Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 20 mar 2016, 23:47

soldado pisze:Poznać głupiego po śmiechu jego... Teraz wiem że książkę pisała twoja wspolautorka bo nikt normalny tak się nie zachowuje jak ty i jest to widoczne we wszystkich tematach na tym forum.

Przykry jesteś nie masz argumentów to właśnie zaczynasz oskarżać bez pokrycia, jakież to znane. Powtórzę jeszcze raz - nie dałeś mi żadnego przekazu, żadnej konkretnej wskazówki, niepodważalnego faktu, po którym miałabym Ci uwierzyć, że to co piszesz/ pisałeś do mnie jest prawdą. I wystarczy napisać Ci prawdę w oczy byś wpadał w wielki gniew i zionął agresją i zaraz zaczynał się odgrażać.
danut

Postautor: soldado » 21 mar 2016, 00:07

Przez wiele lat przekazałem ci ogromną ilość wiedzy ale kłam dalej. Nie zależy mi na tym bo ja ją tylko przekazywalem. Nie ja rozmawiałem i nie ja jestem zainteresowany tym co z nia robisz. Dziesiatki razy ci pisalem że to nie ja z toba piszę. Do tej pory jak widać tego kompletnie nie rozumialas.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2016, 00:08 przez soldado, łącznie zmieniany 1 raz
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 21 mar 2016, 00:07

danut pisze:Nie, od dawna marzyłam o tym byście się odkryli i wtedy przystąpię do otwartej walki. Ten czas nastąpił.

walka, nienawiść, wrogowie, pycha , wzgarda, brak szacunku, agresja wobec każdej osoby napotkanej na swojej drodze, walka z każdą myślą innej osoby

zapętlanie się zaczęło

każde doświadczenie jest DAREM

ZADANIE jest zobowiązaniem i samo w sobie zobowiązujące

w chwili gdy człowiek uzna , że wszystko co przeżył było jego zasługą i choćby zaczął czynić plany osobistej użyteczności - zostaje natychmiast odcięty od wszelkich doświadczeń , osoba ta zostaje poinformowana , że wszystko co zrobiła i robi jest widoczne

ZADANIE - to brzemię, które nie pozostaje bez konsekwencji

ludzie powinni być otoczeni największą miłością i troską, to ludzi powinniśmy się uczyć - każdego dnia , nieustannie, nie patrząc na ludzi globalnie ale na każdą istotę z osobna , bo nie są odbiciem lustra , odlewem jednej formy w wielu ciałach ale odrębną, niezależną od niczego i nikogo formą istnienia, która ma pełne prawo dysponować swoimi wyborami - każda decyzja czy komuś się podoba czy nie, czy jest zgodna lub nie z jego poglądami nie ma prawa ingerować w zakrzywianie rzeczywistości i prowadzić ku zniewoleniu po stronie , w której znajdzie wiele obrazów mogących go zwieźć i kazać repetować życiem na ziemi( nazewnictwo obszaru w jaki się trafi nie ma znaczenia ) podczas gdy dalej jest droga na zupełnie inne wymiary egzystencji;
ale to dokąd się trafi zależy od siły własnego Ja/świadomości - wolność daje szansę przejścia, ale wolność można uzyskać poprzez wartości i uczucia wyłącznie pozytywne, wyłącznie pozytywne , wyłącznie pozytywne

zarówno w stosunku do siebie samego jak i innych Istot ludzkich i zwierzęcych
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 21 mar 2016, 00:17

soldado pisze:Przez wiele lat przekazałem ci ogromną ilość wiedzy ale kłam dalej. Nie zależy mi na tym bo ja ją tylko przekazywalem. Nie ja rozmawiałem i nie ja jestem zainteresowany tym co z nia robisz. Dziesiatki razy ci pisalem że to nie ja z toba piszę. Do tej pory jak widać tego kompletnie nie rozumialas.

To skoro nie Ty ze mną piszesz to tak jak wyżej napisałam - pozbądź się tego czegoś co Ci to przekazuje, bo jest kłamliwe i niedobre.
danut

Postautor: soldado » 21 mar 2016, 00:20

Nigdy. Nie ma takiej opcji.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 21 mar 2016, 00:28

Natasza pisze:jeszcze parę miesięcy temu sądziłam , że to kobieta, która uważała się za staromodną wiedźmę , wróżkę czy tego typu szamankę
osoba ta jest bardzo sprytna i lubi przybierać bezosobową matrycę

ta osoba jest niezła, nawet bym powiedziała bardzo dobra , to nie jakiś tam duch
przemawia przez ciebie a parę miesięcy temu przez jeszcze jedną zupełnie niewinną młodą kobietę tu na forum, ale mam nadzieję, że ta dziewczyna ostatecznie się z tego uwolniła ( była zupełnie nieświadoma co się dzieję) na pewno tu zagląda ale nie udziela się i mam nadzieję, że już wie i nie wejdzie w to ponownie

bezosobowa postać była/ a może i jest ci znana; ostatecznie wiem , że to mężczyzna
twierdzi, że TWOJE DOŚWIADCZENIA SĄ DZIĘKI NIEMU! TO PRZEZ NIEGO PRZESZŁAŚ INICJACJĘ, JEMU ZAWDZIĘCZASZ WIEDZĘ

on lubi rywalizację - dlatego ujada przez ciebie

Informacje podałam ci danut przed oczy, widziałam go doskonale, to duch; skorzystaj z pomocy ,, duszpasterza,, lub świeckiego demonologa - a później napisz do mnie choćby na priv jak będziesz znała odpowiedź niezależnej ode mnie osoby

pozdrawiam cię danut
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 21 mar 2016, 00:28

Natasza pisze:
danut pisze:Nie, od dawna marzyłam o tym byście się odkryli i wtedy przystąpię do otwartej walki. Ten czas nastąpił.

walka, nienawiść, wrogowie, pycha , wzgarda, brak szacunku, agresja wobec każdej osoby napotkanej na swojej drodze, walka z każdą myślą innej osoby

zapętlanie się zaczęło

każde doświadczenie jest DAREM

ZADANIE jest zobowiązaniem i samo w sobie zobowiązujące

w chwili gdy człowiek uzna , że wszystko co przeżył było jego zasługą i choćby zaczął czynić plany osobistej użyteczności - zostaje natychmiast odcięty od wszelkich doświadczeń , osoba ta zostaje poinformowana , że wszystko co zrobiła i robi jest widoczne

ZADANIE - to brzemię, które nie pozostaje bez konsekwencji

ludzie powinni być otoczeni największą miłością i troską, to ludzi powinniśmy się uczyć - każdego dnia , nieustannie, nie patrząc na ludzi globalnie ale na każdą istotę z osobna , bo nie są odbiciem lustra , odlewem jednej formy w wielu ciałach ale odrębną, niezależną od niczego i nikogo formą istnienia, która ma pełne prawo dysponować swoimi wyborami - każda decyzja czy komuś się podoba czy nie, czy jest zgodna lub nie z jego poglądami nie ma prawa ingerować w zakrzywianie rzeczywistości i prowadzić ku zniewoleniu po stronie , w której znajdzie wiele obrazów mogących go zwieźć i kazać repetować życiem na ziemi( nazewnictwo obszaru w jaki się trafi nie ma znaczenia ) podczas gdy dalej jest droga na zupełnie inne wymiary egzystencji;
ale to dokąd się trafi zależy od siły własnego Ja/świadomości - wolność daje szansę przejścia, ale wolność można uzyskać poprzez wartości i uczucia wyłącznie pozytywne, wyłącznie pozytywne , wyłącznie pozytywne

zarówno w stosunku do siebie samego jak i innych Istot ludzkich i zwierzęcych

A nie podasz źródła skąd to przepisałaś? Bo to są mądre słowa jednak ich użycie i adresat jest zupełnie nietrafiony.
danut

Postautor: danut » 21 mar 2016, 00:30

Natasza pisze:
Natasza pisze:jeszcze parę miesięcy temu sądziłam , że to kobieta, która uważała się za staromodną wiedźmę , wróżkę czy tego typu szamankę
osoba ta jest bardzo sprytna i lubi przybierać bezosobową matrycę

ta osoba jest niezła, nawet bym powiedziała bardzo dobra , to nie jakiś tam duch
przemawia przez ciebie a parę miesięcy temu przez jeszcze jedną zupełnie niewinną młodą kobietę tu na forum, ale mam nadzieję, że ta dziewczyna ostatecznie się z tego uwolniła ( była zupełnie nieświadoma co się dzieję) na pewno tu zagląda ale nie udziela się i mam nadzieję, że już wie i nie wejdzie w to ponownie

bezosobowa postać była/ a może i jest ci znana; ostatecznie wiem , że to mężczyzna
twierdzi, że TWOJE DOŚWIADCZENIA SĄ DZIĘKI NIEMU! TO PRZEZ NIEGO PRZESZŁAŚ INICJACJĘ, JEMU ZAWDZIĘCZASZ WIEDZĘ

on lubi rywalizację - dlatego ujada przez ciebie

Informacje podałam ci danut przed oczy, widziałam go doskonale, to duch; skorzystaj z pomocy ,, duszpasterza,, lub świeckiego demonologa - a później napisz do mnie choćby na priv jak będziesz znała odpowiedź niezależnej ode mnie osoby

pozdrawiam cię danut

Ta osoba napisała do Ciebie dwa posty, dlaczego nie odpowiesz jej na nie? Udajesz, ze ich nie widzisz?
danut

Postautor: Natasza » 21 mar 2016, 00:36

o moje ,, nauki,, o moje ,, źródło,, i mnie samą pytasz od wielu miesięcy

nie dowiesz się niczego bo zostałaś odsunięta od wszelkiej wiedzy

soldado jest pierwszą osobą , która ruszyła ci na pomoc
ja jestem drugą

cały czas jestem i chcę ci pomóc

p.s.

i nie staraj się mnie zwieźć, jestem uwolniona od wszelkich prowokacji zwłaszcza gdy wiem z jakiego pochodzą źródła
źródło samo się odkryło - wówczas pismo staje się niezwykle chaotyczne, przepełnione negatywnymi wibracjami odkrywa się niczym dziecko we mgle
jest to słowotok , niska wibracja nie dostrzega znaków interpunkcyjnych, jest niczym w ślinotoku, nie może przestać korzystając z tej jednej chwili ,, przemawia,, jednym ciągiem
Ostatnio zmieniony 21 mar 2016, 00:43 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 21 mar 2016, 00:42

Natasza pisze:o moje ,, nauki,, o moje ,, źródło,, i mnie samą pytasz od wielu miesięcy

nie dowiesz się niczego bo zostałaś odsunięta od wszelkiej wiedzy

soldado jest pierwszą osobą , która ruszyła ci na pomoc
ja jestem drugą

cały czas jestem i chcę ci pomóc

p.s.

i nie staraj się mnie zwieźć, jestem uwolniona od wszelkich prowokacji zwłaszcza gdy wiem z jakiego pochodzą źródła

Popatrz trzeźwo przecież ten fragment jest wyraźnie sprzeczny z tym co właśnie piszesz - " niezależną od niczego i nikogo formą istnienia, która ma pełne prawo dysponować swoimi wyborami - każda decyzja czy komuś się podoba czy nie, czy jest zgodna lub nie z jego poglądami nie ma prawa ingerować w zakrzywianie rzeczywistości i prowadzić ku zniewoleniu po stronie , w której znajdzie wiele obrazów mogących go zwieźć i kazać repetować życiem na ziemi( nazewnictwo obszaru w jaki się trafi nie ma znaczenia ) podczas gdy dalej jest droga na zupełnie inne wymiary egzystencji;

zarówno w stosunku do siebie samego jak i innych Istot ludzkich i zwierzęcych"
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm