autor: Natasza » 02 gru 2015, 13:50
o kontaktach
w kontaktach z istotami duchowymi niezwykle ważny jest poziom empatii, ale kontrolowanej w pełni i jednoczesne zachowanie asertywności
trzeba nauczyć się odróżniać z czym i kim mamy do czynienie;
same duchy w większości przypadków kiedy przez ,, chwilę ,, są w pobliżu swoich ziemskich miejsc - mają bardzo lekką , delikatną energię, odczuwasz je bardzo eterycznie , lekko i one z łatwością odchodzą , zawsze przypominają mi lekkość listka
niestety duchy , które zostają na dłużej zaczynają męczyć siebie i innych , a ich energia z czasem staje sie bardzo ciężka , odczuwasz ją po przekroczeniu danego progu i już wiesz nawet gdzie jest zlokalizowana- najczęściej uciekają w kąt i przeważnie mają jeden rewir choć potrafią przemieszczać się poza obręb danej lokalizacji np. domu, wcale wtedy nie przybierają form ludzkiej postaci, wręcz przeciwnie - stanowią chmurę energii - bezkształtna rozmazana masa, jak ktoś mówi ,, widziałem ducha,, to jeśli była to forma upostaciowiona to miał ,, farta,, bo zazwyczaj jest zupełnie przeciwnie
czasami też ta masa energii zbiera się w malutką eteryczną kulkę przypominającą motyla machającego skrzydłami - jeśli ktoś miał taką możliwość zobaczenia tej formy na własne oczy ( nie przez aparat foto) to chętnie wysłucham i porównać będziemy mogli doświadczenia( są pewne szczegóły , które można zobaczyć jedynie na własne oczy, nie przez aparat)
komunikowanie się to druga sprawa- duchy nie są rozmowne, najczęściej komunikują się jednym zdaniem , bądź słowami, najbardziej jednak preferują pokazywanie całych obrazów zdarzeń ; czasami przez taką małomówność werbalną stają się nieco dziwnie odbierane jako osoby obce mimo tego samego wyglądu jak za życia
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,