Ja nigdy nie twierdziłem że Jezus jest nabardziej rozwiniętym z pośród wszystkich Duchów które istniją tylko z pośrod tych które inkarnowały się w naszym świecie.Achill pisze:z niektorych wypowiedzi wynika, że najwyzej rozwiniętym duchem był Jezus.
Ja nigdy nie twierdziłem że Jezus jest nabardziej rozwiniętym z pośród wszystkich Duchów które istniją tylko z pośrod tych które inkarnowały się w naszym świecie.Achill pisze:z niektorych wypowiedzi wynika, że najwyzej rozwiniętym duchem był Jezus.

Z tego co kojarzę to Ksiądz Brune o czymś takim wspomina w swoich książkach.danvue pisze:Bo chyba nie ze spirytystycznych dzieł?

danvue pisze:Ks. Brune jest spirytystą?

To się pewnie wzięło z tąt że że czasami ludzie jak są szczęśliwi to mawiają że są w 7 niebie...danvue pisze:A skąd wziąłeś to 7?
Hansel pisze:To się pewnie wzięło z tąt że że czasami ludzie jak są szczęśliwi to mawiają że są w 7 niebie...danvue pisze:A skąd wziąłeś to 7?
https://www.youtube.com/watch?v=wbCSjCfB7fo

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości