czarnyMag pisze:Nikita niewiele wyjeżdżam poza wzorzec dobrego bytu na Ziemi! Moje bycie "złym" opiera się tylko o bunt wobec Stwórcy A więc ja osobiście jestem buntownikiem tego schematu życia i jego celowości. Chodziłem na studiach do duszpasterstwa akademickiego" i wiesz co nam tam ksiądz puścił jako dowód w sprawie Że facet na wózku inwalidzkim (zdeklarowany ateista) uwierzył w dobro i miłość swego Stworzyciela bo pojął że drzewa rosną a ptaki śpiewają
A ja prawie wyszedłem z ciała i dałem mu w ry......!
Pawełek pisze:czarnyMag, takie pytanie: co Ci daje ten bunt?

czarnyMag pisze:Pawełek pisze:czarnyMag, takie pytanie: co Ci daje ten bunt?
To dobre pytanie. Nic mi nie daje - to bezsilność! (taki jeden mając możliwość zanim jeszcze powstał ten portal zdecydował się sam sprawdzić wbrew wszystkiemu i wszystkich jak jest tam w odległej galaktyce, w astralu i tam poszedł nie licząc się z konsekwencjami swej decyzji - po prostu jak jest to idę a o konsekwencje się będę martwił potem. Potem było potem ale gość potrzebował po już pomocy i to pomocy bytów wyższych i ją dostał tylko że gość ten był i jest już po tej "interwencji" dalej, w dalszym ciągu na poziomie kamienia łupanego więc dostaje szału bo z jednej strony to co zobaczył i to co zobaczył za pośrednictwem "istot wyższych" (powiedzmy) trochę go rozregulowało - i dlatego teraz "fika" bo go chce krew zalać bo nie rozumie! Bo to gość z epoki "kamienia łupanego"!)

obecnie tu jest "kłębowisko " wywrotowców z ateistami

OneNight pisze:Etnocentryzmu też tu pełno. Co masz do ateistów?
Pablo diaz pisze:Z doswiadczenia wiem ,że cokolwiek przekazują nam dobre Duchy jest wspaniałym nie do opisania doświadczeniem ,emocje są wielkie ,nie chce się wracać i odczuwać stanu ducha w ciele.
Nie bardzo rozumiem czemu się rozregulował,ten ktoś ?
Krzysztoff pisze:Witaj CzarnyMagu znowu, na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości