atalia pisze:Z całym szacunkiem, Pablo, jednak wydaje mi sie, ze mężczyzna nie ma pojęcia, przez co przechodzi kobieta, czy to po aborcji czy naturalnym poronieniu. Jezeli się nie wie, to lepiej nie zabierać głosu i tyle. Poza tym nigdy nie słyszałam, by jakiś mężczyzna miał nerwicę czy skłonności samobojcze po dokonanej aborcji a u kobiet to norma, zwłaszcza jeśli później nie mogą mieć dzieci. Jeśli nawet tacy mężczyźni istnieją, są to jakies wyjątkowe wyjątki , ja w każdym razie o takich nigdy nie słyszałam.

Pablo diaz pisze:atalia pisze:Z całym szacunkiem, Pablo, jednak wydaje mi sie, ze mężczyzna nie ma pojęcia, przez co przechodzi kobieta, czy to po aborcji czy naturalnym poronieniu. Jezeli się nie wie, to lepiej nie zabierać głosu i tyle. Poza tym nigdy nie słyszałam, by jakiś mężczyzna miał nerwicę czy skłonności samobojcze po dokonanej aborcji a u kobiet to norma, zwłaszcza jeśli później nie mogą mieć dzieci. Jeśli nawet tacy mężczyźni istnieją, są to jakies wyjątkowe wyjątki , ja w każdym razie o takich nigdy nie słyszałam.
Racja ,mezczyzna nie zdaje sobie sprawy jak dana jednostka reaguje na poronienie .(jasna sprawa)Jednak to ,ze o czyms nie slyszszelismy nie znaczy ze tego nie ma lub tak nie jest.Aktualnie medycyna rowniez nie zna przyczyny nerwic (jest ich wiele i z roznych przyczyn) depresji,schizofrenii itp.Jesli nie uznamy reinkarnacji tego o czym mowia duchy i sami nie zajmiemy sie analiza , badaniem ,obserwacja,to maly lub zaden postep zrobimy na drodze zrozumienia chorob i cierpienia,spirytyzm przekzauje bardzo szeroka wiedze na ten temat ,ulatwia,rozjasnia pozwala poznawac to ,co jeszcze tak nie dawno bylo dla nas nie znane.

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości