Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Natasza » 02 mar 2016, 18:58

wizja łóżka odprawiającego Ja poza ziemski ,, futerał,, brzmi fantastycznie
normalnie można opuścić ciało nawet nie zapadając w sen - być zupełnie świadomym tego co się dzieje ; bezcielesna powłoka ,, odkleja ,, się bezboleśnie:) od stóp, zanim się zorientujesz wisisz w powietrzu do pasa włącznie- to taka ciekawostka na zwieńczenie tematu

OneNight- jestem najmniej ważną częścią uwierz mi
liczy sie tylko to, by każdy człowiek był wolny i poszedł dalej, by nie utknął po drodze - tej nowej drodze, nic więcej
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 mar 2016, 19:33

Natasza pisze:wizja łóżka odprawiającego Ja poza ziemski ,, futerał,, brzmi fantastycznie
normalnie można opuścić ciało nawet nie zapadając w sen - być zupełnie świadomym tego co się dzieje ; bezcielesna powłoka ,, odkleja ,, się bezboleśnie:) od stóp, zanim się zorientujesz wisisz w powietrzu do pasa włącznie- to taka ciekawostka na zwieńczenie tematu

OneNight- jestem najmniej ważną częścią uwierz mi
liczy sie tylko to, by każdy człowiek był wolny i poszedł dalej, by nie utknął po drodze - tej nowej drodze, nic więcej

Aha, czyli by udał się za Tobą, bo Ty jesteś przewodnikiem na tej drodze.. ..?? No i jak mam tego nie komentować?? :lol:
danut

Postautor: Natasza » 02 mar 2016, 19:47

myślisz , że tym wyciągniesz ze mnie odpowiedź? ty dobrze wiesz, masz to w którejś szufladzie w swojej głowie - sięgnij głębiej , po ciemku powinnaś trafić

informacje można odzyskać ...i to różne, dobrej nocy

https://www.youtube.com/watch?v=T5gyzPKXN7o
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 mar 2016, 20:30

Może wiem, a może nie wiem. Jedno jest pewne - mylisz się, że masz cokolwiek ze mną wspólnego i że zajmujesz nawet malutką szufladkę w mojej głowie, a drogi o jakich piszesz są zupełnie z moimi odmienne.
danut

Postautor: Natasza » 02 mar 2016, 20:39

nie, no nie żartuj, co ja mogę mieć z tobą teraz wspólnego? jakiś zbiór danych???? :lol:
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 mar 2016, 20:54

Zwodziciela jest dopiero pierwszego kwietnia. Możesz zbierać na ten dzień swoje dane, bo mnie one przestały bawić, podobnie jak kontakty z forumowymi wieloosobowościami - czy wiesz, że jest to bardzo poważna choroba?
danut

Postautor: Natasza » 03 mar 2016, 09:46

jeszcze parę miesięcy temu sądziłam , że to kobieta, która uważała się za staromodną wiedźmę , wróżkę czy tego typu szamankę
osoba ta jest bardzo sprytna i lubi przybierać bezosobową matrycę
i albo już nie żyje albo ... jest na tyle dobra , że opanowała eksterioryzację do perfekcji

ta osoba jest niezła, nawet bym powiedziała bardzo dobra , to nie jakiś tam duch
przemawia przez ciebie a parę miesięcy temu przez jeszcze jedną zupełnie niewinną młodą kobietę tu na forum, ale mam nadzieję, że ta dziewczyna ostatecznie się z tego uwolniła ( była zupełnie nieświadoma co się dzieję) na pewno tu zagląda ale nie udziela się i mam nadzieję, że już wie i nie wejdzie w to ponownie

bezosobowa postać była/ a może i jest ci znana; ostatecznie wiem , że to mężczyzna
twierdzi, że TWOJE DOŚWIADCZENIA SĄ DZIĘKI NIEMU! TO PRZEZ NIEGO PRZESZŁAŚ INICJACJĘ, JEMU ZAWDZIĘCZASZ WIEDZĘ

on lubi rywalizację - dlatego ujada przez ciebie i podąża za mną

danut, jesteś oczytaną kobietą , znasz wiele osób, znajdź kogoś zupełnie niezależnego , ale znawcę tematu - spotkaj się z nim i niech zobaczy i powie kto się pod ciebie podczepił - jak jesteś wierząca udaj się do odpowiedniego kapłana; jak nie, poszukaj inną osobę

miałaś doświadczenia, które poszły nie w tym kierunku co trzeba , zrobiłaś z nich użytek nie taki jaki winien on mieć, trzeba się ciągle uczyć, inaczej się za to płaci
może zdążysz jeszcze się ocknąć czego Ci życzę z całego serca
pozdrawiam cie serdecznie
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 03 mar 2016, 12:40

Nataszo, Twoje kombinacje do mojej osoby są nie tylko nielogiczne, ale wręcz śmieszne. Napisz co Ciebie opętało, że wypisujesz ludziom takie bzdury o podszywaniu się pod nich ducha i udajesz łączniczkę pomiędzy tym a tamtym światem? Ponoć czytałaś moje doświadczenia, lub grałaś z tym, by się komuś przypodobać, ale jak by nie było, to nie zrozumiałaś z nich ani grama. Swoje pojmowanie opierasz na wyczytanych średniowiecznych poglądach, które są sprytnie poukrywane niby pod nową myślą, ale tak naprawdę są tylko ubrane w nowe ubrania i nazwy. Tak więc nigdy nie będziesz wiedźminką, ani zaklinaczką dusz, bo to są mrzonki ludzi z dawnych wieków. Nie staraj się kultywować ani rodzinnych "magicznych" tradycji, ni przypodobywać się soldado, który płynie podobnym nurtem. Tak naprawdę to Ty jesteś opętana pragnieniem bycia wróżką, szamanką, uważając się za inkarnacje starodawnej wiedźmy. Widząc, że mnie swoim poglądem nie zarazisz i tymi metodami sobie ze mną nie poradzisz zrzucasz swoją maskę na mnie. Bardzo sprytnym by odrzucić od siebie czyjeś podejrzenia jest przekierowywanie ich na drugą osobę, ale już pisałam tylko nie ze mną te numery Bruner. :D Nie umiesz odpowiedzieć na pytanie jaki użytek winnam zrobić ze swoich doświadczeń? - Przystąpić do was, udawać wróżkę, jasnowidza, czy medium?? Wtedy stałabym się godna pewnej grupy ludzi?? :D Oceniasz mnie według siebie, swojego sensu życia, pomysłu i ideału - po starodawnemu miałabym zaprzysiąc duszę diabłu, bo to on obdarowuje was jakimiś niby mocami, a wy w zamian szukacie dla niego dusz??!!!! To przecież wyczytuje jak byk w twoich słowach "opanowała eksterioryzację"... bez komentarza mówi to samo od siebie, mówi, że człowiek który nie potrafi odnaleźć siebie i znaleźć swoich połączeń będzie się starać od kogoś coś dostać, wydrzeć mu, ułakomic się na obietnice - i znów to nie jest moja droga. Moje doświadczenia są DZIĘKI MNIE SAMEJ. Nic nie osiągnęłam dzięki żadnemu guru, bo to wielka miłość, cierpienie, krzywda z jaką się w życiu spotkałam zaprowadziły mój głos do "nieba", tam gdzie powinien dojść i do właściwego mu miejsca, a tam nie ma przekupstwa, zakłamania, łamania praw i spekulacji jak coś/ kogoś oszukać by to osiągnąć. Dzięki temu znam prawdę wiem jak moja sytuacja wygląda i nie potrzebuje żadnych pośredników, bo i tak nigdy bym tak się określającym nie zaufała.
danut

Postautor: Natasza » 03 mar 2016, 15:19

danut pisze: Moje doświadczenia są DZIĘKI MNIE SAMEJ. Nic nie osiągnęłam dzięki żadnemu guru,

osiągnęłas dzieki sobie???? ćwiczeniami?

nie miałaś guru????

ten mężczyzna twierdzi, że kłamiesz - kim on jest? znasz go doskonale

Ty się mnie teraz pytasz jaki pożytek winnaś uczynić ze swoich doświadczeń? dostając dar powinnaś czuć co masz z tym robić i się rozwijać i pomóc INNYM LUDZIOM ; nie zapominając o dalszej nauce jaka z tego płynie- to osoba obdarzona doświadczeniami ma się przede wszystkim uczyć , nie uczyć innych ale siebie, a później dzielić się swoimi doświadczeniami i wnioskami - nie siłą , jadem , ale mądrze, przynajmniej starać się - i słuchać INNYCH - którzy mają inne doświadczenia - na co KTOS zwracał ci wielokrotnie uwagę

p.s.
nie uznaję żadnych doktryn - więc nie wkładaj mnie w żadną ,, drużynę pierścienia,,
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 03 mar 2016, 16:07

I widzisz Nataszko jak mimowolnie zdradzasz swoje pojmowanie i powiązania tymi pytaniami do mnie? :D Nigdy nie miałam żadnego guru nad sobą ani nauczyciela! Czy sugerujesz dalej, że to niby soldado mną kierował, czegoś miał nauczać lub przekazywał mi jakiekolwiek przydatne wiadomości, albo wiedzę??- Nie kpij ze mnie proszę. Soldado sam nie ma pojęcia kim jest mój żołnierz, choć próbował mnie nakierować na pojmowanie, że jest on nim samym całkowicie błędnie i bez wnikliwego rozpoznania. "Pomoc ludziom, dalsza nauka, słuchanie ich- pewnie najważniejsze? :D - a ja nie posłucham i mówię to Wam setny raz, to ja wybieram kogo obdarzać zaufaniem. Należysz do czegoś takiego jak "drużyna pierścienia" - ale nic mi do tego wyznawaj kogo i co chcesz.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm