Mirek pisze:Świadomość kieruje ciałem, a po śmierci ciała nie umiera wraz z nim. Po przez świadomość przenosimy nasze przekonania do innego wymiaru.
... do innej rzeczywistości!
Mirek pisze:Świadomość kieruje ciałem, a po śmierci ciała nie umiera wraz z nim. Po przez świadomość przenosimy nasze przekonania do innego wymiaru.
Mirek pisze:A co to za różnica?

Mirek pisze:Masz racje Danut. Jezeli ktoś zna tylko trzy wymiary, to tak może to wyjaśniać jak Ty. Nie ma on pojęcia o istnieniu innych wymiarów.
danut pisze:Mirek pisze:A co to za różnica?
Bardzo duża. Zauważyłam ochocze posługiwanie się terminem wymiar, które jednak nie ma odniesienia do tych zjawisk, bo nie jest to żadna wydzielona strefa w naszym obszarze.
gaba75 pisze:soldado, czy możesz to wytłumaczyć inaczej, bardziej może przykładem, bo jestem chyba za głupia jeszcze na wasze rozumowanie. Jak to wymiary się przenikają. Czy ja dobrze rozumiem, że mówisz może o zjawisku, które ma miejsce w filmie pt" powrót do przyszłości" czy coś podobnie? Czy według Ciebie wymiar to inaczej świat?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość