Skoro coś stwierdzasz, to daj jasny
dowód, że wiesz o co chodzi.
Podróż w przeszłość - paradoksy.
Wyjątek to tylko odtworzenie
przeszłości niczym film.
Przepowiadanie przyszłości - brak
wolnej woli, los rządzi człowiekiem

Natasza pisze:ok. 1240 wypowiedzi w tym temacie, krzyżowane pytaniami, próbą słownego pejczingu tego co piszę , ale i tak refleksje spisałam w części na tyle wystarczającej by kilka osób zastanowiło się nad tematem, a dosłownie JEDNA osoba zrozumiała całość tego co chciałam przekazać słowami i nie mam cienia wątpliwości, że wykorzysta to doskonale w swojej przyszłości![]()
inna osoba medium ( to bardzo ogólne określenie osoby mającej kontakt nie tylko z duchami ale z Istotami nigdy nie będącymi ludźmi zrodzonymi na Ziemi) - jedyne , inaczej powiem JEDYNE !!!! na tym forum jest w podobnej sytuacji do mojej i to co jej się przydarza będzie trwało do końca - bo cel tej drogi jest ogromny, nie będzie łatwo
doświadczenie -hm , jesli ktoś nic po nim nie czuje to czym to doświadczenie było?
jeśli go nie rozumie i nic z niego nie płynie to czym ono było?
doświadczenie może być incydentalne i być przypadkowym zetknięciem z ,, nieznanym zjawiskiem,,
jeśli ono trwa od dnia Twoich urodzin i mijają dekady a ono trwa ukazując tylko nowe niezwykłe dla ludzkiej percepcji zjawiska - nie wyjaśnione w żadnej mądrości dzisiejszej cywilizacji , a do tego rozwija Ciebie , pomaga Tobie a Ty pomagasz Innym w pełnym nie jakimś trywialnym ,wyświechtanym przekonaniu, ale prawdziwym mierzalnym i oczywistym dla osób , istot którym tę pomoc niesiesz - to nie masz cienia wątpliwości, że jesteś wspierany przez Istoty z którymi masz kontakt
te wszystkie fajerwerki , które akurat mnie spotykają są po części moim postawionym warunkiem - bo jestem typem Tomasza - muszę widzieć, muszę słyszeć, muszę mieć świadków , muszę mieć spełnione , urzeczywistnione w życiu przekazane mi informacje; odzieram do kości każde zjawisko, analizuję je z nauką
mnie nie przekonuję ,, przeświadczenie,, , chcę mieć dowody dla siebie
kiedy to medium pisało jeszcze na samym początku w tym temacie , że Oni przekazali mu , że w połowie jestem Ich było to jedno z całej serii zdań dokładnie mi odwzorowanych wcześniej zanim tu weszłam
to ja powiem też coś Tobie - masz tak samo , ale zapewne już to wiesz od dawna
analiza danych, doświadczanie, postrzeganie oczami - sondowanie życia, ewolucja - to taka oczywistość, teraz, a zrozumienie zajęło mi trochę lat poszukiwań
jednak dostałam wiadomość na pytanie dlaczego???????? dlaczego muszę widzieć te rzeczy, odczuwać je fizycznie ?
i ta biologia.... to , że inni zauważają już coś w Twojej fizyczności... metabolizm, zegar, czas, heh no tak musiałam mieć dowód
i pamięć wracająca niczym migawki od dnia Twoich urodzin
ja Ich widziałam, nie raz, nie dwa, widziałam na żywo co mogą robić, manewrują czasem jak chcą
wiedzą o ludziach tych , którzy zatrzymują ludzi po drugiej stronie , wiedzą o wszystkim...

OneNight pisze:A ja wam mówię, że nie uwierzę, dopóki nie zobaczę
Soldado, zgadza się - wiele mediów siedzi tu w ukryciu. A szkoda, bo brakuje mi wypowiedzi takich osób.

OneNight pisze:Zapewniam Cię, że przynajmniej część z nich pomaga gdzieś w prywatnych wiadomościach.
Zauważyłeś, że w ich wypowiedziach czuć niesamowitą delikatność czy tylko ja mam takie wrażenie? Piszę o mediach, nie kosmitach
z kim przystajesz, takim się stajesz

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 0 gości