SEX

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: SEX

Postautor: stefan12 » 07 sty 2016, 20:07

Chyba, że jesteśmy łatwą zdobyczą dla tej krwiożerczej zwierzyny, która nie będzie pytać nas o zdanie.
Awatar użytkownika
stefan12

Postautor: 1Prawda1 » 07 sty 2016, 20:15

Człowiek jako istota posiadająca intelekt winna go wykorzystywać, bo on daje szczęście.
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: stefan12 » 07 sty 2016, 20:19

To rób zapasy.
Awatar użytkownika
stefan12

Postautor: 1Prawda1 » 07 sty 2016, 20:26

Nie muszę, mam inne podejście od Ciebie :D.
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: Xsenia » 07 sty 2016, 20:42

Może skończycie ten offtop i wrócicie na ciekawszy temat tego wątku? :D
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: Mirek » 07 sty 2016, 21:35

„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: fruwla » 07 sty 2016, 21:37

Davidius pisze:Ale się uśmiałem że z nadużywania seksu można dostać raka prostaty,

Wracajac do seksu i prostaty, to juz dawno naukowo stwierdzono, ze miedzy innymi wlasnie wstrzemiezliwosc jest jednym z powodow uaktywnienia genetycznie uwarunkowanego rozwoju zlych komorek w prostacie.
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Pablo diaz » 08 sty 2016, 00:36

Pisząc słowo ,,bardzo lubi,, na myśli miałem,kogoś kto się obsesjonuje dla którego seks jest przyjemnością fizyczną,przepraszam to moja wina,żle się wyraziłem.
W przypadku pana z nowotworem prostaty o ,którym wspomniałem,potwierdził to jego syn,który kiedyś był u mnie z wizytą
i wspomniał o swoim ojcu,który obsesjonuje się na punkcie sesksu.Więc kiedy powiedziałem mu ,co może być przyczyną
wcale nie byl zdziwiony.

Ponieważ nie dysponuje czasem ,aby zamieścić szersze wyjaśnienia o chorobach i obsesjach wywołanych przez seks,który nie jest z miłości ,zamieściłem tylko pare zdań na ten temat.

Kiedy wcielony duch swoje myśli utrzymuje na poziomie myśli ordynarnych(związanych z seksem ),jego wibracje wyłapywane są przez duchy z astralu niskiego ...

...Takie emisje wibracyjne w umyśle prdukują enzymy psychiczne,mikroskopijne ciałka ,które nieznane są jeszcze dla'
nauki ziemskiej i które atakują komórki reprodukcujne mężczyzn i kobiet.Kiedy wyczerpuje się źródło żywotności
seksualnej i reprodukcyjnej dochodzi do zaburzeń w postaci nowotworów prostaty i macicy...

Duch Galileo Galilei

Niski poziom drgań emitowany przez ekran psychiczny,zmienia siedzibę świadomości ,każdej komórki przez ,co zaczynają
działać chaotycznie pozwalając instalować się róznym chorobom
wyjaśnia Joana de Angelis.
Mikroorganizmy odpowiedzialne za chorobę ,nie są widoczne,zgorszenie psychiczne otwiera szeroki kanał do chorób
w ciele duchowym ,a póżniej fizycznym.

O seksie i obsesjach duzo mówi Duch Manoel Philomeno de Miranda w ksiażce ,,Seks i opętania,,.

...Dlatego dzis tysiące stworzeń są ofiarami duchów niskich .Gdyby ich wibracje były szczerym uczuciem miłości,gdyby
swoje kanały psychiczne utrzymywali w harmonii,jeśli utrzymywaliby na wysokim poziomie ,nie byłoby tyle strasznych
opętańczych ofiar...

Jak wspomniał cthulhu 87 nie manic złego w seksie między ludżmi ,którzy kierują się miłością.
Reszta jest instynktem zwierzęcym.

Jeśli interesuje was poligamia,o której wspomina Basia w ,,Księdze duchów,, w pytaniu.700,701 Duchy wypowiadają się
na ten temat.
Sercem Ewangelii jest miłość,a duchem spirytyzmu miłosierdzie.
Awatar użytkownika
Pablo diaz
spirytysta
spirytysta

Postautor: stefan12 » 08 sty 2016, 09:18

Nie bez powodu czakra seksualna jest drugą najniższą w hierarchi. Im wyższy rozwój duchowy, tym seks ma mniejsze znaczenie dla człowieka.
Awatar użytkownika
stefan12

Postautor: Mirek » 08 sty 2016, 12:26

Marzenia ścisłej glowy, ze taka ta edukacja będzie.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi