Xsenia pisze:Pawełku ale odpowiedź już padłaPoczytaj posty kilka stron temu
To na to pytanie odpowiedź istnieje?
Xsenia pisze:Pawełku ale odpowiedź już padłaPoczytaj posty kilka stron temu

Pawełek pisze:To na to pytanie odpowiedź istnieje? Myślałem że jest to dość głęboki temat
Pawełek pisze:Xsenia pisze:Pawełku ale odpowiedź już padłaPoczytaj posty kilka stron temu
To na to pytanie odpowiedź istnieje?Myślałem że jest to dość głęboki temat

Xsenia pisze:Pawełek pisze:To na to pytanie odpowiedź istnieje? Myślałem że jest to dość głęboki temat
To nie jest aż tak zawikłane jak ci się wydaje. Wystarczy po prostu tego naprawdę chcieć." Jeśli się czegoś chce naprawdę, to robi się wszystko by to osiągnąć. Ot i wszystko w temacie
W tym wątku dostałeś kilka instrukcji jak to osiągnąć. Ale tak po prawdzie, to i tak wszystko zależy od ciebie, twoich motywacji, twojej zachęty i twoich indywidualnych cech charakteru. Nikt inny za ciebie tego nie zrobi

mesjasz pisze:Xseniu to dlaczego szukasz odpowiedzi na twoje problemy w pracy na forum?

Pablo diaz pisze:Nie istnieje jako taka technika, a poznawanie siebie to nic innego jak rozdrabnianie naszej świadomości na drobne, drobniejsze i jeszcze bardziej drobniejsze elementy własnego ja oraz tego , co nas otacza.Jezus dał nam szkic jak poznawać siebie,, a Duchy przychodzą i stopniowo wskazują nam kolejne nauki ,aby wzrastać moralnie.Wszystko ma swój odpowiedni czas , nie należy spieszyć się , a wyrabiać w sobie cnotę jaką jest cierpliwość,wiara , tak jak pokazał nam Chrystus.

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 0 gości