Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 23 lis 2015, 21:32

Natasza pisze:kontynuując mój wątek-- czasami medytacja nie wystarcza by zresetować mózg i wtedy z pomocą przychodzi medycyna.......................................................

Co to znaczy zresetować mózg? Jeszcze nie słyszałam, aby tym zajmowała się medycyna, bo nawet w śpiączce głębokiej ten mózg nie jest do końca zresetowany.
danut

Postautor: Natasza » 24 lis 2015, 08:11

jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 25 lis 2015, 13:54

świat ,, duchowy,, to bardzo delikatna sfera
wiele osób daje się wciągać na naciągaczy żerujących na słabszych jednostkach czy to będą ,, gabinety ezo,, czy inni naciągacze ze swoimi pseudo przeżyciami , którzy próbują na siłę wręcz wywrzeć presję ze swoimi obłąkanymi poglądami

często mamy do czynienie z przeżyciami związanymi z zażywaniem leków psychotropowych, narkotykami, halucynkami, lub zaburzeniem świadomości natury czysto chorobowej- zresztą natura i obraz takiego indywiduum ujawnia się szybko i wystarczy wprawne IQ by dostrzec z kim mamy do czynienie
parę nietrafionych ripost i ot czar prysł ....okazuje się, że to tylko chora jednostka społeczna , w sumie nie groźna, hehe bynajmniej prostsza w obsłudze hah niż duch :lol: :twisted:

dlatego niezwykle ważnym elementem w badaniach są same badania - czynione przez doktorów, profesorów w Instytucie we Francji , szkoda , że nie ma w Polsce a przynajmniej nie znam - gdzie osobnik dobrowolnie poddaje się nauce w celu zbadania choćby fal mózgowych i dojścia do tego co i dlaczego sie dzieje
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 25 lis 2015, 15:01

Tak, tak, znalazłam dobry artykuł do tej nietrafionej riposty na temat źle pojmowanego resetu i przeprogramowania mózgu :)

http://www.4wymiar.pl/cialo-umysl-dusza ... dd3c98479b
danut

Postautor: Arronax » 25 lis 2015, 17:26

Niestety te "gabinety" i naciągacze robią wielką pseudoreklamę. Nie wiem jak tak można ale jak widać są ludzie do tego zdolni.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: danut » 25 lis 2015, 17:33

Arronax pisze:Niestety te "gabinety" i naciągacze robią wielką pseudoreklamę. Nie wiem jak tak można ale jak widać są ludzie do tego zdolni.

Dość dobrze przedstawione jest w tym artykule na jakich modelach manipulacyjnych większość z nich się opiera, po tym ich poznacie ;) .
danut

Postautor: Arronax » 25 lis 2015, 17:36

Jak wejdę do sieci na spokojnie w piątek, przeczytam. Sam znam w miarę dobrze jedną taką osobę ;) . Chodź mimo zarobku może i robi coś dobrego, nie znam danych ilu osobom mógł pomóc.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: danut » 25 lis 2015, 17:41

Wiesz ja w życiu poznałam wiele takich osób, doszłam już do tego przez dobre przyjrzenie się im, że rozpoznaję je bardzo szybko i sposoby ich działania i intencje.
danut

Postautor: Arronax » 25 lis 2015, 17:42

Niestety tacy ludzie mogą mocno ograniczyć naszą wiarę i nadzieje na to, że jest Druga Strona. Sprawiedliwa, wieczna ... kochająca.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: danut » 25 lis 2015, 17:47

Arronax pisze:Niestety tacy ludzie mogą mocno ograniczyć naszą wiarę i nadzieje na to, że jest Druga Strona. Sprawiedliwa, wieczna ... kochająca.

Dokładnie, oni robią wielkie zamieszanie w umysłach ludzi chcących przyjrzeć się na poważnie tej Drugiej Stronie, wręcz zakłamują ją na maxa. Zakrywają, wprowadzają strach przed poznaniem jej i oddalają od ludzi będących naprawdę z nią w łacznosci - a ja odpędzę od ciebie ducha, abyś go nie rozpoznał, itp.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm