Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 15 lut 2016, 19:20

Używana zastępczo, bo ta druga jest całkowicie zakazana, a czasami podaje się tylko tę druga nazwę dla zmyłki bo tak naprawdę to jedno i to samo, używane w czarostwie :D .
danut

Postautor: Pawełek » 15 lut 2016, 19:27

danut pisze:Używana zastępczo, bo ta druga jest całkowicie zakazana, a czasami podaje się tylko tę druga nazwę dla zmyłki bo tak naprawdę to jedno i to samo, używane w czarostwie :D .

Nie, to nie jest samo i nie, nie jest druga nazwa podawana dla zmyłki. Danut czy Ty kiedykolwiek widziałaś te dwie rośliny na żywe oczy? Nie ma po prostu szans by je ze sobą pomylić. Czy tak trudno jest po prostu powiedzieć "Okej, sorki, pomyliłam się, trudno ;)" tylko na siłę starać się wyjść z twarzą z tej sytuacji?

Raczej nie bez przyczyny tylko szałwia wieszcza jest w wykazie środków odurzających i substancji psychotropowych, a biała szałwia nie, bo to nie są te same rośliny.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: bernadeta1963 » 15 lut 2016, 19:32

Arronax dziękuję ,że wziąłeś nas w obronę :)
Każde medium jest inne i każde odbiera kontakt w różny sposób . To jak odbiorą informację osoby do których są kierowane zależy wyłącznie od nich . Wiele osób otrzymuje cenne wiadomości i zamiast zastanowić się chwilę nad tym co chcą przekazać im ich zmarli bliscy chcą znać imię ich psa lub numer butów , aby uwierzyć , że to oni .
Nie można twierdzić , że każde medium żeruje na uczuciach ludzi i chce ich oszukać .
Nikt z nas nie ma zamiaru się wywyższać . Otrzymaliśmy ten dar od Boga i to on jest naszym mistrzem .
Kiedy czytam niektóre wpisy szkoda mi tych wszystkich ludzi , którzy zaglądają na forum w nadziei na otrzymanie pomocy .
bernadeta1963

Postautor: danut » 15 lut 2016, 19:37

Ale podobnie uspokaja i działa na psychikę i w tym jest oszustwo z tym oczyszczaniem. Po drugie skąd wiesz czym szepce od tej magii naprawdę się posługują, co palą? I oto jest pytanie. No chyba, że wierzysz w ich nadprzyrodzone wizje i moce - bo ja nie wierzę.

Bernadeta możesz uznać to za mój dar - ale z daleka wyczuwam fałszerzy :D rozpoznaje ich po tym co piszą. Żal naiwnych ludzi, którzy im wierzą , naprawdę.
danut

Postautor: Pawełek » 15 lut 2016, 19:44

danut pisze:Ale podobnie uspokaja i działa na psychikę

Gdzie Ty to wyczytałaś?
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 15 lut 2016, 19:50

Pawełek tam gdzie trzeba, jeśli chcesz porozmawiać ze mną o ziołach to załóż inny temat, pochwalę się przy tym tradycją naukowa związaną z tym tematem i zielarko - rodzinną. ;)

Bernadeta dodam jeszcze że zależy wszystko też od tego z jaką siłą się ci ludzie łączą, a ja te diabelską już dawno rozpracowałam i wyzwałam na pojedynek, także staje naprzeciwko- dawajcie :lol: . Soldado i nie ze mną te numery Bruner.
danut

Postautor: bernadeta1963 » 15 lut 2016, 20:11

Danut .
Myślę , że moje wpisy także czytałaś i zdążyłaś mnie rozpracować :)
Niestety nie mogę podzielić się z tobą doświadczeniami z diabelskimi siłami , ponieważ nie miałam z nimi do czynienia .
bernadeta1963

Postautor: danut » 15 lut 2016, 20:14

Soldado doskonale zna ten mój sen, bo mu go opisywałam. W moim magicznym lokum przy jednym wielkim stole doszło do spotkania z ludźmi z forum. Zasiedliśmy tam wszyscy wraz z moją nieżyjąca już wtedy mamą i ojcem, który zmarł niedługo po tym śnie. Rodzice wskazali mi na soldado i aż śmiali się z tego, że nie wiem kim on tak naprawdę jest, ale nie on był główną postacią w tym "filmie". Srebrnym samochodem nadjechała kobieta - przy tuszy młoda około 30 lat, ciemne włosy krótko obcięte. Ubrana była w dżinsy i rozpinana granatową bluzkę przy ciele, kołnierzem i długim rękawem. wraz z tym samochodem wpadła do zamulonego stawu przed domem, którego tam tak naprawdę nie ma. Naszym błędem było to, ze pospieszyliśmy jej na ratunek. Całą upaćkaną błotem wyciągnęliśmy ją stamtąd, a ja pomagałam jej się umyć. Wkrótce zrozumiałam, że był to błąd, zaraz rozpanoszyła się w moim domu, a mnie zaczęła traktować jak służącą, między innymi jak kopciuszkowi nakazała zmywać dwa szpitalne zlewy brudnych talerzy. W prawdzie soldado przyszedł ku mnie i zaczął mi w tym pomagać, jednak nie tak potrzeba było wtedy postąpić, być może i mój ojciec by wtedy żył. Drugim razem się nie pomylę. Nie będę się narażać dla nikogo kto na to nie zasługuje.
danut

Postautor: danut » 15 lut 2016, 20:15

Nataszo miałaś, wezwałaś nawet te istotę na podobieństwo rytuałów satanistycznych, napisałam ci to wyraźnie od razu w tym temacie.
danut

Postautor: OneNight » 15 lut 2016, 20:38

danut pisze:Niektórzy obierają sobie taką drogę, nic na to nie poradzę, ale Ty znasz moje o tym zdanie. Dziwię się, bo już druga taką osobę poznałam, raczej sama chciała nawiązać ze mną ten kontakt i też odpowiedziałam jej, że ja na świadome podjecie się takiego zadania się nie piszę, ja oddziałuję swoją świadomością jak to wyłapał i wiem to, ale nie wchodzę w obce pola, o których tylko ktoś napisał, ze się na nich zna - nie wierzę w to.

:lol: Ale się uśmiałem, gdy to przeczytałem. To nie Natasza się tu wywyższa.
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm