Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: danut » 05 kwie 2016, 15:47

Natasza pisze:danuto rywalizację? ja twoją książkę przekazałam za darmo jako prezent jednej osobie z tego forum
by to co piszesz przeszło dalej do kolejnej osoby

rozumiesz na czym polega pomoc innym , nawet tym którzy zioną na ciebie jadem i mówią ,że są lepszymi od ciebie?

Nie, nie rozumiem na czym ma polegać taka pomoc, którą ty nazywasz pomocą. Każdy swój zakup z którego potem jestem niezadowolona nie wyrzucam od razu na śmietnik, najpierw pytam czy on by komuś się nie przydał i nie pysznię się przy tym swoim obdarowaniem tej osoby. A jeśli myślisz, że to mnie sfinansowałaś i tego żałujesz, to podaj swój adres, a ja z przyjemnością zwrócę ci tę- słownie jedną złotówkę, która trafia do mnie ze sprzedaży jednego z egzemplarzy.
danut

Postautor: soldado » 05 kwie 2016, 16:17

Ale żeście machneli postów... :)

Zbyszku - nie musisz martwić się o soldado; on da sobie świetnie radę, to co robi nie pochodzi z książek; to co on tu i teraz robi to rozgrzewka, czeka go kiedyś inne zadanie i chętnie będę je obserwowała:)

Jasne, że dam sobie radę :)
,,Jeśli nie my to kto?'' :)
Mogę potwierdzić, że to co robię nie pochodzi z książek, a przynajmniej nigdzie o tym co robię nie wyczytałem. ;)
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 05 kwie 2016, 16:19

danut pisze:
soldado pisze:
danut pisze:A to zobaczymy kiedy ludziom otworzą się oczy. :D

Widzisz, w tym sęk, że Oni chcą, żeby im się otwarły :D
Właśnie dlatego m.in. kibicowałem Ci w napisaniu książki... ;)

A książka powstała dzięki mojemu połączeniu ze swoją Nadświadomością i żadni kosmito strażnicy podobni Enkiemu i Samuelowi od pewnych pań dbający o to by utrzymać ludzkość w niewiedzy ze swoimi technologiami itp. sztuczkami nie zdołali temu przeszkodzić. :lol:

:shock: a w ogóle przeszkadzali ? :shock:
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 05 kwie 2016, 16:21

danut pisze:Ja jestem w stanie przyjrzeć się Waszym doświadczeniom, ale na pewno nie na nie się otworzyć. :D W tym sęk - widzisz Nataszo byłoby Ci na rękę, aby soldado karmił Twojego demona(na wzór Enki, jak już pisałam) z kosmosu swoim kosztem, a ja dostarczała mu w ramach przyjaźni energii - a tu nic z tego ;) .

danut, sam bym tego nie wymyślił... :lol:
Odpocznij, wyjedź nad wodę idź poszukać pierwszych grzybów. :D
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 05 kwie 2016, 16:23

danut pisze:Posłużę się tu cytatem ze Zbyszka i dołączę się w odpowiedzi do Ciebie do niej
Zbyszek pisze:Przeczytalem dla pewnosci, jeszcze raz twoja wypowiedz, i wydaje mi sie, ze odpowiedzialem na twoje pytania dosc jasno. Opieramy sie na" inwestygacjach naukowych", w tym sa wliczone przerozne kontakty mediumiczne w ktorych uzyskujemy odpowiedzi na nasze pytania, co pozniej sa analizowane. Tak to sie odbywa od lat.
Dla dodania, osobiscie przestudiowalem wiele nurtow ezotorycznych w tym czarna i biala magie. Zostalem przy Spirytyzmie, gdyz najbardziej do mnie przemawia i jest mi bliski. Ty w tym momencie jeszcze szukasz, dlatego zwracasz sie do innych ideologii, ja juz znalazlem, dlatego nie odnosze sie do innych tez, juz nie musze.

To Ty szukasz jasnej ideologii, ja ją także już znalazłam.

danut - czy ty mnie kochasz? odpowiedz jednym słowem TAK / NIE
z tym pytaniem zostawiam cie na resztę dnia , nocy , a może potrzebujesz więcej czasu ?
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 05 kwie 2016, 16:23

Kosmici itp. nie, ale ludzie którzy się na nich powoływali jak najbardziej :lol: i doskonale to wiesz śledziłeś sprawę, zawsze byleś na miejscu akcji.

Nie, nie kocham Ciebie Nataszo.
danut

Postautor: soldado » 05 kwie 2016, 16:26

danut pisze:Kosmici itp. nie, ale ludzie którzy się na nich powoływali jak najbardziej :lol: i doskonale to wiesz śledziłeś sprawę, zawsze byleś na miejscu akcji.

...a sparawa sie rypła i nie złapaliśmy żadnego z nich, nie pokroiliśmy, a to co z nich zostało nie daliśmy do lodówki :lol:
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 05 kwie 2016, 16:33

Natasza pisze:
danut pisze:Posłużę się tu cytatem ze Zbyszka i dołączę się w odpowiedzi do Ciebie do niej
Zbyszek pisze:Przeczytalem dla pewnosci, jeszcze raz twoja wypowiedz, i wydaje mi sie, ze odpowiedzialem na twoje pytania dosc jasno. Opieramy sie na" inwestygacjach naukowych", w tym sa wliczone przerozne kontakty mediumiczne w ktorych uzyskujemy odpowiedzi na nasze pytania, co pozniej sa analizowane. Tak to sie odbywa od lat.
Dla dodania, osobiscie przestudiowalem wiele nurtow ezotorycznych w tym czarna i biala magie. Zostalem przy Spirytyzmie, gdyz najbardziej do mnie przemawia i jest mi bliski. Ty w tym momencie jeszcze szukasz, dlatego zwracasz sie do innych ideologii, ja juz znalazlem, dlatego nie odnosze sie do innych tez, juz nie musze.

To Ty szukasz jasnej ideologii, ja ją także już znalazłam.

danut - czy ty mnie kochasz? odpowiedz jednym słowem TAK / NIE
z tym pytaniem zostawiam cie na resztę dnia , nocy , a może potrzebujesz więcej czasu ?

czy wiesz co właśnie napisałaś?
świadectwo jasnej ideologii - mówiłam, że w to w blasku może czaić się zło, a wysokie moralne treści pochodzić z samego piekła
dlatego gdy dedykowałam ci piosenkę z miłością - odepchnęłaś to od siebie
tak zawsze jest gdy dzieje się to co cały czas ci mówiłam
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 05 kwie 2016, 16:35

danut pisze:

danut pisze:

danut pisze:
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 05 kwie 2016, 16:35

No i się w końcu wydało...
Nie wiem Nataszo, jak to zniesiesz i jak przejdziesz nad tym do pożądku dziennego.
W tym momencie wszystko co znałaś, cały Twój świat legł w gruzach... :lol:

Wyszło szydło z worka :twisted:
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2016, 16:37 przez soldado, łącznie zmieniany 1 raz
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm