Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 13:59

zawężę więc moje pytanie i zapytam wprost

CZY BYŁAŚ NA SPOTKANIU Z SATANISTAMI, CZY MIAŁAŚ Z NIMI JAKIEKOLWIEK ZETKNIĘCIE

pozostałą część odpowiedzi rozumiem w całości, że byłaś na ich forach, stronach i stykałaś się z ich ideologią , nie oceniam Cię , żeby była jasność
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 01 maja 2016, 14:04

A ja mam rozumieć, ze Ty byłaś na takich spotkaniach i dlatego wiesz więcej bo dotknęłaś zjawiska? :D Zatem opowiadaj o tym, bo ja nie byłam, nie bywałam, nie wtajemniczałam się w te kręgi ani nie podpisywałam cyrografów, co nie znaczy, że nie zetknęłam się na forach z nazwy nie satanistycznych z osobą, która je podpisywała... :D
danut

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 14:16

podsumowując :

wypowiadasz się sprawnie na temat okultyzmu, przy czym nie bywałaś na żadnym z tego typu for - nazwy for są najmniej ważne, ważne jaka im przeświecała idea, ale skoro mówisz, że nie byłaś, ani też nie uczestniczyłaś w żadnych spotkaniach okultystycznych, to znaczy, że nie znasz mnie z tych for prawda ?

jak również, trzeba wziąć poprawkę na trafność Twoich twierdzeń - bo skoro nie wniknęłaś w ideologię tego ruchu, nie możesz mieć właściwiej oceny i podrzucać ją pod to co ja piszę,

zatem sprowadzanie twierdzenia o chaosie okultystycznym mającym odwzorowanie do moich doświadczeń jest opinią zbudowaną z bardzo chwiejnych konstrukcji wiedzy, co wskazuje na nikłą trafność twojego założenia, a właściwie można przypisać ją błędowi
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 01 maja 2016, 15:11

Nikła trafność? A co powiesz na temat modnej tak w tych kręgach okultystycznych magii chaosu? O wypuszczaniu serwitorów opisanych przez Crowley’a w dziwnej pracy „Moonchild”, w której ponoć para magów odbywa stosunek astralny, by począć astralną istotę??
danut

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 15:20

rozumiem, że płodność astralna i seks ( znowu, żeby nie było :P ) to kolejny temat, bo nie traktuję go kompletnie jako odpowiedź na wcześniejszą ,, debatę,,

pytasz co ja o tym sądzę? zacznę od tego, że nie znam tego ,, dzieła,, bo zapewne to dzieło skoro warto o nim w ogóle wspominać i go drążyć
co do seksu astralnego - tak moim zdaniem to możliwe, czy możliwe jest spłodzenie potomka?
sądzę, że każdy wymiar ma swoje prawa i nie można tego wykluczyć
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 01 maja 2016, 15:34

Spłodzenie sobie 4wymiarowego dziecka w astralu, hm.. ciekawe :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 15:43

założywszy , że akcja dotyczy bytów z innego wymiaru
:)

co do możliwości czysto fizjologicznego poczęcia przez ,, żywych,, w astralu - nie ma szans bez probówki:)

czy możliwy jest seks istoty żywej z bytem z innego wymiaru, sądzę, że .......tak :P
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 01 maja 2016, 15:56

A później wychowuj sobie takiego astralnego potworka. A co gdy rodzice będą w ciałach? Kto się nim zajmie? :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 01 maja 2016, 16:10

OneNight pisze:A później wychowuj sobie takiego astralnego potworka. A co gdy rodzice będą w ciałach? Kto się nim zajmie? :lol:

No jak, szerzenie tych teorii to karmienie tego potworka( własnego myślokształtu) :D .
danut

Postautor: Natasza » 01 maja 2016, 16:21

danut pisze:
OneNight pisze:A później wychowuj sobie takiego astralnego potworka. A co gdy rodzice będą w ciałach? Kto się nim zajmie? :lol:

No jak, szerzenie tych teorii to karmienie tego potworka( własnego myślokształtu) :D .

i może ten ,, myślokształtny potworek ,, to narodziny nowego ducha , którego się wciela w fizyczny skafander??? ;)
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm