Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: czarnyMag » 08 wrz 2016, 10:15

A jakby odwrócić słowa ducha o karmie :) "waszym życiem odpracujecie swą karmę" mówi duch do ducha :) a w tle jest po śmierci :) jedno życie a karma odrabiana po śmierci przez kolejne życia - ducha :) i w tym wypadku życie (to prawdziwe) nadal trwa :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 12 wrz 2016, 14:25

Ja chyba skończyłem "randkę z tym Forum" (działam niczym pasożyt - atakuję tych którzy mi ubliżają :(
Poprzednie swe "widzenie" zawdzięczałem bezinteresowności i było tego trochę, ale ostatni rok to były tzw. wymuszenia :) gdzie ja przekonałem swój umysł, że "atakuje" (ubliża mi) ktoś tam :) Wtedy atakowałem z taką furią, że mój z wizualizowany "korytarz" drgał pod wpływem mej furii! a duchy które wtenczas przychodziły do mnie były duchami niezidentyfikowanymi w mej jaźni - złymi po stokroć nad którymi nie panowałem !!! Te "duchy - cokolwiek to było" - dawało mi jasno do wiadomości, że teraz oni a później ja! I brałem to zanim wykonali ruch z dobrodziejstwem inwentarza.
Cofam wszystkie swe zlecenia - gdyż pomyliłem się! I przyjmuję odpowiedzialność za zlecenie w 100 procentach!
Żegnam! (biorę z dobrodziejstwem "inwentarza" z Waszego forum R E I N K A R N A C J Ę i być może K A R M Ę z którą się nie zgadzam, ale biorę!
Nie zgadzam się z duchami które pisały Z I E M S K Ą formę K.D. :twisted: Najpierw wasz Kardeck musi udowodnić swą wyższość - że nie sypiał z mediami na których podstawie napisał SWE dzieła! :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: kalatala » 12 wrz 2016, 19:38

czarnyMag pisze: Najpierw wasz Kardeck musi udowodnić swą wyższość - że nie sypiał z mediami na których podstawie napisał SWE dzieła! :twisted:

Nie sądzę, aby był zdolny się teleportować.
Awatar użytkownika
kalatala
spirytystka
spirytystka

Postautor: Pawełek » 12 wrz 2016, 19:56

kalatala pisze:
czarnyMag pisze: Najpierw wasz Kardeck musi udowodnić swą wyższość - że nie sypiał z mediami na których podstawie napisał SWE dzieła! :twisted:

Nie sądzę, aby był zdolny się teleportować.

A ja wciąż czekam na źródło tych informacji.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: kalatala » 12 wrz 2016, 20:51

Ale których? Przepraszam, nie czytałam całego wątku, bo jest zbyt długi.
Awatar użytkownika
kalatala
spirytystka
spirytystka

Postautor: Pawełek » 12 wrz 2016, 21:26

kalatala pisze:Ale których? Przepraszam, nie czytałam całego wątku, bo jest zbyt długi.

"Najpierw wasz Kardeck musi udowodnić swą wyższość - że nie sypiał z mediami na których podstawie napisał SWE dzieła!"

:)

Tak przy okazji - jakby faktycznie miał sypiać z każdym medium, które miało swój wpływ na powstanie Księgi Duchów to faktycznie musiałby mieć zdolność teleportacji i duży poziom libido... ;)
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: soldado » 12 wrz 2016, 21:53

czarnyMag pisze:Ja chyba skończyłem "randkę z tym Forum" (działam niczym pasożyt - atakuję tych którzy mi ubliżają :(
Poprzednie swe "widzenie" zawdzięczałem bezinteresowności i było tego trochę, ale ostatni rok to były tzw. wymuszenia :) gdzie ja przekonałem swój umysł, że "atakuje" (ubliża mi) ktoś tam :) Wtedy atakowałem z taką furią, że mój z wizualizowany "korytarz" drgał pod wpływem mej furii! a duchy które wtenczas przychodziły do mnie były duchami niezidentyfikowanymi w mej jaźni - złymi po stokroć nad którymi nie panowałem !!! Te "duchy - cokolwiek to było" - dawało mi jasno do wiadomości, że teraz oni a później ja! I brałem to zanim wykonali ruch z dobrodziejstwem inwentarza.
Cofam wszystkie swe zlecenia - gdyż pomyliłem się! I przyjmuję odpowiedzialność za zlecenie w 100 procentach!
Żegnam! (biorę z dobrodziejstwem "inwentarza" z Waszego forum R E I N K A R N A C J Ę i być może K A R M Ę z którą się nie zgadzam, ale biorę!
Nie zgadzam się z duchami które pisały Z I E M S K Ą formę K.D. :twisted: Najpierw wasz Kardeck musi udowodnić swą wyższość - że nie sypiał z mediami na których podstawie napisał SWE dzieła! :twisted:

Osobiście doceniam to co napisałeś w tym poście.
Trzymam za Ciebie kciuki, bo widzę w Tobie to co dobre.
Opowiedziałeś się na tym forum za NMP, Jezusem...
Dlatego wiem, że pomimo tego co było kiedyś mroczne dostrzegasz teraz światło, do którego się skierujesz.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 12 wrz 2016, 22:43

Czarny magu zapewniam Cię, ze jesteś mniej czarny od niektórych "jasnych" - zostań, bo przydasz się temu forum. :D
danut

Postautor: Estia72 » 13 wrz 2016, 08:54

danut pisze:Czarny magu zapewniam Cię, ze jesteś mniej czarny od niektórych "jasnych" - zostań, bo przydasz się temu forum. :D

Dokladnie Danut :)
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: agnieszkag » 13 wrz 2016, 13:58

Wracaj Magu

Zawsze Cie czytalam, chociaz cicho siedze.
Wez sie nie bocz, brakuje tu Ciebie.
agnieszkag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi