy i przyszły to jedno, a w hologramie takim jak ten, w którym żyjemy, czas jest 4 wymiarem, który jest tylko i wyłącznie podporządkowany do niego i można nim dowolnie manipulować.
Wiedzą, że jeszcze nie mamy takiej wiedzy jak oni i to wykorzystują.,,

A wiesz co mnie martwi? że tak mało ludzi o tym wie... zauważyłeś?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Krzysztoff » 12 paź 2015, 15:19

Natasza pisze:Dobrze zrobię to , bo może powinnam Wam to powiedzieć i ostrzec. Najbardziej przerażające było pierwsze spotkanie z nimi, we śnie jak miałam 17 lat.

Nataszo, jeżeli dobrze rozumiem Twoją opowieść to podczas snu doświadczyłaś wyjścia z ciała (albo inaczej mówiąc podróży astralnej), spotkałaś nieprzyjazne istoty, zobaczyłaś - mającą się wydarzyć śmierć wujka.
no i teraz pytania: czy uważasz że przyczyniłaś się do tego wypadku ? Czy Twoim zdaniem tą śmierć spowodowały złe istoty?
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Natasza » 12 paź 2015, 15:27

Krzysztoff pisze:
Natasza pisze:Dobrze zrobię to , bo może powinnam Wam to powiedzieć i ostrzec. Najbardziej przerażające było pierwsze spotkanie z nimi, we śnie jak miałam 17 lat.

Nataszo, jeżeli dobrze rozumiem Twoją opowieść to podczas snu doświadczyłaś wyjścia z ciała (albo inaczej mówiąc podróży astralnej), spotkałaś nieprzyjazne istoty, zobaczyłaś - mającą się wydarzyć śmierć wujka.
no i teraz pytania: czy uważasz że przyczyniłaś się do tego wypadku ? Czy Twoim zdaniem tą śmierć spowodowały złe istoty?

hmm... chyba źle odebrałaś moją opowiedzianą historię - ani ja ani te osoby nie spowodowały wypadku; nie wiem czy to było wyjście z ciała - raczej majstrowanie na poziomie umysłu - przedstawienie obrazów, zazwyczaj czas w jaki ma coś się wydarzyć pokazywany jest mi z mniej więcej 1 miesięcznym wyprzedzeniem
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm