Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 14 lut 2016, 11:58

To nie jest racjonalne co piszesz, niestety.
danut

Postautor: Natasza » 14 lut 2016, 12:04

tak, dlatego to nie Ty jesteś moim pomocnikiem i wsparciem

na tym etapie otrzymałam już wszystko czego potrzebowałam
dziękuję jeszcze raz Tobie s.
n.
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 14 lut 2016, 12:18

Nie jestem niczyim pomocnikiem, bo moja rola tu na ziemi, to walka z manipulacją. :D
danut

Postautor: Natasza » 14 lut 2016, 12:23

możesz odgrywac milion ról i zakładać tyle samo masek
naucz się kochać i szanować innych - to nie jest rola , zdążysz to jeszcze zrobić
trzymaj się danut
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 14 lut 2016, 12:52

Nie zakładam żadnych masek, to raczej Ty powinnaś się otrząsnąć i nie myśleć więcej o swojej niezwykłości i nadprzyrodzoności, bo to takie wywody stają się dla mnie śmieszne i tak one są nie pozbawione miłości, ale tylko do samej siebie. Zakładasz temat o kontaktach z istotami wykorzystującymi inny wymiar( tak powinien on brzmieć), ale z tego co czytam i widzę nie masz o nich żadnej wiedzy, czyżby to były tylko jakieś śmieci kosmiczne , których każesz się innym bać? :) Nie ma mowy we mnie nie wzbudzą strachu szybciutko je rozpracuję...
danut

Postautor: Pawełek » 14 lut 2016, 13:52

Mnie tylko ciekawi jedno: dlaczego wszyscy swoje subiektywne doświadczenia uznają jako ostateczną prawdę? "Doświadczyłem tego więc ja mam rację", "Ale ja też doświadczyłem tego i Ty się mylisz", "Nie, to Ty się mylisz i nie masz pojęcia o czym mówisz".

Ehh, ręce opadają.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 14 lut 2016, 14:01

Pawełek :D bo ciemnotę można wciskać komuś kto nie doświadczył, ten kto doświadczył zetknął się z tym, widział, rozmawiał, dotykał nie pozwoli temu drugiemu wciskać sobie takich marnot jak np. tych o materialności. A gdy dobrze wiesz, że mówią ci nieprawdę to reagujesz, nie ma to tamto.
danut

Postautor: Pawełek » 14 lut 2016, 14:06

danut pisze:Pawełek :D bo ciemnotę można wciskać komuś kto nie doświadczył, ten kto doświadczył zetknął się z tym, widział, rozmawiał, dotykał nie pozwoli temu drugiemu wciskać sobie takich marnot jak np. tych o materialności. A gdy dobrze wiesz, że mówią ci nieprawdę to reagujesz, nie ma to tamto.

Interesuje mnie to, że Ty jak Natasza doświadczyłyście, a i tak się licytujecie która to szerzy fałszywe świadectwo. Skąd Danut wiesz, że to Twoje doświadczenia są prawdziwe? Skąd wiesz że to Natasza coś kręci? A co jeśli to doświadczenia Nataszy są bliższe prawdy?

Nie możesz wszystkim wmawiać "prawdy" tylko na podstawie swoich subiektywnych doznań. Możesz je przekazywać, opisywać, opowiadać nam o nich, ale to nie daje Ci prawa narzucania jej jako odgórnej prawdy jak i tego, że to tylko Ty masz rację, oraz negowania doświadczeń innych tylko dlatego, że nie nakładają się z Twoimi ;)
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 14 lut 2016, 14:20

Ta ocena jest twoją subiektywną i jeszcze bez zapoznania się z doświadczeniami nas obu. Nigdzie się nie licytuję z nikim o doświadczenia, ale to że ktoś kręci daje się wyczytać w tekście nawet nie trącając osobistych doświadczeń. Nie widzicie, że Natasza chce tu narzucać swoją wizję o jakichś tam kosmitach, ba, nawet sama siebie za taką istotę uznaje, nie potraficie tego dostrzec? Kto z kim się tu nie liczy, bo ja widzę doskonale, ze ona z nami Krzysztof pisze o swoich kontaktach jak najbardziej realnych i materialnych istotach, ja także, a skoro Natasza się z tym nie zgadza to czym są jej istoty- wyobrażeniem, wizją w głowie, omamem, halucynacją?? Skoro tak to jak może pisać o prawdziwym realnym kontakcie? Wy sobie wierzcie komu chcecie ale ja mam serdecznie już dosyć czytania wywodów zakłamanych wróżek i magików nie z tego świata.. :)
danut

Postautor: Pawełek » 14 lut 2016, 14:27

danut pisze:Wy sobie wierzcie komu chcecie ale ja mam serdecznie już dosyć czytania wywodów zakłamanych wróżek i magików nie z tego świata.. :)

Nikt Ci nie każe tego czytać ;)
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm