Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 12:30

Natasza pisze:
danut pisze: strzelą palcem i mogą coś osiągnąć, mnie na takie numery nie nabierzesz.

hmmm strzelić palcem ? oni jeśli chcą chwytają pejcz i chłostają i świetnie się przy tym bawią
żeby to zrozumieć trzeba ich spotkać o ile w ogóle oni wyrażą chęć na jawne spotkanie
ignorancja tematu sprzyja i to bardzo, ale im

:lol: A to wyjawiłaś wreszcie kim są ci Twoi?
danut

Postautor: Natasza » 23 wrz 2016, 12:34

wiem, że czekasz na moje ujawnienie

moi, twoi, nasi, co to za różnica - nieważne, z każdym można rozmawiać nie mam z tym problemu bo i tak pod nikogo nie podlegam
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 12:47

Jest bardzo duża różnica. Pablo tu w innym temacie napomknął coś o tym, choć nie wiem czy rozumuje podobnie do mnie, czy jednak nie. Natasza tylko ci się wydaje że pod nikogo nie podlegasz, a ja widzę to Twoje podleganie z każdym Twoim postem bardziej wyraźnie.
danut

Postautor: czarnyMag » 23 wrz 2016, 12:47

O przepraszam - znów moja odpowiedź do "wojującej wojowniczki Danut" poszła w eter :twisted: (cenzura?) :lol:
No to cóż cenzura jest bronią forum - w realu sprawa ma się odmiennie do prawa miłości Kardeka czy Jezusa - W realu jestem Panem swego czynu jako duch wcielony czyli nieograniczony niczym - bo ja w "bitwie" dobra i zła przyjmuję na dzień dzisiejszy pozycję w "roju" :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 12:55

Czarny Magu - ten "rój" nie dorówna jednostce, to tak, tak jak wspólna świadomość roju pszczół, czy koloni mrówek wystarczy zneutralizować królową i reszta się rozpadnie, zatem wciąż będzie jeden na jeden. :lol:
danut

Postautor: Natasza » 23 wrz 2016, 13:18

danut pisze:JNatasza tylko ci się wydaje że pod nikogo nie podlegasz, a ja widzę to Twoje podleganie z każdym Twoim postem bardziej wyraźnie.

widzenie może sprowadzić na manowce , zwłaszcza kogoś komu się wydaje , że światło rozświetla mu drogę
latarni jest pełno tak aby droga była wyraźna i by mógł trafić bez przeszkód do celu

p.s.
wskaż zdanie , w którym mówię, że mam nad sobą wyższe ja- wyższą od siebie istotę
wskażę za to Twoje i to wiele gdy wyraźnie mówisz, że masz nad sobą ten byt oraz prócz niego jeszcze kogoś kogo nazywasz ,, źródło,,
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 23 wrz 2016, 13:24

danut pisze:Czarny Magu - ten "rój" nie dorówna jednostce, to tak, tak jak wspólna świadomość roju pszczół, czy koloni mrówek wystarczy zneutralizować królową i reszta się rozpadnie, zatem wciąż będzie jeden na jeden. :lol:

Danut tu nie chodzi o "rój"! Tu chodzi o to, że Jezus uzdrowił mi żonę i dał córkę i ja tak wierzę - ale nadal sercem oscyluje wokoło Satanaela - i ja od Satanaela nic nie chcę! Ja sam nadal klasyfikuję się po stronie silniejszego w mym mniemaniu - bo choć Stwórca wszechrzeczy jest moim stwórcą to me oczy nadal szukają oczu Satanaela!
I ja mogę zmieść każdego ze swego pola tak samo jak każdy na Ziemi wcielony może zmieść mnie ze swego pola! Tu na tej ziemi jesteśmy wobec siebie równi i równi jesteśmy względem PRAWA Boga! Tylko silniejszy jest ten kto zacznie pierwszy - zwłaszcza gdy oponent pozostanie bierny!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 13:31

Natasza a więc nie prowadzi Cię Twoja Nad świadomość, zatem kto Cię prowadzi? - Tu się zatrzymaj.

Czarny Magu - nie możesz zmieść każdego z jego pola, żeby to zrobić musiałbyś u niego znaleźć punkt zaczepny i wtedy w jego polu harcować, inaczej to on ciebie odepchnie, że razem ze swoim polem podążysz w przepaść.
danut

Postautor: czarnyMag » 23 wrz 2016, 13:39

danut pisze:Natasza a więc nie prowadzi Cię Twoja Nad świadomość, zatem kto Cię prowadzi? - Tu się zatrzymaj.

Czarny Magu - nie możesz zmieść każdego z jego pola, żeby to zrobić musiałbyś u niego znaleźć punkt zaczepny i wtedy w jego polu harcować, inaczej to on ciebie odepchnie, że razem ze swoim polem podążysz w przepaść.

Droga forumowiczko -nie wiem czy to się ukaże - ale zmiotłem twoją ochronę duchową :D Naprawdę "desant" był agresywny (ale płaciłem okropną cenę!) za "otwarte drzwi" - i wierzę że były otwarte (widziałem otwarte "drzwi do Ciebie" :)
Wycofałem się następnie i nigdy więcej nie powtórzę manewru!
Ale gdyby "ktoś" zaatakował mnie w ten sposób to mu współczuję dwójnasób - za to co w karmie przyjdzie mu zapłacić, i za to jak umrze gdy zareaguję!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 23 wrz 2016, 13:41

danut wiedz, że ja siebie prowadzę , nikt nie trzyma mnie za rączkę , nie potrzebuję niani ani opiekunki
widzę doskonale, słyszę doskonale, mam wszystkie zmysły na swoim miejscu na tyle wykształcone by dać sobie świetnie radę i przetrwać w tym świecie
jestem wyposażona we wszystko co mi trzeba by widzieć co mam zobaczyć i przekazać dalej obraz
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi