Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: OneNight » 02 kwie 2016, 17:55

Bardzo mnie interesuje pewna rzecz - zasilanie. Spotkałem się z pewną historią, w której ktoś opowiadał, że statki te są zasilane mikroorganizmami.

Tutaj na forum jest straszny bałagan i szczerze to niewiele z Twoich opowieści mogłem przeczytać. Skoro ciągle powtarzasz słowa "to nie istotne", to co właściwie jest?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 02 kwie 2016, 22:41

danut

Postautor: Natasza » 03 kwie 2016, 10:14

gdyby ich celem było przekazanie nam technologii - na pewno byś już ją znał

to co uznałam za ważne przekazałam i przekazuję - nikt nie dał mi nakazów ani zakazów, jestem wolna i mogę przekazać obrazy czy słowa jakie są istotne dla ludzi; jak czytałbyś uważnie bez tracenie energii na ripostowanie już dawno byś te informacje znalazł
poza tym nie jestem jedyną osobą , która ma z nimi kontakt ( z tą rasą ), nie znam liczb, ale myślę , że więcej niż sobie zakładam

rozumiem, że ciebie interesuje wyłączenie ich technologia - mnie nie, czytałes jakie pytania im zadałam
i sam widzisz , że nijak sie to ma do scenariusza w którym mógłbyś opracować elaboraty pytań do...
te spotkania mijają sie z naszymi oczekiwaniami, pokonanie akceptacji INNOSCI która kłóci sie z tym co Ciebie kształtowało przez całe życie ( nauka) , obrazami znanymi z doktryn religijnych to bariera , bynajmniej dla mnie ciężka do forsowania

jak czytam czy słucham opowiadań osób ze spotkań z istotami z innych cywilizacji jestem w szoku obfitości ich dialogu, niemal elaboraty
zastanawiam się jak oni dali radę prowadzić dialogi kiedy gdy stoisz przed nimi upadasz sam na kolana i zatyka ci gardło i czujesz paraliż niedowierzania
nie było dnia w moim życiu bym nie dokonywała analizy spotkania zwłaszcza pierwszego

co do napędu - z tego co zostało powiedziane w Waszyngtonie Oni ( nie wiem czy akurat ta rasa z jaką ja się spotkałam) używają wolnej energii, napędu antygrawitacyjnego, przypuszczam , że w latach 40 pewna nacja tu na ziemi przymierzała się do tego, dopuszczam taką możliwość, że ta energia jest już testowana

p.s.
czytaj mnie swobodnie, lekko, bez emocji, tak po prostu, jestem pewna , że trafisz na tor
poszukiwaczu
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Mirek » 03 kwie 2016, 10:56

Ntaszo oni nam już przekazują technologię.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Natasza » 03 kwie 2016, 12:34

Mirku myślisz, że dzieje się to gdzieś za zamkniętymi szczelnie drzwiami w ukryciu przed resztą świata?
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 03 kwie 2016, 13:07

A co by było np. z taką Norwegią, której gospodarka to głównie handel ropą, gdyby oznajmiono światu, że jest już niepotrzebna, bo mamy alternatywne źródło energii?

Spójrzcie jak niektóre kraje dotknął kryzys ropy, gdy ta kosztowała poniżej 30 USD za baryłkę.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 03 kwie 2016, 13:20

tak, a Norwegia to tylko kropla w morzu, weźmy pod uwagę potentatów
cały świat kręci się na złożach a sądzę, że moglibyśmy już śmiało korzystać z alternatywy , która uwolniłaby nas z kosztów i dała ogromne możliwości rewolucji w technologii, nie mówiąc o oczyszczeniu ziemi
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Pawełek » 03 kwie 2016, 13:23

Wystarczyłoby kilka porządnych elektrowni słonecznych na terenie Afryki i cały świat miałby zapewnioną dostawę energii, ale tak się nie stanie, ponieważ upadłby wszystkie koncerny energetyczne więc nie pozwolą na to. Może kiedyś, ale na pewno nie teraz :?
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Natasza » 03 kwie 2016, 13:41

na Afrykę patrzy cały świat ale tak jakby jej nie widział
tryliony dolarów rocznie przechodzi do budżetu nakierowanego na projekty, które nie są planami ratowania życia na ziemi
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 03 kwie 2016, 14:38

danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm