O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: Mirek » 29 wrz 2016, 14:53

Tak carnyMagu, a później tą wiedzę Reptilianie przekazali Darwinowi, dr. Kościoła, który po tym przekazie wątpił w Boga. :lol:
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Estia72 » 29 wrz 2016, 14:58

czarnyMag pisze:To jest wg. Ciebie teoria stworzenia ludzi - Wg. mnie jest tak:
Biblie Wam napisała rasa istot która zwie Reptylianie. Rasa ta przyleciała na Ziemię za rasą inną (ludziopodobnych) którzy tu ze swojego DNA i DNA małpy tworzyli człowieka - dopiero druga próba się powiodła!
Obecnie na Ziemi rządzi rasa druga - Reptylian (tak twierdzą Inuaki :) Trzecia rasa :) Reptyloianie to wg. biblii którą sami napisali lub przepisali pod swój interes to "Demony" :)

Magu tyle ze to nie byly malpy a pierwotne humanoidy...ktore zyly na ziemi :)

Natasza piszesz ze ludzie skolonizuja Marsa...ja osobiscie w to watpie bo czy im pozwola? Mars jest juz zamieszkaly i nie wiem czy dostaniemy zgode od istot zamieszkujacych go zebysmy go skolonizowali...takie same plany byly zwiazane z ksiezycem, nawet byly wyprzedawane dzialki na ksiezycu....i co?
A no guzik bo ksiezyc ma juz swoich mieszkancow...i zostalismy z tamtad przegnani, nie wiem czy zauwazylas ze juz od dlugiego czasu sa ograniczone loty na ksiezyc :roll: Jakos nie widze rowniez by cokolwiek dalej dzialo sie z wykupionymi dzialkami na ksiezycu :lol: :lol: :lol:
Jako cywilizacja jestesmy dla innych istot niczym bezrozumne destrukcyjne zwierzeta...stanowimy zagrozenie sami dla siebie a tym bardziej innych, ciagle konflikty, wojny, wyzysk, niszczenie i zanieczyszczanie ziemi itd. Kto normalny chcialby miec takich prymitywnych sasiadow???
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Mirek » 29 wrz 2016, 16:36

Z tą tylko różnicą, że żaden człowiek na księżycu nie był. ;)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 29 wrz 2016, 18:48

Ale bujacie w obłokach :D .
danut

Postautor: OneNight » 29 wrz 2016, 20:18

Estia72 pisze:
czarnyMag pisze:To jest wg. Ciebie teoria stworzenia ludzi - Wg. mnie jest tak:
Biblie Wam napisała rasa istot która zwie Reptylianie. Rasa ta przyleciała na Ziemię za rasą inną (ludziopodobnych) którzy tu ze swojego DNA i DNA małpy tworzyli człowieka - dopiero druga próba się powiodła!
Obecnie na Ziemi rządzi rasa druga - Reptylian (tak twierdzą Inuaki :) Trzecia rasa :) Reptyloianie to wg. biblii którą sami napisali lub przepisali pod swój interes to "Demony" :)

Magu tyle ze to nie byly malpy a pierwotne humanoidy...ktore zyly na ziemi :)

Natasza piszesz ze ludzie skolonizuja Marsa...ja osobiscie w to watpie bo czy im pozwola? Mars jest juz zamieszkaly i nie wiem czy dostaniemy zgode od istot zamieszkujacych go zebysmy go skolonizowali...takie same plany byly zwiazane z ksiezycem, nawet byly wyprzedawane dzialki na ksiezycu....i co?
A no guzik bo ksiezyc ma juz swoich mieszkancow...i zostalismy z tamtad przegnani, nie wiem czy zauwazylas ze juz od dlugiego czasu sa ograniczone loty na ksiezyc :roll: Jakos nie widze rowniez by cokolwiek dalej dzialo sie z wykupionymi dzialkami na ksiezycu :lol: :lol: :lol:
Jako cywilizacja jestesmy dla innych istot niczym bezrozumne destrukcyjne zwierzeta...stanowimy zagrozenie sami dla siebie a tym bardziej innych, ciagle konflikty, wojny, wyzysk, niszczenie i zanieczyszczanie ziemi itd. Kto normalny chcialby miec takich prymitywnych sasiadow???

Na Marsie i Księżycu nie ma życia. Ograniczenie lotów na księżyc było związane z budżetem NASA - jeśli nie da się na tym zarobić, to po co wydawać kasę? Ponadto, jest to niebezpieczne dla ludzi, więc o wiele bezpieczniej i taniej wysłać tam łazik. Prawo mówi, że żaden kraj nie może sobie przywłaszczyć żadnego kawałka kosmosu - działki na księżycu sprzedawał zwykły cywil, żeby na tym zarobić.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 29 wrz 2016, 21:16

Czy ktoś z Was widział na własne oczy na jawie nie w żądnym śnie istotę opisywana jako reptilianin ?jesli tak proszę o info ! Estio słyszałam z wielu źródeł powód przerwania misji na księżyc oraz bezpośrednie relacje astronautów którzy jawnie mówią o obiektach jakie widzieli przy księżycu . To są dla mnie najbardziej wiarygodne osoby nie obniżając wiarygodności nikogo z Was . Słuchając pilotów generałów nie mam cienia watpliwości żadnego
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 29 wrz 2016, 21:20

Nataszo, musiałabyś gdzieś poszukać - te światła wbrew pozorom nie były niczym nadzwyczajnym.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: OneNight » 29 wrz 2016, 21:25

znalazłem
Atmosfera
Ziemi powoduje rozpraszanie
światła - w kosmosie refleksy
odbite od zewnętrznej powłoki
kapsuły nie ulegają
rozproszeniu, więc są bardzo
mocne i mogą wyglądać jak
pozorne źródła światła na
powierzcni Księżyca

A ponad to - błyski piorunów z Ziemii. To było oficjalne wytłumaczenie od NASA i ponoć astronauci byli na to przygotowani.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 29 wrz 2016, 21:32

Astronauci piloci policjanci wojskowi ludzie z ulicy ludzie rożnych zawodów w tym 3 osoby z tego forum wszyscy widzieliśmy obiekty i ich podróżników . To nie kule stoją przed Tobą ale istoty które czasami dają sie dotknąć i jako dowód zostawiają szczegółowe info . Oni musza czymś latac i to są ich pojazdy przekraczające wymiary i położenie na mapie wszechświata
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 29 wrz 2016, 21:41

Nie ma wątpliwości do tych wszystkich spiskowych teorii? :D Ok. A ja mam. Prawdopodobniejsze wydaje się, że w naszym układzie słonecznym wcześniejsze życie istniało na planecie Wenus niż na Marsie i księżycu, a to z tego powodu, że Słońce starzeje się i powiększa, mogło zajść coś takiego, że orbita tej planety zmniejszyła się aż wreszcie planeta najbliższa Słońcu mogła od panującej tam temperatury wybuchnąć i się rozpaść i tak powstała w obecnym stanie jako Wenus, a nasz księżyc przesunięty w stronę dalszej planety może być również pozostałością po takiej katastrofie. Teraz jakie mam wątpliwości - wyobrażacie sobie siłę takiego zajścia i czy w ogóle myślicie, że ktokolwiek/cokolwiek mógłby/-oby taką katastrofę przeżyć, pozostać tam przy życiu?
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm