czarnyMag pisze: Najpierw wasz Kardeck musi udowodnić swą wyższość - że nie sypiał z mediami na których podstawie napisał SWE dzieła!

kalatala pisze:czarnyMag pisze: Najpierw wasz Kardeck musi udowodnić swą wyższość - że nie sypiał z mediami na których podstawie napisał SWE dzieła!
Nie sądzę, aby był zdolny się teleportować.

kalatala pisze:Ale których? Przepraszam, nie czytałam całego wątku, bo jest zbyt długi.

czarnyMag pisze:Ja chyba skończyłem "randkę z tym Forum" (działam niczym pasożyt - atakuję tych którzy mi ubliżają
Poprzednie swe "widzenie" zawdzięczałem bezinteresowności i było tego trochę, ale ostatni rok to były tzw. wymuszeniagdzie ja przekonałem swój umysł, że "atakuje" (ubliża mi) ktoś tam
Wtedy atakowałem z taką furią, że mój z wizualizowany "korytarz" drgał pod wpływem mej furii! a duchy które wtenczas przychodziły do mnie były duchami niezidentyfikowanymi w mej jaźni - złymi po stokroć nad którymi nie panowałem !!! Te "duchy - cokolwiek to było" - dawało mi jasno do wiadomości, że teraz oni a później ja! I brałem to zanim wykonali ruch z dobrodziejstwem inwentarza.
Cofam wszystkie swe zlecenia - gdyż pomyliłem się! I przyjmuję odpowiedzialność za zlecenie w 100 procentach!
Żegnam! (biorę z dobrodziejstwem "inwentarza" z Waszego forum R E I N K A R N A C J Ę i być może K A R M Ę z którą się nie zgadzam, ale biorę!
Nie zgadzam się z duchami które pisały Z I E M S K Ą formę K.D.Najpierw wasz Kardeck musi udowodnić swą wyższość - że nie sypiał z mediami na których podstawie napisał SWE dzieła!
danut pisze:Czarny magu zapewniam Cię, ze jesteś mniej czarny od niektórych "jasnych" - zostań, bo przydasz się temu forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości