Bardzo Bardzo potrzebna pomoc i porady!!!

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Re: Bardzo Bardzo potrzebna pomoc i porady!!!

Postautor: soldado » 21 wrz 2016, 18:39

KryształowaOla pisze:
soldado pisze:
KryształowaOla pisze:Manifestuja się poprzez bardzo demoniczne dzwięki,słowa wydobywające się z ust mojego śpiącego obok męża,sparaliżowanie chwilowe mojego ciała i bardzo duży pobór energii,włączyły też czajnik w kuchni tak żeby mnie bardziej wystraszyć.Dopiero odeszły po bardzo długiej modlitwie i wezwaniu opiekunów.Lecz po zaśnięciu koszmary demoniczne.

Myślę, że wiesz z kim masz do czynienia.
Szukasz na to potwierdzenia.
Według mnie masz do czynienia nie ze zwykłymi duchami.
Tylko egzorcyzm przeprowadzony przez doświadczonego egzorcystę, Ci pomoże.
Jeżeli tego nie zrobisz, to będzie jeszcze gorzej, a w skrajnym przypadku doprowadzą do całkowitego opętania, a potem do śmierci Twojego męża.
To powinien być egzorcysta, który przez 3 dni będzie pościł i się modlił, a dopiero potem odprawi egzorcyzm.
Nikt z marszu te istoty nie wyrzuci.
Są za bardzo silne.

Właśnie pomocy takiej osoby potrzebuje bardzo ,sama żyje w czystości -nie piję nie palę,dieta roślinna 22 lata.Utrzymanie wysokiej wibracji to dla mnie priorytet ale chcac nie chcąc duchy te maja do mnie bezpośredni dostęp ponieważ jestem energetycznie ciągle połączona z moim mężem. Plus dochodzi do tego ich moc pochodzaca tak jak pisałam z ogólnej mocy sekty do której kiedyś należeli.
Do tematu podchodzę z największym szacunkiem i akceptacja ,ponieważ wiem że takie zadanie wybrałam sobie przed narodzinami i całkowicie zdaję się na prowadzenie Stwórcy .Jednak jeśli znacie osobę warta naprawdę zaufania to prosze o namiary bo wiem że sama tu wiele więcej nie zdziałam.Od razu zaznaczę że jako uzdrowiciel nie biore nigdy pieniędzy ,wszystko robię dla dobra ludzi potrzebujących i największa zapłatą jest dla mnie to że moje działania sa skuteczne ,dla tego alergicznie odbieram egzorcystów posiadajacych ''cennik''

Zwróć się do Kościoła o pomoc.
Przy każdej Diecezji w tej chwili działa egzorcysta.
Zwykły egzorcyzm nie wystarczy.
Będzie trzeba odprawić egorocyzm większy, zwany Rytuałem Rzymskim.
Trzeba będzie te istoty wyrzucić w Imię Boga, ponieważ te istoty obecnie zawładnęły nie tylko ciałem, ale też i duszą Twojego męża.
Kościół najpierw przeprowadzi dochodzenie.
Będą zadawać mnóstwo pytań.
Ale tym się nie zrażaj.
Oni też muszą wykluczyć inne czynniki, jak np. choroba psychiczna Twojego męża.
W obecnych czasach dbają o poprawność tego co robią...
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: neuron » 22 wrz 2016, 05:15

soldado pisze:Zwykły egzorcyzm nie wystarczy.
Będzie trzeba odprawić egorocyzm większy, zwany Rytuałem Rzymskim.
Trzeba będzie te istoty wyrzucić w Imię Boga, ponieważ te istoty obecnie zawładnęły nie tylko ciałem, ale też i duszą Twojego męża.
Kościół najpierw przeprowadzi dochodzenie.
Będą zadawać mnóstwo pytań.

to masz problem

no , to ciekawe doświadczenie , z jednej strony nie dziwi mnie takie a nie inne podejście kościoła do problemu oraz jego rozpoznanie .......
zakładając że w ogóle ktoś Cie wysłucha to jeśli już .....to wtedy zostanie skierowany do psychiatry o ile tam gdzie mieszkasz czy gdzies blisko jest taki lekarz ktory współpracuje z kościołem w tym temacie właśnie , u mnie akurat są dwaj tacy lekarze .........
jak bedziesz chciała zadzwonić do takiego księdza to pamiętaj nie opowiadaj mu nic przez tel , żadnych szczegółów , tylko pobieżnie i on powinien dac Ci adres mail i tam dopiero możesz bardziej opisac sytuacje i to co wg Ciebie ma miejsce .

i może Cie zmartwie to, na tym się skończy niestety Twoja przygoda z egzorcyzmem .......
ale działaj , pewnie , jeśli jestes przekonana że tak właśnie trzeba .

nie do końca sam jestem przekonany do takich praktyk i nawet dzis nie chce mi się w to wierzyć , ale jak na złość na własnej skórze poczułem fenomen takiej modlitwy , to zadziwiające że coś takiego może mieć taką moc ....... dlatego nie powiem nigdy że to bzdura ,ale tak nieprawdopodobna że naprawde ciężko to ogarnąć.....

pzdr
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Estia72 » 22 wrz 2016, 07:38

Mialam gdzies numer bezposrednio do ksiedza egzorcysty, on chyba byl z Lodzi o ile mnie pamiec nie myli, postaram sie poszukac ten numer i wysle Ci na priv.
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: fruwla » 22 wrz 2016, 10:06

KryształowaOla pisze:Takie sobie urozmaicone życie wybrałam kochani

Cos jakby odpowiedz, na to co sie wokol ciebie i w tobie dzieje KrysztalowaOla....
Nie wiem czy znasz postac slynnego wloskiego egzorcysty, ktory zmarl przed paroma dniami (+16.09.16)
w wieku 91 lat w Watykanie.
Przeprowadzil on skutecznie ponad 70.000 udokumentowanych egzorcyzmow. Boszzzz, jakie zapotrzebowanie !!!
Tenze watykanski egzorcysta Dr. Gabriele Amorth zawsze uswiadamial ze w uwolnieniu
czlowieka egzorcyzm stanowi jedynie 10% :!: reszta, to znaczy pozostale 90% to praca nad soba i zmiany dotychczasowego zycia.
Ciekawe czy duch Dr. Amorth, bedzie nadal dzialal i pomagal w tej dziedzinie.
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: KryształowaOla » 22 wrz 2016, 16:48

Dziękuję za wszystkie porady!!! Bardzo mnie ciągnie do kościoła i ewidentnie widzę jak duch który we mnie tyle lat urzedował nienawidził wiary,modlitwy i alergiczne na kościół i mszę reagował.Modlę się kilka razy dziennie i ogólnie do modlitwy powróciłam Jakiś czas temu ale tak ja napisałam, przed wejściem do kościoła miałam blokadę. Mam zamiar udać się do odpowiedniego księdza który prowadzi msze uwalniającw.Jak narazie modlę się intensywnie za uwolnienie męża oraz za siłę dla siebie. Kontroluje ciągle swoje myśli i emocje to daje mi ogromną siłę i kiedy wiedźma atakuje w momencie ja wyrzucam z siebie a uparty jest i wiem że szybko nie odpuści, najgorzej atakuje w nocy. Jednak nie ma we mnie strachu bo wierzę że Bóg sprawi moje i męża zwycięstwo nad tymi intruzami.
KryształowaOla

Postautor: Natasza » 22 wrz 2016, 17:18

Natasza pisze:To dziwne , ale podobna istotę wyczuwam przy neuronie

czytałaś wątek neurona?
dokładnie ta osoba, która jest związana z Tobą - kobieta - a przynajmniej tak się ujawnia przypomina mi nomen omen ,, zosię,, z tematu muzyka
a co za tym idzie- ona nie zareaguje szczególnie na kościół i ich patriarchów, to bardzo cwana osoba i wie co i jak działa już po drugiej stronie :P

jeśli jednak Ty odczuwasz potrzebę i uważasz , że katolicka świątynia , modlitwy itp itd dadzą Ci moc i siłę - próbuj , może to sprawi, że staniesz się mocna
tylko, że to co robisz a powtórzę : bawisz się, eksperymentujesz - to nawet jeśli weźmiesz stu księży i tylu samo egzorcystów, nie ustąpi, gdyż napędzasz to sama.

Robiłaś jakieś osobiste rytuały??? wymyślałaś personalne nowe ,, teksty,,?... pisałaś coś???
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: fruwla » 22 wrz 2016, 19:27

KryształowaOla pisze:widzę jak duch który we mnie tyle lat urzedował nienawidził wiary,modlitwy i alergiczne na kościół i mszę reagował.Modlę się kilka razy dziennie i ogólnie do modlitwy powróciłam Jakiś czas temu ale tak ja napisałam, przed wejściem do kościoła miałam blokadę.

Wedlug egzorcystow, "TE" duchy rzeczywiscie nienawidza sacrum.
Ale skoro powrocilas do modlitwy, moze to znaczyc, ze "TO" ustepuje..., lub tez, sprytnie i wyrafinowanie czyni jedynie takie POZORY , by cie zwiesc, usypiajac twoja czujnosc.
fruwla

Postautor: Pablo diaz » 22 wrz 2016, 21:02

Duch Dr.Adolfo Bezerra o opętaniu.

Przywrócenie równowagi dla osoby z poważnym opętaniem wymaga cierpliwości,wytrwałości i oddania.Jak również wymaga taktu i wiedzy ,w jaki sposób zwrócić uwage opętańczych duchów w stronę dobra,które bardzo często są przewrotne,zatwardziałe i przebiegłe.W większości przypadków uwolnienia muszą być prowadzone, w zależnosci od zaistniałych okoliczności.Nie zależnie od charakteru ducha faktem jest ,że nie uzyska się nic ,zmuszając go czy mu grożąc, ponieważ jakikolwiek wpływ na niego leżeć będzie w przewadze moralnej.
Inną prawdą zarówno sprawdzoną przez doświadczenie jak i przez logikę jest całkowita nieskuteczność egzorcyzmów,kabalistycznych formuł,sakramentalnych słów,amuletów,talizmanów,zewnętrznych praktyk,jakichkolwiek materialnych znaków.
Opętanie,które trwa przez dłuższy czas doprowadzić moze do patologicznych zaburzeń ,w ten czas jednocześnie wymagane będzie leczenie magnetyczne(przez medium leczące) jak i lekarza ,ma to na celu przywrócenie zdrowia ciała fizycznego opętanego.
Po zweryfikowaniu przyczyny wciaż należy walczyć o jego skutki.

Należy wiedzieć ,że opętanie dla istoty ziemskiej jest wciaż bardzo skomplikowanym procesem do zrozmunienia.
Nawet po usunięciu ducha obsesora umysł opętanego ,nieuleczalnie cierpi oraz powikłany jest jego odbiciem przez bardzo długi czas,w wielu przypadkach ,aby przejść do całkowitego uwolnienia potrzeba przejść nawet kilka wcieleń.
Sercem Ewangelii jest miłość,a duchem spirytyzmu miłosierdzie.
Awatar użytkownika
Pablo diaz
spirytysta
spirytysta

Postautor: Pablo diaz » 22 wrz 2016, 21:47

Nie chciałbym nikogo z Was urazić moi drodzy,a w szczególności Waszych wywodów na temat opętania,pragnę wyrazić tylko moja opinię,w której całkowicie zgadzam się z wypowiedzią Dr.Bezerra de Menezes .Jestem przkonany,że znaczna większość egzorcyzmów katolickich niestety nie funkcjonuje.
Powód jest logiczny i zarazem trywialny,o którym zresztą wspominał Dr. Bezerra.Temat na pewno jest bardzo obszerny ,jednak można między innymi dodać,że samo ,,wyproszenie,,ducha , przez egzorcystę nie przynosi ulgi jemu samemu.Egzorcysta z duchem obsesorem nie prowadzi żadnej ,a przedewszystkim bogatej w moralność konwersacji.
Duch obsesor nazywany szatanem,demonem ,straszony krzyżem,świeconą wodą ,imionami Jezusa lub Maryi...jeśli wycofa się będzie to miało zwiazek z jego przynależnością religijną ,z czasu kiedy to jeszcze żył w ciele na Ziemi.
Takie duchy dalej zostają w sferze przyziemskiej ponieważ jak wspomniałem wcześniej nikt ich nie instruował moralnie. Zatem egzorcyzmy katolickie takiemu duchowi nic więcej, jak dają szanse na dalaszy pobyt w astralu niskim i kontynuowaniu prowadzenia do kolejnych zaburzeń czy nawet opętań istot wcielonych.
Sercem Ewangelii jest miłość,a duchem spirytyzmu miłosierdzie.
Awatar użytkownika
Pablo diaz
spirytysta
spirytysta

Postautor: fruwla » 22 wrz 2016, 22:47

Pablo diaz pisze:Duch Dr.Adolfo Bezerra o opętaniu.
Nawet po usunięciu ducha obsesora umysł opętanego ,nieuleczalnie cierpi oraz powikłany jest jego odbiciem przez bardzo długi czas,w wielu przypadkach ,aby przejść do całkowitego uwolnienia potrzeba przejść nawet kilka wcieleń.

Uuuuuuu, super perspektywa :shock:
.
Pablo, mnie na pewno nie urazisz. :)
Tylko wiesz, ja o Adolfo Bezerra dotychczas nie slyszalam, ale o Jezusie i egzorcyzmach ktore przeprowadzal slysze od lat i wciaz.
Pozatym, ja chyba czegos nie zrozumialam. :?
Piszesz, ze duch obsesor - szatan , demon , powinien byc instruowany moralnie..... ????
Ze szatan, demon zyl kiedys w ciele na ziemi , i mial tez wtedy przynaleznosc religijna ...... ????
Cos chyba troche pomieszane..... ;)
fruwla

PoprzedniaNastępna

Wróć do Na zakręcie