Babcia wampir energetyczny - zła dusza ?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Babcia wampir energetyczny - zła dusza ?

Postautor: Pawełek » 27 lut 2016, 15:46

Z tego co czytałem to są też sposoby związane z wizualizacją, przykładowo że wyobrażasz sobie dookoła siebie "bańkę" gdy rozmawiasz z taką osobą, lub wizualnie "przerywasz" wszystkie powiązania energetyczne z taką osobą. W google wpisz to na pewno coś znajdziesz :)
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Arronax » 28 lut 2016, 10:42

Współczuje Ci, świetnie Cię rozumiem. Życzę dużo dużo siły. Pamiętaj, żeby nie zatracić siebie, żeby za dużo tej złej energii nie wchłonąć. Może te sposoby "Bańki" lub Mentalnej Tarczy Ci pomogą. Chodź najlepiej jest odłączać to co nas ciągnie na dno, ale sam wiem, że tak nie można.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: pony86 » 28 lut 2016, 20:00

Witajcie ponownie :) Jeżeli chodzi o moją sytuacje z babcią to od sierpnia ubiegłego roku nie utrzymuje z nią , żadnych kontaktów i nie wyobrażam sobie już żadnych kontaktów z tą kobietą i wreszcie czuję że żyję :D Jeżeli ktoś ma też taką osobę w otoczeniu ,która zabiera wam radość życia to radzę z dobrego serca nie bójcie się odciąć nikt nie ma prawa was krzywdzić a ' wampir' niech sobie siedzi sam :D
pony86

Postautor: Nikita » 28 lut 2016, 21:40

Ja mysle, ze jezeli Twoja babcia nie chce nad soba popracowac to dobrze zrobilas...bo jesli ona potrzebuje pomocy i chce nad soba popracowac to takiej osobie warto pomoc ale jezeli ktos zeruje na innych i nie chce sie zmienic to musi sobie radzic sam. Moze kiedys tam bedzie gotowa na to aby jej pomoc...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi