Grupa oobenautów

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Re: Grupa oobenautów

Postautor: Mirek » 29 wrz 2016, 19:23

Jeżeli uprawiasz sex danut i masz orgazm, to jak nic sobie go zwizualizowałaś?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 29 wrz 2016, 19:34

uuu Zatem nie mylę się, że Twoje sztuczki są bardziej niebezpieczne od OOBE :D
danut

Postautor: Mirek » 29 wrz 2016, 20:01

Teraz jakieś sztuczki wymyślasz?. Dotknąłem jakiegoś czułego punktu z tym OOBE, że zawszelką cenę chcesz przekonać mnie, że to świetna zabawa?
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2016, 20:07 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: OneNight » 29 wrz 2016, 20:02

Idąc Twoim tokiem myślenia Mirku, ja mam znajomych, którzy mają znajomych, których brat cioteczny szwagra się tym zajmował i nic mu się nie stało.

Nataszo, chciałem uświadomić Mirkowi, że samo doświadczenie czegoś nie jest niebezpieczne. Ty opowiadałaś o istotach z innego wymiaru, ktoś inny uznałby to za kosmitów, ktoś inny za anioły albo bogów, a jeszcze ktoś inny za zwidy. Oszaleć to można jedynie przez własną pychę, bo o ile Ty wnikliwie analizowałaś swoje doświadczenie, o tyle Sugier uznał się za wybrańca boga bez żadnego sceptycyzmu.

Twierdzisz, że mi się nie uda? Muszę Cię rozczarować, bo już mi się to udało. Nigdy nie mów nigdy(no chyba, że chcesz powiedzieć "nigdy nie mów nigdy) :)
Nie chcę doświadczać "czegokolwiek". Mam konkretny cel.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2016, 20:07 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: OneNight » 29 wrz 2016, 20:04

Mirek pisze:Teraz jakieś sztuczki wymyślas?. Dotlnąłem jakiegoś czułego punktu z tym OOBE, że zawszelką cenę chcesz przekonać mnie, że to świetna zabawa?

Mirku, to nie jest żadna zabawa...
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 29 wrz 2016, 20:07

Mirek pisze:Teraz jakieś sztuczki wymyślas?. Dotlnąłem jakiegoś czułego punktu z tym OOBE, że zawszelką cenę chcesz przekonać mnie, że to świetna zabawa?

Metody rozwoju duchowego preferowała je pewna kobieta nie zarzucam Ci ich, ale podejrzewam, ze stosujesz to samo. Twoja sprawa - nie mieszam się.
Nie dotknąłeś mojego czułego punktu, nie ćwiczę nie wywołuje OOBE, a jeśli nie zwariowałam pomimo tylu doświadczeń, z którymi przyszło mi się w życiu zmierzyć, to już nie zwariuje, nie ma i ja nie mam absolutnie takich obaw. OOBE to nie jest żadna zabawa, a ten kto tak uważa niech już zaczerpnie porady psychologa.
danut

Postautor: Mirek » 29 wrz 2016, 20:13

To po co to robisz, skoro Cię to nie bawi?
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: OneNight » 29 wrz 2016, 20:23

Mirek pisze:To po co to robisz, skoro Cię to nie bawi?

To nie jest zabawa. A gdybyś był w temacie i czytał moje wypowiedzi, to wiedziałbyś po co.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Mirek » 29 wrz 2016, 20:31

Przypomnij po co to robisz?
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: OneNight » 29 wrz 2016, 20:38

Mirek pisze:Przypomnij po co to robisz?

Po co Ci ta informacja? Nie życzę sobie, żebyś to wiedział.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2016, 20:44 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Różne różności