Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 13:43

czarnyMag pisze:
danut pisze:Natasza a więc nie prowadzi Cię Twoja Nad świadomość, zatem kto Cię prowadzi? - Tu się zatrzymaj.

Czarny Magu - nie możesz zmieść każdego z jego pola, żeby to zrobić musiałbyś u niego znaleźć punkt zaczepny i wtedy w jego polu harcować, inaczej to on ciebie odepchnie, że razem ze swoim polem podążysz w przepaść.

Droga forumowiczko -nie wiem czy to się ukaże - ale zmiotłem twoją ochronę duchową :D Naprawdę "desant" był agresywny (ale płaciłem okropną cenę!) za "otwarte drzwi" - i wierzę że były otwarte (widziałem otwarte "drzwi do Ciebie" :)
Wycofałem się następnie i nigdy więcej nie powtórzę manewru!
Ale gdyby "ktoś" zaatakował mnie w ten sposób to mu współczuję dwójnasób - za to co w karmie przyjdzie mu zapłacić, i za to jak umrze gdy zareaguję!

To była tylko Twoja chora wyobrażenia, nic poza tym. Nie jesteś w stanie zmierzyć się z moją ochrona duchową tak dla Twojej wiadomości, nie masz szans na to.
danut

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 13:45

Natasza pisze:danut wiedz, że ja siebie prowadzę , nikt nie trzyma mnie za rączkę , nie potrzebuję niani ani opiekunki
widzę doskonale, słyszę doskonale, mam wszystkie zmysły na swoim miejscu na tyle wykształcone by dać sobie świetnie radę i przetrwać w tym świecie
jestem wyposażona we wszystko co mi trzeba by widzieć co mam zobaczyć i przekazać dalej obraz

A ci Twoi kosmici to kto, przecież należysz do nich po połowie?
danut

Postautor: Natasza » 23 wrz 2016, 13:51

zanim tu przyszłam powiedzieli mi, że jestem ich w połowie oraz inne nie przekazane tu rzeczy
prosiłam o potwierdzenie i dostałam tu z ust osoby, która powiedziała słowo w słowo to samo

a moi kosmici jak ich nazywasz to ktoś przed kim nic się nie ukryje , wchodzą i wychodzą jak chcą i przez oczy kogo chcą i tak jest od zawsze i będzie i nie jestem jedyna tu w tej przestrzeni
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 13:52

Przez moje oczy nie wejdą, to to samo co domniemane moce Czarnego Maga - marzcie dalej.
danut

Postautor: czarnyMag » 23 wrz 2016, 13:57

danut pisze:
czarnyMag pisze:
danut pisze:Czarny Magu - nie możesz zmieść każdego z jego pola, żeby to zrobić musiałbyś u niego znaleźć punkt zaczepny i wtedy w jego polu harcować, inaczej to on ciebie odepchnie, że razem ze swoim polem podążysz w przepaść.

Droga forumowiczko -nie wiem czy to się ukaże - ale zmiotłem twoją ochronę duchową :D Naprawdę "desant" był agresywny (ale płaciłem okropną cenę!) za "otwarte drzwi" - i wierzę że były otwarte (widziałem otwarte "drzwi do Ciebie" :)
Wycofałem się następnie i nigdy więcej nie powtórzę manewru!
Ale gdyby "ktoś" zaatakował mnie w ten sposób to mu współczuję dwójnasób - za to co w karmie przyjdzie mu zapłacić, i za to jak umrze gdy zareaguję!

To była tylko Twoja chora wyobrażenia, nic poza tym. Nie jesteś w stanie zmierzyć się z moją ochrona duchową tak dla Twojej wiadomości, nie masz szans na to.

:lol: :twisted: cieszę się że traktujesz to jako żart :D
Potwierdź to z łaski swojej na mym sądzie (w którego nie wierzysz :twisted: Powołam Cię na świadka mej niewinności :D Możesz sobie tam bredzić ile wlezie (zwłaszcza że nie masz pamięci Tego sądu :lol: Ale staniesz tam - ja Cię na światka wezwę :twisted: Na 100% !!! A w opozycji do Ciebie staną archiwa Akaszy :twisted:

Droga forumowiczko "Danut" sąd w oparciu o projekcje Akaszy jest naszą zmorą - co Ty na to i Twoja pani doktor?! :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 14:03

To przeczytaj co my na to, bo na razie to twój osąd bierze się z niczego, a z pustego niestety nic się nie naleje. Mało z tego wiele razy zajrzałam do czegoś co można porównać do "kronik Akaszy" i zaskoczę cię - nikt mnie tam nie sądził bo nie miał za co, a wręcz przeciwnie otoczył mnie ochroną.
danut

Postautor: Natasza » 23 wrz 2016, 14:04

danut nie mogą wejść przez żaden narząd jeśli, nie należysz do nich co znaczy dosłownie : nie jesteś od nich
żeby tu wejść - był plan i mam nadzieję, że wszyscy , którym na tym zależało będą zadowoleni
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 23 wrz 2016, 14:06

Natasza pisze:danut nie mogą wejść przez żaden narząd jeśli, nie należysz do nich co znaczy dosłownie : nie jesteś od nich
żeby tu wejść - był plan i mam nadzieję, że wszyscy , którym na tym zależało będą zadowoleni

No jasne , mnie do Piekła nie ciągnie :lol: , ani mi nie jest ono po drodze.
danut

Postautor: Natasza » 23 wrz 2016, 14:11

do piekła??? a dałaś się zwieźć na ziemię??? zgodziłaś się czy siłą Cię wepchnęli?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 23 wrz 2016, 14:11

danut pisze:To przeczytaj co my na to, bo na razie to twój osąd bierze się z niczego, a z pustego niestety nic się nie naleje. Mało z tego wiele razy zajrzałam do czegoś co można porównać do "kronik Akaszy" i zaskoczę cię - nikt mnie tam nie sądził bo nie miał za co, a wręcz przeciwnie otoczył mnie ochroną.

Ja też mam książkę pt. "Kroniki Akashy" - ale Ja stałem duchem przed tym sądem :lol: A Ty staniesz tam dopiero po śmierci! :lol: Więc pamiętaj - masz się dać osądzić duchom wyższym - masz im oddać prawo osądu!
Ja walczyłem w oparciu o coś "PRAWO BOGA" wszystkich wcieleń jakieś 1/2 godziny - choć tam czas stoi! Ale PAMIĘTAJCIE - osąd należy do SĘDZIÓW! Do puki duch będzie walczył sąd będzie trwał!!! Osąd "Akaszy" jest nie do obejścia!!!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi