autor: Natasza » 14 paź 2015, 16:30
[quote="OneNight"]Biała dziura to jedynie wątpliwa teoria. To co pisałem wcześniej to zwykłe zjawisko fizyczne, a podałem taki abstrakcyjny przykład tylko po to, żeby to wam 'pokazać'. Pisaliśmy o czasie a zeszliśmy na fizykę. Chciałbym wiedzieć po czym poznajecie, że ktoś kontroluje czas.[/quo
Cóż ja Ci mogę powiedzieć jak ONI kontrolują czas skoro wyprzedzają Nas o lata świetlne.
Twoje myślenie i postrzeganie rzeczywistości to tu i teraz; ciężko Ci pojąć , że splątanie kwantowe może dawać Ci iluzję , że czas wyruszył z punktu START i biegnie do punktu META. Poczytaj Newtona, może teorię względności- to samo Cię naprowadzi na to czym jest czas - przyszłość , przeszłość, teraźniejszość =jedność. Tak, wiem , nie do wiary... tak samo jak czarna czy biała dziura. Do tej pory nie odpowiedziałeś mi na jaką długość rozciagnięte zostanie ciało ludzkie w takiej masie, a naukowcy to już obliczyli - fakt w google tego możesz nie znaleźć.
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,