Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 29 sty 2016, 22:57

Rysopisy nie zgadzają się z osobami, o których pomyślałam. Ale dziwne, mój mąż miał dziwny sen o tym domu w Beskidach i widział w nim obcych nam ludzi, zapamiętał nawet nazwisko - ojciec i syn ( wiek jak podajesz) żona tego syna i dwoje małych dzieci. Te wyglądy by się zgadzały. Istoty przewiozły mnie również w to miejsce ale w odległe wieki, to to z rozplątywaniem roweru z sitowia. Krajobraz wtedy był zupełnie inny ale wiedziałam, że tam jestem.
danut

Postautor: Natasza » 29 sty 2016, 23:00

ten dom musi mieć znaczenie, wcześniej myślałam, że może jedynie kluczem być ten mężczyzna
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 29 sty 2016, 23:03

Chodzi nawet nie o dom, ale o miejsce, tam na pewno coś jest ukryte. Ma przebogatą historie i pozostało wiele o nim legend z przed powstania państwa polskiego związanych z Celtami, itp.
danut

Postautor: danut » 29 sty 2016, 23:04

Boginki, prowadzące wędrowców światła, zatopiona złota kołyska, zakłócenia telekomunikacyjne, nietypowy skład skał, diabelski kamień, tunele klasztorne, itp.
danut

Postautor: Natasza » 29 sty 2016, 23:05

to wszystko co się dzieje ma głębszy sens, i osoby biorące w tym udział nie są przypadkowe
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 29 sty 2016, 23:11

Natasza pisze:to wszystko co się dzieje ma głębszy sens, i osoby biorące w tym udział nie są przypadkowe

Zgadzam się. Wiesz ja tam nie mieszkam, ale może wrócę i jeszcze będę, jednak wiele doświadczeń wskazywało mi to miejsce, chociaż ja w tym domu mieszkałam może 10 lat tylko, choć jest on rodzinny. Najważniejsze to sny i widziałam w zeszłym roku w nim wiele ludzi poznanych na forach, opisywałam wyglądy tych osób, których nigdy nie widziałam, symbolicznie ukazano mi w snach ich intencje - to wszystko jest niesamowite. I oczywiście zadanie z tym rozplątywaniem, które wtedy otrzymałam i zajmuje się tematem, spisuje, rozmyślam dokładnie od tego nieszczęsnego
90- roku. Oni mają w tym nieziemski cel.
danut

Postautor: Arronax » 30 sty 2016, 13:34

Ciesze sie ze jestes znow z nami. Pozniej przeczytam co Cie sklonilo do powrotu. Ten czas ...
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Arronax » 31 sty 2016, 10:27

Wyciągnęłaś wnioski jakie z tego wynikają?

Można się było domyśleć, że jest tak jak piszesz :). Że nas obserwują, i że nie będą się z nami kontaktować.

Skomplikowane to wszystko.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Natasza » 31 sty 2016, 13:19

Witaj Arronax

nie tego się spodziewałam - liczyłam ,że ten ,, oficjalny,, kontakt nastąpił i że panujące na Ziemi władze ukrywają to przed nami, ale nie to ukrywają- jedynie ,, przyłapane ,, obserwacje - i być może posiadają jakieś namacalne dowody- ale nie są to kontakty , bo one nie nastąpiły i nie nastąpią- przynajmniej z tą Rasą . Sam zobacz co usłyszałam - nie padła odpowiedź typu NIGDY lub za 100 lat, padło zdanie skierowane pod naszym adresem. Nie wiem na jakim poziomie emocjonalnym Oni egzystują ale nie różnice technologiczne są wyznacznikiem, bo są gotowi nam to pokazać ale nie mogą przez nas samych

aha - zapomniałam Wam powiedzieć jeszcze jedną rzecz- nie są w stanie nas wskrzesić z umarłych, dlatego do kontaktów ,, usypiają,, bo prawdopodobnie mieli przypadki śmiertelne - przez przypadek; wybierają osoby, które są w stanie znieść ten widok
ja miałam z tym ogromny problem- tylko sama dłoń zajęła mi ,, wieczność,, - analizując psychikę człowieka wyciągam wnioski , że akceptacja i przyzwyczajenie się do INNOSCI zajmuje najwięcej czasu; to nie jest takie hop - siup, tego nie przewidziałam ...
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 31 sty 2016, 21:16

Natasza pisze:
aha - zapomniałam Wam powiedzieć jeszcze jedną rzecz- nie są w stanie nas wskrzesić z umarłych, dlatego do kontaktów ,, usypiają,, bo prawdopodobnie mieli przypadki śmiertelne - przez przypadek; wybierają osoby, które są w stanie znieść ten widok
ja miałam z tym ogromny problem- tylko sama dłoń zajęła mi ,, wieczność,, - analizując psychikę człowieka wyciągam wnioski , że akceptacja i przyzwyczajenie się do INNOSCI zajmuje najwięcej czasu; to nie jest takie hop - siup, tego nie przewidziałam ...

Bardzo często takie doświadczenia są na ,,poziomie duszy''.
Wtedy tylko i wyłącznie dusza ma takie doświadczenia, bez udziału naszego ciała.
Nasze ciało jest ogranicznikiem, który bardzo często dosyć skutecznie ogranicza nas do odczuwania tylko tej rzeczywistości.
Gdy śpimy, nasz naturalny ogranicznik odpoczywa - jest wyłączony.
Bardzo często wykorzystują to duchy, jak również Oni, ponieważ wtedy zarówno jedni jak i drudzy mają do nas łatwiejszy dostęp.
Mogą na wiele godzin ,,wyjąć'' naszą duszę z naszego ciała, bez uszczerbku dla naszego zdrowia i ją tam ponownie potem umieścić.
Nie ma przy tym przypadków śmiertelnych.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm