Natasza pisze:danut
żeby zrozumieć moją logikę musisz wiele razy to czytać
a może wiele nie wystarczy, nie dbaj o jej rozszyfrowanie, skoncentruj się na sobie
słowa, słowa
nie mają znaczenia, zrozumienie ma
danut pisze:soldado a przecież każdy może mieć wgląd i do moich i do Twoich postów, po co narzucasz innym swoje zdanie, dlaczego mnie oczerniasz bez podstawie, każde słowo w książce było między nami jako autorkami konsultowane, nigdy nie podpisałabym się pod nieswoim pojmowaniem, dlatego są dwie autorki.
soldado pisze:danut pisze:soldado a przecież każdy może mieć wgląd i do moich i do Twoich postów, po co narzucasz innym swoje zdanie, dlaczego mnie oczerniasz bez podstawie, każde słowo w książce było między nami jako autorkami konsultowane, nigdy nie podpisałabym się pod nieswoim pojmowaniem, dlatego są dwie autorki.
Nie narzucam ale stwierdzam to po wielu latach pisania z tobą. Do takiego doszedłem wniosku i mam do tego prawo.
danut pisze:soldado pisze:danut pisze:soldado a przecież każdy może mieć wgląd i do moich i do Twoich postów, po co narzucasz innym swoje zdanie, dlaczego mnie oczerniasz bez podstawie, każde słowo w książce było między nami jako autorkami konsultowane, nigdy nie podpisałabym się pod nieswoim pojmowaniem, dlatego są dwie autorki.
Nie narzucam ale stwierdzam to po wielu latach pisania z tobą. Do takiego doszedłem wniosku i mam do tego prawo.
Bo to co piszesz w większości do mnie nie przemawiało?Taka prawda, niestety.
soldado pisze:
Tak nie przemawiało że tylko wymieniłas ze mną tysiące postów na kilku forach i tysiące pw ? Skoro nie przemawiało to co tutaj robisz na tym forum? Przechodzilas za mna na różne fora w tym ostatnio ma to... jesteś daremna....
Taka prawda niestety...
danut pisze:soldado pisze:
Tak nie przemawiało że tylko wymieniłas ze mną tysiące postów na kilku forach i tysiące pw ? Skoro nie przemawiało to co tutaj robisz na tym forum? Przechodzilas za mna na różne fora w tym ostatnio ma to... jesteś daremna....
Taka prawda niestety...
Jasne, sam ciągasz mnie po forach, bo to w moich postach widziałeś sens i dużo wiedzy, a ja chciałam być miła i nie odmawiać, gdy ktoś mnie o coś prosi. I jeszcze chciałam zauważyć jak bardzo jesteś zmienny, gdy na jedno swoje zdanie dwoma innymi zaprzeczysz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości