Strzał w dziesiątkę Magu
A prawda jest taka, że nikt nie jest lepszy od drugiego
Xsenia pisze::lol:![]()
![]()
Strzał w dziesiątkę Magu
A prawda jest taka, że nikt nie jest lepszy od drugiegobo wszyscy są sobie równi
![]()

Krzysztoff pisze:Xsenia pisze::lol:![]()
![]()
Strzał w dziesiątkę Magu
A prawda jest taka, że nikt nie jest lepszy od drugiegobo wszyscy są sobie równi
![]()
strzał kulą w płot, żadne medium spirytystyczne nie wywyższa się ponad innych
danut pisze:To tak jak z przysięgą lekarską "byle nie szkodzić" rozumianą przez lekarzy"byle sobie nie szkodzić" i wtedy nawet ten bardzo dobry lekarz widząc błąd jak na dłoni, który popełnił jego kolega w razie afery będzie go krył. I to mi się nie podoba, bo wygląda jak zmowa wiadomo w jakim celu.

Krzysztoff pisze:strzał kulą w płot, żadne medium spirytystyczne nie wywyższa się ponad innych
Xsenia pisze:Krzysztoff pisze:strzał kulą w płot, żadne medium spirytystyczne nie wywyższa się ponad innych
Hm, a ci co na tym zarabiają i też uważają się za spirytystów? A ci co ciągle powtarzają "wy niczego nie wiecie, tylko ja wiem, bo DOŚWIADCZYŁAM"? Nie pisz Krzysiu, że żadne medium się nie wywyższa, bo to nieprawda.

Xsenia pisze:Krzysztoff pisze:strzał kulą w płot, żadne medium spirytystyczne nie wywyższa się ponad innych
Hm, a ci co na tym zarabiają i też uważają się za spirytystów? A ci co ciągle powtarzają "wy niczego nie wiecie, tylko ja wiem, bo DOŚWIADCZYŁAM"? Nie pisz Krzysiu, że żadne medium się nie wywyższa, bo to nieprawda.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość