Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Postautor: OneNight » 29 sty 2016, 22:08

Nie skupiaj się na ręce, bo będziesz podświadomie stawiał opór. Coś wymyślę, żeby poruszyć Twoją dłonią.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: 1Prawda1 » 30 sty 2016, 00:32

Danut przeginasz. Ale to nie moja sprawa tylko Twoja : P

OneNight - Ok :)
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: gaba75 » 06 lut 2016, 13:21

Nie rozumiem o co ta draka. Ktoś chce sprawdzić coś, więc należy dać mu szansę na zdobycie wiedzy w pewnej kwestii. Możliwe, że niektórzy mają awersję do samego słowa EKSPERYMENT. A czyż eksperyment nie należy do narzędzi badań naukowych? Bo tak coś mi się wydaje. Obserwacja, eksperyment itp itd. Więc chyba One Night nikomu krzywdy nie robi samym ujawnieniem swoich poszukiwań w tym temacie. Ponoć kto szuka ten znajdzie. Wierzę, ze mu się uda i podzieli się wraz ze swym ochotnikiem wnioskami.
gaba75

Postautor: danut » 06 lut 2016, 13:31

Gabo75 - Nie robię tu żadnej draki tylko szczerze piszę, że ten cały eksperyment One Nigth nie ma najmniejszego sensu. Widzisz sprawdzanie eksperymentalne to wybranie właściwej metody dla ustalenia zasadności twierdzeń po uprzednim zdobyciu do nich wiedzy, a nie wyskakiwanie z motyką na słońce dla swojego widzi mi się. Wierzysz, ze mu się uda? :D Bez jaj bo chyba nikt inny w to nie wierzy.
danut

Postautor: 1Prawda1 » 06 lut 2016, 13:48

soldado który jest medium - wierzy. Więc hamuj Danutko troszke skarbie moje kochane.
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: danut » 06 lut 2016, 13:52

1Prawda1 pisze:soldado który jest medium - wierzy. Więc hamuj Danutko troszke skarbie moje kochane.

Jakoś tyle dni się nadymacie i efektu żadnego nie widzę. :lol:

Nadto tego typu fantazje są bardzo szkodliwe w odgadywaniu złożoności rzeczywistości i przy rozpatrywaniu zależności, które naprawdę w niej wystepują.
danut

Postautor: 1Prawda1 » 06 lut 2016, 14:31

Wiesz.. od Ciebie różnie się jednym - nie śmieje się za wczasu. Tylko tyle ;). Taką już mam cechę, której kiedyś nie miałem :).
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: danut » 06 lut 2016, 14:38

1Prawda1 pisze:Wiesz.. od Ciebie różnie się jednym - nie śmieje się za wczasu. Tylko tyle ;). Taką już mam cechę, której kiedyś nie miałem :).

Nie pisz do mnie w ten sposób jakbym była żółtodziobem w tym temacie. Na tym polu byle co na pewno mnie nie zaskoczy i nie śmieje się za wczasu tylko wiem, że Wasz eksperyment ani nie ma podstaw, ani najmniejszych szans i to tyle, więc to Wy dajcie sobie już spokój.
danut

Postautor: 1Prawda1 » 06 lut 2016, 15:34

A kim ty jesteś by nam rozkazywać? Oj Danuto... :) wysoko sie nosisz oj wysoko. : P
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: danut » 06 lut 2016, 16:35

Według Ciebie to ja powinnam przyglądać się i bić brawo jakiejś grupie, która np. ukręca głowę królikowi, bo gdy z nimi nie trzymam to za wysoko się noszę? Nie rozkazuję i nie wywyższam się, ale nie umiem bezczynnie patrzeć na czyjąś głupotę.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi