Dlaczego ludziom tak bardzo pasuje pewna rzecz

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Dlaczego ludziom tak bardzo pasuje pewna rzecz

Postautor: 1Prawda1 » 02 lis 2015, 03:12

Gdy Ty zmienisz charakter na lepszy, ona samoczynnie się zmieni.

Nie zmieniła się. Temat do zamknięcia.
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: 1Prawda1 » 23 lut 2016, 18:43

W tym samym.

Dałby ktoś rade napisać mi jak wygląda kierunek na który patrzy Twoje ludzi kochając się? Im więcej to rozpisze tym bardziej będę mu wdzięczny.
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: ewa78 » 24 lut 2016, 11:03

O co dokładnie chodzi?
ewa78

Postautor: czarnyMag » 24 lut 2016, 13:27

1Prawda1 pisze:Nie mogę wyjść ze zdziwienia dlaczego ludziom tak bardzo pasuje ciągłe życie bez nauki o szczęściu wyższym z powtórkami aż do śmierci tych szczęść niziutkich. Ja rozumiem, że ktoś mało wymaga od życia, choć w pełni ta postawa dobra nie jest, ja rozumiem również, że ludzie chcą być skromni co ja bardzo cenię, ale dlaczego stoją w miejscu aż do śmierci nie ucząc się prawdziwej nauki, tej duchowej.

Mnie to też dziwi :?:
Najpierw robisz duży krok w nieznane a potem już "wiesz wszystko" - pozostałe wcielenia to "nauka" A konkretnie zapłata za WIEDZĘ :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi