co mówią istoty

Nasze przemyślenia na temat filozofii, religii i związków wyznaniowych. Podobieństwa i różnice do spirytyzmu. Co nas intryguje, ciekawi, co budzi wątpliwości...

Re: co mówią istoty

Postautor: soldado » 17 gru 2015, 20:55

danut pisze:I nie ma tam żadnych kosmitów, po prostu nie ma - są ludzie.. i piękni ludzi tam daleko :D

Napiszę to po raz kolejny...
Naprawdę myślisz, że wgląd w tą rzeczywistość umożliwili Ci ludzie ?
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 17 gru 2015, 21:03

Soldek - nasza świadomość jest tu ograniczona i blokowana przez słabo wykształcone narzędzia. Byc naprawdę Człowiekiem to nie to samo co możemy tu zaobserwować. Byc brzydkim kosmitą to jeszcze być niżej niż my na tej Ziemi, sam napisałeś, że oni nie potrzebują tego źródła. Nie to nie, więc pozbawili się na własne życzenie tego co z łącznością z tym żródłem się wiąże. Pamiętaj co mi powiedziano o wyglądzie osoby, która była w mojej ocenia najbardziej zepsutą i złą osobą jaką poznałam w swoim życiu, to jak obrzydliwie będzie ona wyglądać i że nie będzie w postaci człowieczej.

Człowiek to obraz i podobieństwo Boga. ;)
danut

Postautor: soldado » 17 gru 2015, 21:08

danut pisze:Soldek - nasza świadomość jest tu ograniczona i blokowana przez słabo wykształcone narzędzia. Byc naprawdę Człowiekiem to nie to samo co możemy tu zaobserwować. Byc brzydkim kosmitą to jeszcze być niżej niż my na tej Ziemi, sam napisałeś, że oni nie potrzebują tego źródła. Nie to nie, więc pozbawili się na własne życzenie tego co z łącznością z tym żródłem się wiąże. Pamiętaj co mi powiedziano o wyglądzie osoby, która była w mojej ocenia najbardziej zepsutą i złą osobą jaką poznałam w swoim życiu, to jak obrzydliwie będzie ona wyglądać i że nie będzie w postaci człowieczej.

Człowiek to obraz i podobieństwo Boga. ;)

Nie potrzebują tego źródła do widzenia tego, kto kim jest, a to świadczy bezpośrednio o Nich kim są.
Powiedziano Ci i pomagano Ci od urodzenia aż do teraz.
Nawet wtedy, gdy kompletnie nie zdawałaś sobie z tego sprawy.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 17 gru 2015, 21:14

Krasnoludki :D To jeszcze zupełnie inna sprawa. Też mi trochę znana, nie zbadana patrz http://arekmiazga.blogspot.com/2015/09/ ... nia-z.html . Soldado nie ufaj tylko Łobos - podobnym, to się zrozumiemy. Ta istota ostrzegła i uratowała życie tej rodziny, w których dom poszła salwa z czołgu i okolicznym mieszkańcom, bo jednak wiedzieli w jakim lesie się schronić i poszli tam gdzie ta istota.
Ostatnio zmieniony 17 gru 2015, 21:19 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: soldado » 17 gru 2015, 21:17

Soldado nie ufaj tylko Łobos - podobnym, to się zrozumiemy.

Nie znam kobiety :)
Skoro chcesz, to mogą być i krasnoludki ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 17 gru 2015, 21:22

Dopisałam do poprzedniego postu ważną informacje, zanim odpisałeś. A z tą panią to chodzi o cały wielki ruch wciągający swego czasu wielu ludzi zanim został całkowicie zdemaskowany, choć nie wszyscy z nich nadal w to wierzą, że zostali oszukani. Jest i druga rywalizująca z nią kobieta , jakaś Ania z Wrocławia.
danut

Postautor: soldado » 17 gru 2015, 21:56

danut pisze:Dopisałam do poprzedniego postu ważną informacje, zanim odpisałeś. A z tą panią to chodzi o cały wielki ruch wciągający swego czasu wielu ludzi zanim został całkowicie zdemaskowany, choć nie wszyscy z nich nadal w to wierzą, że zostali oszukani. Jest i druga rywalizująca z nią kobieta , jakaś Ania z Wrocławia.

Ja też Ci napiszę coś ważnego.
Doświadczenia, które miałaś mają osoby, które mają zdolności mediumiczne.
Zwykłe osoby nie mają tego typu ,,wglądów''.
Osoby, które rozwijają ten dar mają kontakt nie tylko z duchami, ale prędzej czy później również z Istotami, które mają bezpośredni wpływ na nasz rozwój, na rzeczywistość, w której jesteśmy. Czym bardziej rozwinięte medium, tym większy może mieć z Nimi kontakt.
Śmiem twierdzić, że osoby takie są wręcz przez te Istoty inspirowane do tego, co robią.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 17 gru 2015, 22:02

Nieśmiało przypomnę Ci o tej mojej istotce w lesie "hipnotyzującej sowie?" , o której kiedyś pisałam- niepokoi mnie to, choć wyczuwałam wtedy, że jest w tym coś niezwykłego i coś związanego z moim przechodzeniem w inną rzeczywistość. A mogłam tę istotkę złapać, ale uprosiła mnie tymi oczami by tego nie robić, ale wtedy wiedziałabym co w tym jest.. albo i nie wiedziałabym.. kto wie? :D
danut

Postautor: soldado » 17 gru 2015, 22:05

danut pisze:Nieśmiało przypomnę Ci o tej mojej istotce w lesie "hipnotyzującej sowie?" , o której kiedyś pisałam- niepokoi mnie to, choć wyczuwałam wtedy, że jest w tym coś niezwykłego i coś związanego z moim przechodzeniem w inną rzeczywistość. A mogłam tę istotkę złapać, ale uprosiła mnie tymi oczami by tego nie robić, ale wtedy wiedziałabym co w tym jest.. albo i nie wiedziałabym.. kto wie? :D

Sowa jest symbolem zablokowanych wspomnień.
Miałaś wtedy inne doświadczenia, zresztą miałaś ich całe mnóstwo.
Tych doświadczeń nie pamiętasz.
Albo kryją się za symbolami, albo zostały Ci całkowicie wymazane.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 17 gru 2015, 22:12

Wszystko pamiętam, ale o próbie blokowania mi wspomnień wiem i ku zaskoczeniu próbowała tego dokonać osoba tu żyjąca, zmienić moje widzenie rzeczywistości i kasować to co sama chciała ukryć w mojej pamięci, a więc wydarzenia ją demaskujące. Przeszłam niesamowity misz- masz z którym sie uporałam, samą utraconą pamieć odzyskuje się przez wgrywane nam fałszywe wspomnienia, jest ciężko przez nie sie przebić trzeba czasu, ale powoli odkrywasz to co zakryte ze swojego wnętrza. Dawno Tobie chciałam w tym pomóc, to nie chcesz i szukasz hipnotyzerów.. Twoja wola :D
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Religia i filozofia