Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: blackbitch » 25 mar 2016, 22:50

soldado pisze:
blackbitch pisze:Słuchaj skoro ty umiesz opowiadać to co znaczą słowa więcej nie powiem , wiem ale nie powiem ? Nie trafiła ze mną bardzo się myli i dla mnie nie jest wiarygodna . Może i jest lepsza od ciebie ale ty umiesz rozmawiać z ludźmi a ona zachowuje się jak socjopatka wielbiaca obcych ... no przepraszam Cię ja tak to odbieram. Nie tylko ja tak myślę skoro jest taka dobra niech zaprezentuje w czym bo ludzie odwiedzają to forum żeby się czegoś dowiedzieć nauczyć .

Jednak wyczuwam, że nie kłamie.
Tak samo jak wiem, że wszystko co Ty piszesz jest na tyle emocjonalne, że nie nosi to znamion fałszu.

Wiesz jeszcze jedno mnie tylko zdziwiło twoja nagła zmiana frontu . Powiedz mi dlaczego kiedyś byłaś przyjacielem Danut sciagnales na to forum , sam dodałeś post o jej książce a nagle zwrot o 360 ? Chodziło o to żeby ją upokorzyc czy poniżyc ? Dla obserwatora takiego jak ja wygląda to niezbyt dobrze . Odpowiesz mi na to pytanie ?
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać – takie jest prawo...
Awatar użytkownika
blackbitch

Postautor: soldado » 25 mar 2016, 22:50

blackbitch pisze:
soldado pisze:
blackbitch pisze:Słuchaj skoro ty umiesz opowiadać to co znaczą słowa więcej nie powiem , wiem ale nie powiem ? Nie trafiła ze mną bardzo się myli i dla mnie nie jest wiarygodna . Może i jest lepsza od ciebie ale ty umiesz rozmawiać z ludźmi a ona zachowuje się jak socjopatka wielbiaca obcych ... no przepraszam Cię ja tak to odbieram. Nie tylko ja tak myślę skoro jest taka dobra niech zaprezentuje w czym bo ludzie odwiedzają to forum żeby się czegoś dowiedzieć nauczyć .

Tak samo jak wiem, że wszystko co Ty piszesz jest na tyle emocjonalne, że nie nosi to znamion fałszu.

Masz racje ale skoro nie rozumiem to dlaczego się unosi zamiast wyjaśnić swój przekaz ? Mnie to ciekawi co pisze przecież dlatego wszyscy to czytamy prawda ? ja z kolei wyczuwam ze ona jest osobą która nie znosi krytyki bo od razu wpada w szał to dopiero jest emocjonalne ;) przykład był w potyczkach z Danut

Dajmy jej na to czas.
W codziennym realnym życiu staram się ze wszystkiego wyciągać tylko to co dobre.
Nawet z tych bardzo złych doświadczeń.
Gdybym tak nie robił, to pewnie teraz nie pisałbym z Tobą...
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: blackbitch » 25 mar 2016, 22:51

soldado pisze:
blackbitch pisze:
soldado pisze:[quote="blackbitch"]Słuchaj skoro ty umiesz opowiadać to co znaczą słowa więcej nie powiem , wiem ale nie powiem ? Nie trafiła ze mną bardzo się myli i dla mnie nie jest wiarygodna . Może i jest lepsza od ciebie ale ty umiesz rozmawiać z ludźmi a ona zachowuje się jak socjopatka wielbiaca obcych ... no przepraszam Cię ja tak to odbieram. Nie tylko ja tak myślę skoro jest taka dobra niech zaprezentuje w czym bo ludzie odwiedzają to forum żeby się czegoś dowiedzieć nauczyć .

Masz racje ale skoro nie rozumiem to dlaczego się unosi zamiast wyjaśnić swój przekaz ? Mnie to ciekawi co pisze przecież dlatego wszyscy to czytamy prawda ? ja z kolei wyczuwam ze ona jest osobą która nie znosi krytyki bo od razu wpada w szał to dopiero jest emocjonalne ;) przykład był w potyczkach z Danut

Dajmy jej na to czas.
W codziennym realnym życiu staram się ze wszystkiego wyciągać tylko to co dobre.
Nawet z tych bardzo złych doświadczeń.
Gdybym tak nie robił, to pewnie teraz nie pisałbym z Tobą...[/quote]
Ok postawa fajna ale w praktyce robisz inaczej tylko pytanie dlaczego ?
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać – takie jest prawo...
Awatar użytkownika
blackbitch

Postautor: soldado » 25 mar 2016, 22:54

Wiesz jeszcze jedno mnie tylko zdziwiło twoja nagła zmiana frontu . Powiedz mi dlaczego kiedyś byłaś przyjacielem Danut sciagnales na to forum , sam dodałeś post o jej książce a nagle zwrot o 360 ? Chodziło o to żeby ją upokorzyc czy poniżyc ? Dla obserwatora takiego jak ja wygląda to niezbyt dobrze . Odpowiesz mi na to pytanie ?

To żadna tajemnica.
Wszytko jest w postach.
Miałem po prostu w pewnej chwili dosyć kłótni, w których brała zawsze udział.
W mojej ocenie jak na swój wiek powinna być bardziej stonowana i nie powinna wdawać się w tego typu karczmarne kłótnie.
soldado
Moderator forum.

Postautor: OneNight » 25 mar 2016, 22:58

Soldado, a propos Twojej intuicji. Zerknij na pw, proszę.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 25 mar 2016, 23:00

soldado pisze:

To żadna tajemnica.
Wszytko jest w postach.
W mojej ocenie jak na swój wiek powinna być bardziej stonowana i nie powinna wdawać się w tego typu karczmarne kłótnie.

Moje karczemne awantury widzisz, a nie tych co je wszczynają? :o Naprawdę wyostrz ten zmysł telepatii jak ci wskazano w śnie, bredzisz i nie oceniasz poprawnie. Całe dwa fora ludzi wiedzą, że kłamały, a Ty nadal będziesz twierdził inaczej choć nie wspomnę już i to nie o karczemnych, ale takich z gnojowiska ich kłótniach potem z Tobą, ani Twojej oceny po fakcie
danut

Postautor: soldado » 25 mar 2016, 23:02

danut pisze:
soldado pisze:

To żadna tajemnica.
Wszytko jest w postach.

Moje karczemne awantury widzisz, a nie tych co je wszczynają? :o Naprawdę wyostrz ten zmysł telepatii jak ci wskazano w śnie, bredzisz i nie oceniasz poprawnie. Całe dwa fora ludzi wiedzą, że kłamały, a Ty nadal będziesz twierdził inaczej choć nie wspomnę już i to nie o karczemnych, ale takich z gnojowiska ich kłótniach potem z Tobą, ani Twojej oceny po fakcie

WYLUZUJ...

https://www.youtube.com/watch?v=jbe5UY- ... CE&index=3

Bądź mądrzejsza, nawet ode mnie ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 25 mar 2016, 23:06

Każda cierpliwość ma swoje granice.
danut

Postautor: OneNight » 25 mar 2016, 23:10

Jednak gdy wszyscy widzą, że ona kłamie, to nie ma sensu już dalej się kłócić.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: soldado » 25 mar 2016, 23:16

OneNight pisze:Jednak gdy wszyscy widzą, że ona kłamie, to nie ma sensu już dalej się kłócić.

Dlaczego uważasz, że wszyscy widzą, że ona kłamie ?
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm