fruwla pisze:Taaak , niestety jestem stara dusza. Skrzydla polamane, kule u nog.
Egzaminy i poprawki, wiatr w oczy hehehe, jeszcze jedno takie wcielenie i rezygnuje z inkarnacji
fruwla pisze:Taaak , niestety jestem stara dusza. Skrzydla polamane, kule u nog.
Egzaminy i poprawki, wiatr w oczy hehehe, jeszcze jedno takie wcielenie i rezygnuje z inkarnacji
to ostatnie takie nasze życie, będzie już tylko lepiej.
soldado pisze:to ostatnie takie nasze życie, będzie już tylko lepiej.
Nie byłbym tego pewien, jeśli chodzi o Ciebie

Pablo diaz pisze:gdybysmy wzieli pod uwage nasze przyszle zycia,calkiem inaczej zachowywalibysmy sie juz nawet dzisiaj.
Kris pisze: trochę rozeznałem kim są mordercy i inni lubiący czynić zło.
To nie jest jednorazowe, to się ciągnie od zawsze, bo nie dotarłem jeszcze do początków zła.
Oni sobie porobili całą infrastrukturę ochrony przed następstwami złych uczynków i przez to nie przejmują się karmą.
Kris pisze:W mojej praktyce egzorcysty trochę rozeznałem kim są mordercy i inni lubiący czynić zło.
To nie jest jednorazowe, to się ciągnie od zawsze, bo nie dotarłem jeszcze do początków zła.
Oni sobie porobili całą infrastrukturę ochrony przed następstwami złych uczynków i przez to nie przejmują się karmą.
Obecnie to się zaczyna zmieniać i prawo przyczyny i skutku jest wdrażane co pewnie się ujawni w życiu fizycznym takich osób.
Cześć już działa i tak już będzie nadal rosło.
danut pisze:Kris pisze:W mojej praktyce egzorcysty trochę rozeznałem kim są mordercy i inni lubiący czynić zło.
Obecnie to się zaczyna zmieniać i prawo przyczyny i skutku jest wdrażane co pewnie się ujawni w życiu fizycznym takich osób.
Cześć już działa i tak już będzie nadal rosło.
Zło charakteryzuje się przede wszystkim podstępem, kłamstwem i przebiegłością. Początek zła i sposób jego dotarcia tu by zakłócić życie innym, zawirusować im rzeczywistość bardzo dobrze obrazuje historia Adama Ewy i Lilith. Karma to wymysł religii wschodu, doktryna jeszcze bardziej mająca na celu utrzymanie władzy w rękach władców nad wyzyskiwanym tłumem niż nasze niebo i pękło. Jest ideologią szkodliwą i nieprawdziwą. Oni nie tyle wypracowali sposoby ochronne przed karmą, co doskonale wiedzą o tym, że ona nie istnieje, lub nawet sami puścili w obieg to oto pojmowanie.
Podstawa zła to nasz posłuch, zbajerowanie i otworzenie mu drzwi, to dlatego ono wciąż nie zostaje z naszej rzeczywistości wypchnięte. Wciąż tutaj się przedostaje, bo ciągle znajduje sposoby na przygarnięcie. Nasza świadomość musi w końcu być wyczulana na te podstępne działania, musi w końcu potrafić dobrze rozpoznawać dobro od zła i przestać się nad nim litować, to dopiero wtedy zło przestanie się u nas odradzać, a wszelacy zbrodniarze tu inkarnować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości