SEX

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: SEX

Postautor: neuron » 22 paź 2015, 18:32

no wlasnie ani nie tylko astralny ani tylko ludzki

poprostu jednych istot z drugimi

czy w takim razie "duch" jest czymś wiecej ?? czym są te istoty ????

co to jest w ogole ???
skąd i po co

do tego przychodzi mi na myśl pytanie .........

jaką role i funkcje pełni człowiek w ziemskim ekosystemie ??????

pamiętajmy że , czym innym jest rola a czym innym funkcja

czy nie istniejemy tylko po to żeby produkować energie potrzebną do utrzymania (X) świata ?????

o co kaman

hmmmmmm
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Pawełek » 22 paź 2015, 19:05

Czytałeś pewnie "Dalekie podróże" Roberta A. Monroe, mh?

Ogólnie nie do końca można stwierdzić że ciało astralne to duch (w spirytyzmie ogólnie jest podział na ciało materialne, ciało duchowe i dusze), kiedyś założyłem na forum o tym temat gdybyś był zaciekawiony.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: neuron » 22 paź 2015, 20:08

chodzi mi o centralnie odebrane wrażenie ....fenomenu związanego z uprawianiem sex-u przez człowieka z istotą "duchową" ........

ani w astralu tak do konca ani w naszej rzeczywistości .....

a jeśli te istoty robią z nami coś czego my ani nie chcemy ani się na to nie godzimy .....nawet biorąc w czymś udział nieświadomie to ........

jeśli jest to wbrew nam i naszej naturze to jesteśmy prawie że under attack ................

czym są te istoty ? tak naprawdę

dlaczego nazywamy je "duchem" ??? dlaczego przypisujemy im ludzkie emocje czy poczucie wrażenia ??

to fenomem ..........

kto się z nami "kontaktuje" ????? kto lub co manifestuje swoją tu obecność ??

i powtarzając za jednym z forumowiczów

i kto zbudował piramidy :)
Ostatnio zmieniony 22 paź 2015, 20:36 przez neuron, łącznie zmieniany 1 raz

neuron

Postautor: Pawełek » 22 paź 2015, 20:17

Zadajesz mój drogi za dużo pytań w jednym poście przez co nie wiem na które najpierw odpowiedzieć :)
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: fruwla » 23 paź 2015, 10:25

neuron pisze: mam na mysli sex z istotą duchową ....dosłownie

znalam osobiscie kobiete, ktora twierdzila, ze jakas istota przychodzila do niej, przez pewien krotki czas regularnie, po
to,by sie z nia " zlaczyc poprzez seks".
Dzialo sie to zawsze, kiedy moja znajoma spala, przewaznie w nocy, miala wtedy 36 lat.
Przyznam szczerze, ze opowiadania te nie wzbudzily we mnie zadnego zainteresowania, wprost przeciwnie,
zaczelam tej znajomej unikac, bo wyczuwalam jej ciezkie wibracje i bylo to bardzo nieprzyjemne.
Znajoma byla ciepla, bardzo serdeczna, pomocna kobieta , miala dla kazdego piekny usmiech i dobre slowo.
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Pawełek » 23 paź 2015, 12:22

fruwla pisze:
neuron pisze: mam na mysli sex z istotą duchową ....dosłownie

znalam osobiscie kobiete, ktora twierdzila, ze jakas istota przychodzila do niej, przez pewien krotki czas regularnie, po
to,by sie z nia " zlaczyc poprzez seks".
Dzialo sie to zawsze, kiedy moja znajoma spala, przewaznie w nocy, miala wtedy 36 lat.
Przyznam szczerze, ze opowiadania te nie wzbudzily we mnie zadnego zainteresowania, wprost przeciwnie,
zaczelam tej znajomej unikac, bo wyczuwalam jej ciezkie wibracje i bylo to bardzo nieprzyjemne.
Znajoma byla ciepla, bardzo serdeczna, pomocna kobieta , miala dla kazdego piekny usmiech i dobre slowo.

Tak poza tematem, w jaki sposób wyczułaś jej ciężkie wibracje?
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Nikita » 23 paź 2015, 13:42

Skoro byla serdeczna i mila dla innych to jak mogla miec ciezkie wibracje?
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: fruwla » 23 paź 2015, 17:14

Pawelek, Nikita juz wyjasniam.
NIE WIEDZIALAM O TYM, ze
moja dawna znajoma, ZANIM ja poznalam, interesowala sie duchowoscia, ezoteryka,magia... :twisted:
Ja czulam sie jej serdecznoscia i cieplem ZAPRASZANA a jednoczesnie cos mnie od niej odciagalo.
Juz przy pierwszym spotkaniu czulam, "cos" , ale nie potrafilam tego sprecyzowac,no i oczywiscie glowa przekrzyczala intuicje.
Potem, odbior stal sie coraz wyrazniejszy i jej ciezkie wibracje zaczelam wprost fizycznie odczuwac przede wszystkim w trzech moich czakrach.
To co moja znajoma otaczalo/przenikalo ? wywolywalo u mnie dyskomfort, uczucie ciezkosci, niepokoju, rozdraznienia, smutku, przygnebienia. Nie potrafilam jej zaufac. Nie potrafilam jej oklamac !
Byl tez jakis zapach ktory wlasciwie nie pachnial, tylko byl ... trudno mi to przekazac.
Jakby otaczala ja mgla ktorej nie widzialam, tylko czulam.
Do tego w okolicach splotu slonecznego, czulam tysiace ukluc.
Zawodowo spedzalam z nia duzo czasu, zawsze potem potrzebowalam czasu zeby dojsc do siebie.
Ta moja znajoma mozna by porownac do pieknego,lsniacego jablka ktore pod skorka i we wnetrzu jest "zepsute".
tO co mnie od niej odciagalo, to byla pewnie moja intuicja czyli "glos" Aniola Stroza- Opiekuna.
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: neuron » 23 paź 2015, 20:04

Pawełek pisze:Zadajesz mój drogi za dużo pytań w jednym poście przez co nie wiem na które najpierw odpowiedzieć :)

tak, duzo pytan

wiem

ale próbuje dojść ładu co się u mnie i ze mną dzieje
nie wiem czy chce tego .......wcale mnie to az tak nie fascynuje chyba ........

nie wiem

neuron

Postautor: Nikita » 24 paź 2015, 14:31

Fruwla byc moze cos sie do niej przyczepilo , cos niskiego i to powodowalo te niskie wibracje....jak sie nie jest gotowym to lepiej nie nawiazywac kontaktow z tamta strona...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi