potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: danut » 19 wrz 2016, 18:11

neuron, no właśnie przed tym Cię ostrzegam, bo do tego doprowadzisz coś sam teraz napisał!!! Tę naszą prawdziwą drugą połówkę trzeba rozpoznać i odnaleźć w swoim prawdziwym życiu, w drugim człowieku, nie wolno o niej tylko marzyc. A czy diagnoza "kryzys wieku średniego" to jest taka pusta, nie wymowna? Rozmyślasz, żałujesz że nie spełniłeś swoich oczekiwań w swoim życiu a latka uciekają i masz tego świadomość :D i nóż i nachodzą Cię te niespełnione marzenia.
danut

Postautor: neuron » 19 wrz 2016, 18:30

danut pisze:bo do tego doprowadzisz coś sam teraz napisał!!!

a to ja dziekuje , to sobie w takim razie wymysle chetnie i w koncu tak jak ja chce :) :)

tylko kogo mam odnalezc skoro ja nikogo nie szukam ...... hmm chyba ze o czyms nie wiem ..
czyzby bylo mi az tak zle? cos w tym jest ....
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: danut » 19 wrz 2016, 18:34

neuron pisze:
danut pisze:bo do tego doprowadzisz coś sam teraz napisał!!!

a to ja dziekuje , to sobie w takim razie wymysle chetnie i w koncu tak jak ja chce :) :)

tylko kogo mam odnalezc skoro ja nikogo nie szukam ...... hmm chyba ze o czyms nie wiem ..
czyzby bylo mi az tak zle? cos w tym jest ....

O właśnie, na to sobie odpowiedz w skupieniu i samotności- sam. Rozjaśni Ci obraz i pojmowanie sprawy. Bo widzisz jeszcze jedno - podświadomość, gdy chce się do nas przebić, to daje obraz niejawnych, czyli nie takich marzeń jakie wypisałeś wyżej, a tych skrzętnie ukrywanych i spychanych tam, pragnień, żądz, innych wstydliwych rzeczy.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2016, 18:41 przez danut, łącznie zmieniany 2 razy
danut

Postautor: neuron » 19 wrz 2016, 18:38

danut pisze:innych wstydliwych rzeczy.

o matko :oops: :oops: :oops: :oops:

neuron

Postautor: danut » 19 wrz 2016, 18:40

neuron pisze:
danut pisze:innych wstydliwych rzeczy.

o matko :oops: :oops: :oops: :oops:

A co? :lol: O tym nie wiedziałeś? Masz rację nie daj tego czytać żonie. A gdybym się jednak myliła i była taka osoba opętana, natrętna, śliniąca się na Twój widok tak, ze aż podłączyła się i wepchała w Twój kompleks świadomości jakimś sposobem, to wiesz nic tak nie zadziała jak ostro i zdecydowane- w..aj stąd. powiedziane z głębi Twojej duszy, lub jej coś obiecaj i na sto procent objawi się ta osoba( wtedy musi być realnie tu żyjąca) i właśnie po to co jej obiecasz w myślach podczas nawiedzania do Ciebie przyjdzie na następny dzień i wtedy ją rozpoznasz.
danut

Postautor: neuron » 19 wrz 2016, 19:40

danut pisze: na sto procent objawi się ta osoba( wtedy musi być realnie tu żyjąca) i właśnie po to co jej obiecasz w myślach podczas nawiedzania do Ciebie przyjdzie na następny dzień i wtedy ją rozpoznasz.

co Ty mowisz?? jak to objawi sie ? ze niby jak , to jest jakas realnie zyjaca kobieta ?? i co , ona do mnie przyjdzie i dowiem sie kto to i co to ?

no daj spokoj , to nie jest mozliwe.... nie wierze w to ..... w najmniejszym stopniu . nie ma opcji

wszystkie Twoje uwagi i sugestie są dla mnie bardzo istotne i naprawde cenne ....ale to nie wyjasnia to wszystkiego

bo poza tym , to jesli ja ją sam wymyslilem i ona nie jest zadnym duchem to jak wyjasnic to ze kilka osob w jakiś wyjatkowy sposob ja widzi i potrafi z nia sie porozumiec ? mimo tego ze ja sam jej ani nie widze ani nie slysze , to co ?? zbiorowe halo ???

ja to wymyslilem i ta istota pojawila sie jako "duch" świadomy i inteligentny i kazdy kto potrafi to widzi ja i z nia rozmawia ......... ciekawe , moje myśli się materializują .... musze uważać na to co myśle i co mówie , bo może byc niewesoło .........

danut pisze:Masz rację nie daj tego czytać żonie

nawet jakbym ja poprosil zeby to przeczytala to by tego nie zrobiła , nie interesuja jej takie tematy , to ateistka i to wojująca ......
jest generałem mimo że nie jest wojskowym (stricte) znana jest jako ferrus fallus , dowodzi ogromną flotą i każdy kto ją zna ucieka tylko na dzwięk jej imienia ..... motto ? jakie motto ..... palić, gwałcić i mordować ........ to jej motto :)

nie bierze jeńców .....
i do tego jest psychologiem ......
mgr psychologi
łatwo sobie wyobrazić że nie ma leTko z taką laską ;)

neuron

Postautor: fruwla » 19 wrz 2016, 19:42

neuron pisze:
bez przekonania ale probowalem tego przez jakis czas, ona wlasciwie smiala sie z tego i za kazdym razem kiedy chcialem sie pomodlic to normalnie stukala sie w glowe pokazujac mi zebym sie nie wyglupial .......

:shock: :shock: kurcze, Neuron uwazaj na siebie , bo to jakas B E Z B O Z N I C A :lol: :lol: :lol:
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: danut » 19 wrz 2016, 19:59

fruwla pisze:
neuron pisze:
bez przekonania ale probowalem tego przez jakis czas, ona wlasciwie smiala sie z tego i za kazdym razem kiedy chcialem sie pomodlic to normalnie stukala sie w glowe pokazujac mi zebym sie nie wyglupial .......

:shock: :shock: kurcze, Neuron uwazaj na siebie , bo to jakas B E Z B O Z N I C A :lol: :lol: :lol:

:lol:

Neuron - no i przyjdzie to jest przez wielu wypróbowany i sprawdzony sposób, nie możesz napisać tego co jej obiecasz, obojętnie jaką konkretną rzecz, tylko niecielesne usługi- litości :lol: Jeśli jesteś tego na sto procent pewny, że to nie jest twój twór. Wiesz, ja pisałam tu o nietoperzu- batmanie za oknem - hmm przyszedł po cytryny, na oknie było ich wiele w koszyku, a ja sama kroiłam ją do herbaty tej sąsiadce, która wtedy u mnie była i patrze, patrze -a tu osoba na forum pisze - "czuję zapach cytryn, chodzi za mną, ratunku" :lol: I ani się nie obejrzysz, a rano zapuka do drzwi np. sąsiadka i zapyta Cię o to.
danut

Postautor: neuron » 19 wrz 2016, 20:40

danut pisze:I ani się nie obejrzysz, a rano zapuka do drzwi np. sąsiadka i zapyta Cię o to

tylko nie sąsiadka :) wez mnie nie strasz ...... :p

no to co moge jej obiecac? hmmm nie mam pojecia co mozna obiecac duchowi , chyba wszystko juz ma i niczego jej nie potrzeba :?: :?: :?:

no nic , ide spac , ale jak rano tu do mnie podbije sąsiadka to ja uciekam do chin i chowam sie w miske z ryzem , nie ma innej opcji ..... :)

neuron

Postautor: danut » 19 wrz 2016, 20:42

neuron pisze:
danut pisze:I ani się nie obejrzysz, a rano zapuka do drzwi np. sąsiadka i zapyta Cię o to

tylko nie sąsiadka :) wez mnie nie strasz ...... :p

no to co moge jej obiecac? hmmm nie mam pojecia co mozna obiecac duchowi , chyba wszystko juz ma i nieczego jej nie potrzeba :?: :?: :?:

no nic , ide spac , ale jak rano tu do mnie podbije sąsiadka to ja uciekam do chin i chowam sie w miske z ryzem , nie ma innej opcji ..... :)

Choćby to miała to i tak ta ukryta świadomość wymusi to na niej, by po to do Ciebie przyszła, a co to jest nie mów nawet żonie :lol: , bo nóż to ona o to zapyta i będzie bal.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi