Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 03 kwie 2016, 22:38

soldado pisze:
danut pisze:A to zobaczymy kiedy ludziom otworzą się oczy. :D

Widzisz, w tym sęk, że Oni chcą, żeby im się otwarły :D
Właśnie dlatego m.in. kibicowałem Ci w napisaniu książki... ;)

No to właśnie edytowałam wyżej, wypowiadaj się jaśniej, bo nigdy się nie zrozumiemy.
danut

Postautor: Natasza » 04 kwie 2016, 08:59

Zbyszek pisze:Nie moge do niczego cie zmusic, ale widze ze masz bardzo mala wiedze na ten temat.
Ja mam jej wystarczajaco duzo, by wiedziec ze robisz wielki blad. Moge ci tylko zyczyc wszystkiego najlepszego w twoich pracach.

Zbyszku - nie musisz martwić się o soldado; on da sobie świetnie radę, to co robi nie pochodzi z książek; to co on tu i teraz robi to rozgrzewka, czeka go kiedyś inne zadanie i chętnie będę je obserwowała:)

Mirku- faktycznie, ludzie odpowiadający za naszą ziemię trzymają nas w głębokiej niewiedzy i wszystko tłumaczą naszym DOBREM pojmowanym ich wyłącznie interesem; przypomniał mi się pewien dokument podpisany w stanach pod koniec lat 50 dotyczący bezpieczeństwa i ukrywania prawd przed nami dla naszego DOBRA;

szukanie intrygantów poza naszą planetą w bezmiarze wszechświata i obwinianie INNYCH za całe zło - jest tylko częścią naszego ludzkiego gadziego oblicza, którego dalszym ciągiem będzie wymierzanie rakiet ( i to nie tych wycieczkowych) do celów znajdujących się poza naszą atmosferą
jesteśmy drapieżcami, gdyby pokazano nam ICH technologię (ICH - dla jasności zawsze piszę z wielkich liter jako wyraz szacunku dla NICH) - wykorzystalibyśmy ją bez zająknięcia wymierzając prosto w NICH

powtórzę to co usłyszałam bezpośrednio od NICH , że nie akceptowalne jest ZABIJANIE SIĘ

to wieczne szukanie DEMONÓW - kim one są , powtórzę bez końca - to MY
dzisiaj oglądając tv usłyszałam demona - siedział naprzeciwko dziennikarza i sączył treści na temat kolejnego tematu jaki poróżni nas jako naród; reprezentant moralnych treści sączył jad nienawiści do ludzi, słowa , słodkie wysoko moralne - wyciągane z samego piekła
demon nie ma rogów, może to anioł je ma- wygląd nie ma znaczenia , bo może to czerń jest światłem a biel i błyszczące złotko - oślepiającym blaskiem otumaniającym gadżetem mającym zwieść ludzi wyrosłych w obrazkach

Kalino- Ty mogłaś szeptać myślą a zostałaś usłyszana na drugim końcu wszechświata- wszechświat nie komunikuje się słowami jakie znamy, ONI komunikują się myślą - dlatego gdy stałam przed NIMI czułam się transparentna a to uczucie jest nieprawdopodobne, bo nie możesz kłamać, ledwie pomyślałam - a było działanie z ICH strony

pamiętasz jak Ci napisałam, że nie ma skazy na Tobie, a Twoja energia jest taka , że chapeau bas przed Tobą?
Twój smutek, a raczej rozpacz niech nie zwiedzą innych , że jesteś słaba
kiedyś będziesz miała taki czas gdy komuś pomożesz:)

STRAŻNICY- tak , mi się tak przedstawili i tak zostanie
nakręcanie się , że ONI = 1 rasa to błąd, miałam do czynienie z jedną rasą ale mogę to śmiało przemnażać na liczby, które będą dla ludzkości szokiem , oczywiście nie dla tych o otwartych umysłach, ONI to zniosą spokojniej ale z emocjami:))))
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 04 kwie 2016, 09:30

Żadnej technologii? Eh, to takie niesprawiedliwe oceniać ludzkość po ich rządzących.

A chociaż coś, co ochroni astronautów przed promieniowaniem kosmicznym? Chociaż mała wskazówka(żart, wiem że nie znasz ich technologii :lol:).
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 04 kwie 2016, 09:40

soldado pisze:
danut pisze:A to zobaczymy kiedy ludziom otworzą się oczy. :D

Widzisz, w tym sęk, że Oni chcą, żeby im się otwarły :D
Właśnie dlatego m.in. kibicowałem Ci w napisaniu książki... ;)

A książka powstała dzięki mojemu połączeniu ze swoją Nadświadomością i żadni kosmito strażnicy podobni Enkiemu i Samuelowi od pewnych pań dbający o to by utrzymać ludzkość w niewiedzy ze swoimi technologiami itp. sztuczkami nie zdołali temu przeszkodzić. :lol:
danut

Postautor: Natasza » 04 kwie 2016, 11:23

OneNight pisze:Żadnej technologii? Eh, to takie niesprawiedliwe oceniać ludzkość po ich rządzących.

więc dlaczego ICH oceniasz i oceniasz to co piszę- eh to takie niesprawiedliwe

A chociaż coś, co ochroni astronautów przed promieniowaniem kosmicznym? Chociaż mała wskazówka(żart, wiem że nie znasz ich technologii :lol:).

których astro masz na myśli?
małą wskazówkę już podawałam co do ich ubioru - nie wystarczyło no to sorry, mam nadzieję, że jak się z NIMI spotkasz pozyskasz to co cię kręci( żarcik, wiem, że nigdy ICH nie spotkasz , a następnym razem zanim wyjdziesz z ciałka weź zimny prysznic- działa!heh
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Zbyszek » 04 kwie 2016, 13:00

Natasza pisze:Zbyszku - nie musisz martwić się o soldado; on da sobie świetnie radę, to co robi nie pochodzi z książek; to co on tu i teraz robi to rozgrzewka, czeka go kiedyś inne zadanie i chętnie będę je obserwowała:)

Kto ci powiedzial ze moje wiadomosci sa tylko z ksiazek,/ choc przeczytalem ich bardzo duzo/. Pracuje w Centrum Spirytystycznym i na codzien mam do czynienia z mediums podobnymi do niego i zapewniam cie, ze robi wielki blad. Duzo by tu tlumaczyc. Jedna sprawa jest pracowac i pomagac, ale inna sprawa jest pobieranie energii. Wplyw na nas jest bardzo negatywny. Mimo asysty Braci Duchowych,czesto podczas prac musimy udzielac medium fluidoterapii, i nikt sam nie moze narazac sie na to.
Zbyszek
spirytysta
spirytysta

Postautor: Natasza » 04 kwie 2016, 13:56

podobnymi do niego? czy jest możliwość aby ich poznać? w jakim centrum i w jakim języku mogę z nimi porozmawiac jeśli nic nie stoi na przeszkodzie?
widzę , że lubisz licytację - a ja współpracę, chętnie poznam Was

czy jesteś w stanie się otworzyć na doświadczenia inne od tych, które znasz z autopsji i książek?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 04 kwie 2016, 14:08

Ja jestem w stanie przyjrzeć się Waszym doświadczeniom, ale na pewno nie na nie się otworzyć. :D W tym sęk - widzisz Nataszo byłoby Ci na rękę, aby soldado karmił Twojego demona(na wzór Enki, jak już pisałam) z kosmosu swoim kosztem, a ja dostarczała mu w ramach przyjaźni energii - a tu nic z tego ;) .
danut

Postautor: Natasza » 04 kwie 2016, 14:26

danut czy ty się uważasz za dojną krowę ? czy uważasz , że masz karmę , na którą dybią inne cywilizacje? musiałabyś być niezwykle cenna dla Istot , które wyprzedzają nas o lata świetlne , gratuluję EGO:)

powołujesz się wciąż na kosmiczne zagrożenia, ataki obcych i zewnętrzne piekło
mówisz, że mam jakiegoś demona w przestworzach? ok po raz kolejny ci mowię - nazewnictwo , słówka nic nie znaczą , rozumiesz
powiedziałam mogę być demonem , aniołem , możesz nazywać mnie jak chcesz- a IM to kompletnie w ogóle wszystko jedno co mówisz :)
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 04 kwie 2016, 14:36

Natasza pisze:danut czy ty się uważasz za dojną krowę ? czy uważasz , że masz karmę , na którą dybią inne cywilizacje? musiałabyś być niezwykle cenna dla Istot , które wyprzedzają nas o lata świetlne , gratuluję EGO:)

powołujesz się wciąż na kosmiczne zagrożenia, ataki obcych i zewnętrzne piekło
mówisz, że mam jakiegoś demona w przestworzach? ok po raz kolejny ci mowię - nazewnictwo , słówka nic nie znaczą , rozumiesz
powiedziałam mogę być demonem , aniołem , możesz nazywać mnie jak chcesz- a IM to kompletnie w ogóle wszystko jedno co mówisz :)

:D
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm