Natasza pisze:mam teraz małą refleksję : okazuje się ,że jesteś sama osobowością silną, zdeterminowaną i świadomą swojej siły
dlatego uważam, że nikt trzeci ( ,, demoniczne ufo,, - jak mówiłaś jakiś czas temu) nie mógł na tak silną jednostkę mieć wpływu w obszarze jej świadomości
masz za silną wolę by poddać się innej silnej woli
Natasza tak wiem ale jestem tez leniwa...

i dopiero gdy ktos porzadnie kopnie mnie w tylek i zostawi tam swoj but ktory mnie dlugo uwiera to zaczynam z tym w koncu cos robic...
Nasuwa mi sie teraz takie skojarzenie w zwiazku z Twoja uwaga Natasza na temat kosmitow .....czy moglam sama siebie zablokowac , odciac dostep, odlaczyc bo byc moze uznalam ze to za duza odpowiedzialnosc te wszystkie zdolnosci a byc moze rowniez po czesci ukarac siebie w ten sposob za to co robilam wczesniej....??? Moze poczulam sie niegodna...???
danut pisze:Estia 72 - blokuje i nie dopuszczam, a to co się stanie z tą osobą mnie nie obchodzi, dlatego że to nie ja wysyłam tę negatywną energię i nie ja ją na nią kieruje. .............. A inni zamiast ich żałować i karmić niech wzmocnią siebie i zamkną przed nimi drzwi

Estia żadnych za to konsekwencji nie będzie, bo jeszcze zauważ i pomyśl czyż to nie właśnie w tym celu powstały te teorie o karmie, o konsekwencjach, o piekle i grzechach by chronić zło, by ono się panoszyło a ty dobry, biedny człowieku byś nadstawiał mu tylko drugi policzek i kark, byś przed nim nie mógł się obronić? O nie, ja sprawiedliwości żądam .
Czyli rozumiem mimo ze mialam swiadomosc ze to te osobe zabija (widzialam ja codziennie juz 2 tyg. przed jej odejsciem jako ducha w domu tzn. przechodzila przez sciany, zamkniete drzwi itd. nawet odkrecala kran z woda) a po jej faktycznej smierci robila to samo...
czyli nie jestem temu winna....Danut wiele razy zastanawiajac sie wlasnie jak to z tym jest czyli zlo, nadstawianie drugiego policzka , pieklo, karma itd. Czemu zlo szerzy sie i nie ponosi konsekwencji itd? Wczoraj czytalam tez tekst pewnego zartownisia , ktory rowniez o tym pisal co Ty teraz powyzej....i wiesz co w tym jest naprawde sens!
link jesli ktos chce czytac , strasznie to dlugie ...tutaj:
http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/odkry ... edem-sloncurywek od przesmiewcy
"Czy nareszcie stało się jasnym do czego służy i jak ohydne jest ichnie pustynne woodoo??!!
A więc co wy nieszczęsne człowieczki o tym myślicie??? …I jak to jest z tą wolną wolą?... – To manipulacja – ci, co ten slogan dla stadka wciskają, łżą jak psy! Tak, tak, – już słyszę straszne beee...czenie baranków - to nieeemożliwe… A jednak, nie tylko możliwe, ale i prawdziwe i bardzo smutne! A więc niech każdy baranek się walnie w pustą główkę (nie za mocno, co by se krzywdy nie zrobił, ale na tyle mocno, – co by zatrybiło) i posłucha…(bez fochów i obrażania się)…Każdy Człowiek Ma WOLNĄ WOLĘ!!! I równie ważne – nie ma w całym wszechświecie takiej siły, nie ma takiej istoty i cwaniaka, który mógł by JĄ odebrać!!! Jedyną Osobą, która może to uczynić… Jesteś TY SAM!!! I oczywiście barankom znów się włącza, – ale to beee…z sensu, i niemożliwe by ktoś dobrowolnie rezygnował ze SWEJ MOCY! – By ktoś był aż tak głupi! Ale zaprawdę powiadam wam – to jest możliwe i to się dzieje na całym świecie od tysięcy lat. A jak bardzo trzeba być sprytnym, przebiegłym i bezczelnym by stado tak ogłupić i zmanipulować, by samo oddało Swą Moc?
Najbardziej doskonałym i perfidnym sposobem jest program zw. RE_ligią! Tak, bo te debilne gierki, manipulacje i podchody, czyli nOwa Ściema, NIEdobRA nowina, talmudyczne zboczenia itp. nie po to są by barankom robić „dobrze”, ale po to by dymać stadko, doić je z energii i pędzić je na rzeź, i to za całkowitą zgodą owieczek!
A więc zrozumcie oni nic nie mogliby zrobić bez WASZEJ ZGODY! To, co wam czynią, czynią za Waszym przyzwoleniem. - Jak to się dzieje?... -A któż to „mantruje” codziennie w zaciszach domowych, ale i po „blużnicach” śliniąc się i wzdychając do swych demonków – przyjdź królestwo twoje, bądź WOLA TWOJA??? (blablabla…) jako i my odpuszczamy NASZYM WINOWAJCOM!!! – (twu…) Amen! Och zaprawdę… zabawnym by to było, gdyby nie było tak tragicznym! No jasna cholera – czy do baranków dotarło, co czynią, czy wiedzą, co to jest prefiks, czy wiedzą kto jest odbiorcą ich zawodzeń???
Tak, tak, wasi oprawcy tak was ogłupili, otumanili, że nie macie pojęcia do kogo wysyłacie swe zboczone modłowania. Czy baranki już zrozumiały? „Gościu”, do którego w zachwycie piejecie, i za każdym razem go wzywacie jako „ojca” swego, przedstawił się wam na końcu klepanego wierszyka z imienia,– oto on we własnej „osobie”, a imion ma bezliku: Amen, Amon, Ammon, Ammon Ra lub Re, Amun, An, Anu, Mamun, Imen, Imn (zn. ukryty), Jehowa, Jahwe i Jah, Jahbulon, Baal, Pan, El, itd. – to tylko część imion jednego z najbardziej przebiegłych, krwiożerczych i zwyrodniałych astralnych cwaniaków, odpowiedzialnego za HOLOKAUST CAŁEJ PLANETY i wszelkie możliwe oszustwa, przekręty i cierpienie.
A więc oddajecie cwaniakowi Swą Moc modląc się do niego - bądź WOLA TWOJA, przyjdź królestwo twoje - no i „koleś” robi, co chce, a na dodatek stado beeeczy – i odpuszczamy naszym winowajcom- no to jak mu pozwalacie i jeszcze mu wszystko odpuszczacie, to Amen musiałby chyba być jakiś największy debil by nie dymać stada na wszelkie możliwe sposoby mając na wszystko zgodę baranków!!! Powiem to jeszcze jaśniej - dymanko za zgodą jest dymankiem, bez zgody jest GWAŁTEM!!! – I o tym doskonale wie i Amenek i każda astralna gnida z jego bandy, że oni wcale nie są tacy bezkarni - ot, co! I po to właśnie potrzebna im jest wasza zgoda, i po to te wszystkie ichnie podchody, matactwa i ogłupianie stada, by ono było uległe i z własnej woli lazło w paszczę deBESTII.