Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Natasza » 03 maja 2016, 08:45

i dlatego chciałam byście się otworzyli i zaczęli mówić, tylko tak można ułożyć te puzzle - współpracą
dziękuję :P
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: bernadeta1963 » 03 maja 2016, 08:53

One Night kolor moich oczu trudno określić . Urzędowo ( czyli w dowodzie) napisane jest że są szare . Ale to taki kolor kompromisowy między ciemno niebieskim a szarawym .
bernadeta1963

Postautor: OneNight » 03 maja 2016, 08:57

I każda z was Rh minusowców ma lub miała kontakt z inną niż ludzka stroną? (duchy itp.) :o
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 03 maja 2016, 09:00

czy jest wśród Was ktoś na tyle odwazny i chętny (kilka osób tu coś ujawniło już, ale nie są to wszystkie zdarzenia)by opowiedział o najbardziej dziwnym zdarzeniu ze swojego życia, które mogłoby świadczyć właśnie o kontakcie z niezidentyfikowanymi Istotami? i od razu mówię, jak ktoś wychyli się z ironią poproszę o skasowanie jego wypowiedzi, dość przeszkadzania tym co przeżyli coś z czym mierzą się sami bo inni tego nie rozumieją, nie mając nic ciekawego w swoim ziemskim repertuarze

Panie OneNight....
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: bernadeta1963 » 03 maja 2016, 09:06

Dałeś mi do myślenia . Do tej pory nie łączyłam tego z sobą , ale coś w tym jest . Jeszcze zanim się urodziłam moja mama miala dziwny sen w którym starzec wybrał dla mnie imię . A później kiedy mialam 4 lata jak już wam pisalam jakaś istota ( młody mężczyzna ) przyszedł aby mnie sobie zobaczyć . Kiedyś myślałam , że był to duch który chcial mnie wystraszyć . Teraz z perspektywy lat wiem , że po prostu chcial się mi przyjrzeć . Może sprawdzał , czy nadaję się na medium ?
bernadeta1963

Postautor: Natasza » 03 maja 2016, 09:10

czy ta istota pojawiła się w Twoim pokoju? pojawiła się dosłownie niczym nagła ekspozycja obrazu? czy byłaś sama w pokoju?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 03 maja 2016, 09:23

OneNight pisze:A ja z kolei nie mogę oderwać wzroku od ciemno niebieskich oczu. No wyobraź sobie, że ktoś gapi Ci się w oczy jak zahipnotyzowany :lol:

bernadeto, a kolor oczu też masz egzotyczny?

OneNight :lol: :lol:

OneNight pisze:I każda z was Rh minusowców ma lub miała kontakt z inną niż ludzka stroną? (duchy itp.) :o

OneNight nie wiem jak inne 0RH- ale ja tak mialam zarowno z duchami jak i ufoludami :D

No ja tez mam ciemnoniebieskie, jestem ciekawa czy wszystkie osoby z grupa krwi 0RH- maja takie oczy...??
A wracajac do tematu , tak ja mialam kontakt z ufonautami, w swiecie realnym ale takze doswiadczalam odwiedzin nocnych...
Po spotkaniu w realu mam tkz zagubiony czas , ale nie to jest wazne, ostatnio trafilam na ciekawy filmok 5 min na youtube
tytul :RENDLESHAM problem BHP, bezcielesne istoty z innego wymiaru ?
W filmie tym osoby ktore doswiadczyly kontaktow opisujuja konsekwencje po spotkaniu ufo, ja juz to chyba gdzies pisalam ,jesli nie kojarzycie chodzi o to ze 2-3 dni po "incydencie" ujawnily mi sie klopoty z blednnikiem (osoby ktore nie wiedza co to jest wyjasniam nagle uczucie jak by ktos cie wrzucil do wirowki nie jestes w stanie utrzymac sie na nogach, okreslic kierunku gora,dol itd.) , doszly do tego problemy z uchem srodkowym, zawroty ,pozniej szmery na sercu. Lekarze do dzisiaj nie potrafia zdiagnozowac przyczyn tych chorob. Co chce rowniez zaznaczyc jestem osoba ktora zajmuje sie uzdrawianiem (raczej dla wlasnego uzytku oraz rodziny i przyjaciol) Sama wyleczylam sie z wielu groznych czy wrecz nieuleczalnych chorob stosujac swoja wiedze i wewnetrzne przewodnictwo, jednakze z tym cholerstwem nie potrafie sobie poradzic przez tyle lat, co jedynie potrafie zlagodzic skutki az do nastepnego razu, a takie nawroty mam kilkanascie razy w roku. Rowniez badania zwiazane ze szmerami w sercu nie daly zadnej odpowiedzi. Wracajac do filmu, zainteresowal mnie bo wlasnie te osoby w filmie relacjonuja identyczne problemy zdrowotne po spotkaniu z ufo.
Miedzy innymi dlatego tez staram sie tu znalezc osoby ktore doswiadczyly kontaktow z nimi ale w swiecie realnym a nie np. w snie, aby dowiedziec sie czy odczuwaja jakies fizyczne skutki tego spotkania....

Bernadeta czy Ty tez mialas kontakt z tymi istotami?
Ostatnio zmieniony 03 maja 2016, 09:30 przez Estia72, łącznie zmieniany 1 raz
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: bernadeta1963 » 03 maja 2016, 09:29

Nataszo , pisalam już o tym , ale mogę ci odpowiedziec . Spalam wtedy z babcią . Łóżko było skierowane wezgłowiem w stronę okna . Parapet od strony mieszkania był szeroki , osłonięty z mojej strony jedynie cienką firanką . MIalam sen , że na oknie siedzi mężczyzna . Wzdłóż całego parapetu . Z jednej strony oparty o ścianę z drugiej stony stopy opierał o ścianę i nogi mial zgięte w kolanach . To był normalny młody człowiek (wtedy nie myślalam ile mial lat ) ,teraz mogę powiedzieć że mial ok 30 . Siedzial i spokojnie się na mnie patrzył . Ubrany był w spodnie z cienkiej skóry i taką samą bluzę w kolorze czarnym . Mial czarne wlosy i był lekko śniady na twarzy . Przestraszyłam się go i obudzilam . Wiem ,żę już nie spalam . Spojrzalam w okno a on tam był . Schowalam się pod pierzynę i (teraz wiem że był to przekaz telepatyczny) on kazal mi wyjść spod kołdry i patrzeć na niego . To było bardzo silne i musialam to zrobić . Spojrzalam w jego ciemne oczy . Patrzył na mnie spokojnie jak ktoś co sobie coś ogląda . nic nie mówił . Patrzylam na niego i coraz bardziej się balam . Zaczęlam płakać i obudziłam babcię . Zapalila światło , ale nikogo nie bylo . Po kilku dniach od jego pojawienia dostalam przekaz , że jak będzie się coś dzial i będę potrzebowala pomocy mam wolac na pomoc kogoś , kto nazywa się MAŁEK . To taka dziecięca nazwa , ale po latach , gdy spytalam swojego duchowego opiekuna o tą istotę , powiedzial mi że Malek był wtedy gdy bylam dzieckiem , teraz jest ktoś inny . Niestety nie wiem jak ma na imię . Ot i cala historia :)
bernadeta1963

Postautor: Natasza » 03 maja 2016, 09:41

Estio - miałam kontakty fizyczne pisałam, po jednym ze zdarzeń miałam problem zdrowotny, ale incydentalny, który jednak musiałam skonsultować z lekarzem

czy możesz opisać choćby jeden kontakt ten fizyczny, czy dasz radę?

Bernadeto - tak ten mechanizm może działać wchodząc w ten wymiar, podobny schemat ma wiele osób, to nie jest przypadkowe , to może mieć swoje wcześniejsze podłoże niż zakładasz
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: bernadeta1963 » 03 maja 2016, 09:48

Estio spotykalam różne istoty , ale nie wiem , czy byli to kosmici . Chociaż człowiek o twarzy przypominającej lwa to raczej nie istota którą widzi się na co dzień . Pisalas o różnych dolegliwościach . Od dziecka mam dziwne objawy ze strony serca i nikt nie wie co to jest mimo że jestem już 50 plus . Teraz umiem sobie z tym radzić , ale dawniej nie bylo to przyjemne . Mam Malą klaustrofobię . Piszę malą ,bo nie przeszkadzają mi ciasne pomieszczenia ani winda . Jedyną dziwną rzeczą jest to że gdybym znalazła się w ciemnym pokoju i widziala oświetlony korytarz , a otwór do wyjścia byłby wielkości powidzmy dużego TV nie wyjdę z pokoju . To takie dziwadztwo .Nie mad dysleksji a mimo to nie potrafię czytać rysunków gdzie np jedna bryła zachodzi na drugą . Gdybym miala złożyć coś wg instrukcji to w moim wykonaniu jest to nie możliwe .
Ja też pomagam w różnych dolegliwościach . Jak już pisałam nie były to spotkania takie jak opisują ludzie ,którzy widzieli UFO .
bernadeta1963

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm