danut pisze:Dlatego też napisałam kiedyś, nie boi się duchów ten którego sumienie jest czyste, inni przed nimi drżą i to jest sprawiedliwe

danut pisze:Jest możliwe. A rachunki krzywd muszą być wyrównane. Jest mnóstwo przykładów zwłaszcza dotyczących okresu powojennego u nas w Polsce. Sceny budzące grozę, bratobójstwo, śmierć i po tej śmierci dziwne przypadki nieszczęść dotykających winnych jej, zabójców. Ukazują się tak wyraziście, że raczej nie mogły być dziełem przypadku. Zemsta zza grobu nie jest wymysłem. Osobiście doświadczyłam poinformowania mnie o tym i przeze mnie przemówienia do osoby po to, aby ją porządnie nastraszyć. Dlatego też napisałam kiedyś, nie boi się duchów ten którego sumienie jest czyste, inni przed nimi drżą i to jest sprawiedliwe.
danut pisze:Teraz zemsta zza grobu - to nie są niskie duchy, a właśnie te z wysoko rozwiniętą możliwością wpływania na naszą rzeczywistość, reagujące na jawną niesprawiedliwość i prawdziwe zło wyrządzane w naszym świecie i nie mają wtedy litości, aby je likwidować, w tym nieustaną.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość